Team GPi

Tavoittellinen kilpailutoimintaTeam GPi on seuramme eri ikäisistä pelaajista koostuva Golf Pirkkalan kilpagolfin edustusjoukkue.Team GPi:in kuuluu juniori-, aikuis, mid- sekä seniori-ikäisiä kilpapelaajia. Pelaajat edustavat Golf Pirkkalaa kansallisen tason pääkiertueilla tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Team GPi edistää seuramme kilpapelaamista ja järjestää tavoitteellisille pelaajille mahdollisuuden entistä parempaan kehittymiseen sekä menestymiseen. Olemme ylpeitä siitä, että seuraamme edustetaan kotimaassa sekä ulkomailla kovatasoisilla kilpailukiertueilla.

Team-GPi tukee pelaajien kilpailemista ja harjoittelua sekä ryhmälle järjestetään treenipäiviä kauden aikana, joissa vierailee golfin eri osa-alueiden asiantuntijoita.


Team GPi:ssä pelaajat jaetaan kahteen kategoriaan: kilpapelaajat sekä edustuspelaajat.​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Kilpapelaajakategorian pelaajat ovat seuramme aktiivisia, tavoitteellisia sekä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun panostavia kilpagolfareita.

Heidän pääkilpailukiertueensa ovat korkeimman kansallisen tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Edustuspelaajakategorian pelaajat ovat seuramme mid- ja senioripelaajat, jotka edustavat seuraamme kansallisen tason kilpailuissa (Mid-tour ja Senior-tour).


Golf Pirkkalan pelaajapolut

Golf Pirkkalan pelaajapolun yläpäässä oleva Team-GPi pidentää seuran kilpapelaajapolkua antaen pelaajalle tukea harjoitteluun ja kilpalemiseen sekä mahdollisuuden jatkaa kehittymistä kohti ammattilaisuutta sekä suurempia kiertueita.

Polku on suunniteltu niin, että uran jokaiselle vaiheelle on oma tasonsa, jossa pelaajalle annetaan hyvät puitteet ottaa askelia urallaan eteenpäin.

Alta voit tutustua lisää eri Kilparyhmiin, joiden päätteksi pelaajat siirtyvät Team GPi:in. Kilparyhmät antavat hyvää aikaa harjoitella ja kerätä kokemusta kilpailemisesta.

GPi-kilparyhmät
Team-GPi toimikunta


Puheenjohtaja
Konsta Mäkinen
0400 519 643

Jäsenet
Olli Järvi
Markus Junni
​​​​​​​Kati Kokko