Team GPi

Tavoittellinen kilpailutoiminta


Team GPi on seuramme eri ikäisistä pelaajista koostuva Golf Pirkkalan kilpagolfin edustusjoukkue.Team GPi:in kuuluu juniori-, aikuis, mid- sekä seniori-ikäisiä kilpapelaajia. Pelaajat edustavat Golf Pirkkalaa kansallisen tason pääkiertueilla tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Team GPi edistää seuramme kilpapelaamista ja järjestää tavoitteellisille pelaajille mahdollisuuden entistä parempaan kehittymiseen sekä menestymiseen. Olemme ylpeitä siitä, että seuraamme edustetaan kotimaassa sekä ulkomailla kovatasoisilla kilpailukiertueilla.

Team-GPi tukee pelaajien kilpailemista ja harjoittelua sekä ryhmälle järjestetään treenipäiviä kauden aikana, joissa vierailee golfin eri osa-alueiden asiantuntijoita.

Team GPi:ssä pelaajat jaetaan kahteen kategoriaan: kilpapelaajat sekä edustuspelaajat.


Kilpapelaajakategorian pelaajat ovat seuramme aktiivisia, tavoitteellisia sekä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun panostavia kilpagolfareita.

Heidän pääkilpailukiertueensa ovat korkeimman kansallisen tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Edustuspelaajakategorian pelaajat ovat seuramme mid- ja senioripelaajat, jotka edustavat seuraamme kansallisen tason kilpailuissa (Mid-tour ja Senior-tour).Golf Pirkkalan pelaajapolut

Golf Pirkkalan pelaajapolun yläpäässä oleva Team-GPi pidentää seuran kilpapelaajapolkua antaen pelaajalle tukea harjoitteluun ja kilpalemiseen sekä mahdollisuuden jatkaa kehittymistä kohti ammattilaisuutta sekä suurempia kiertueita.

Polku on suunniteltu niin, että uran jokaiselle vaiheelle on oma tasonsa, jossa pelaajalle annetaan hyvät puitteet ottaa askelia urallaan eteenpäin.

Alta voit tutustua lisää eri Kilparyhmiin, joiden päätteksi pelaajat siirtyvät Team GPi:in. Kilparyhmät antavat hyvää aikaa harjoitella ja kerätä kokemusta kilpailemisesta.

GPi-kilparyhmät
Kilpapelaajakategoria

Kriteerit kilpapelaajaksi kaudelle 2024.

* Finnish Tour ranking sijoitus vuonna 2023.
* Kategoria 1-3 Finnish Junior Tourille (31.12.2023)
* Finnish Amateur Ranking-ranking sijoitus (31.12.2023)

Villi-kortti:
Team GPi:in jaetaan lisäksi 1-2 kappalaetta ns. villi-kortti paikkaa eli valinta voi kohdistua pelaajaan, joka ei täytä alustavia valintakriteerejä. Valinnassa katsotaan pelaajan kehityskaarta sekä ensi kauden pääkilpailukiertuetta. Seura haluaa tukea hyvän potentiaalin omaavia pelaajia matkalla kohti seuraavaa isompaa askelta pelaajauralla.

Finnish Tour ranking 2023
Finnish Junior Tour kategoriat 2023
FJAR-rankingit tytöt ja pojat
FAR-ranking 2023

Muut edellytykset kilpapelaajaksi:
*
Pelaajan tulee olla Golf Pirkkala ry:n jäsen (1.1.2024).
* Kilpapelaajat hyväksyvät Golf Pirkkala ry:n asettamat kilpapelaamisen ehdot kaudelle 2024.

Vapaamuotoisen hakemuksen kilpapelaajaksi voi jättää sähköpostitse 2.4.2024 mennessä.

Konsta Mäkinen
konsta.makinen@golfpirkkala.fi


Edustuspelaajakategoria

Miksi hakea Team GPi edustuspelaajaksi?
Olet seuramme jäsen ja aktiivinen pelaaja, joka haluaa haastaa itseään myös kansallisen tason kilpailuissa sekä edustaa kilpailuissa omaa kotiseuraa. Team-GPi tukee pelaajien kilpailemista sekä harjoittelua ja toimittaa pelaajille edustusvaatteet.
Seura korvaa edustuspelaajalle kilpailumaksuja menestyksen mukaan. Edustuspelaajien tulee ennen kauden alkua lunastaa Golf Pirkkalan edustusvaatteita sisältävä vaatepaketti. Vaatepaketin omavastuuosuus on 120€.
Vaatepakettiin kuuluvat seuraavat vaatteet:
- Pikeepaita
- Pitkähihainen paita
- Lippalakki
- Pipo
Lisäksi edustuspelaajat saavat 50 korin rangekortin Golf Pirkkala Oy:n rangelle.

Kiertueet

Kiertueet, jotka luokitellaan mukaan Team-GPi edustuspelaajien kriteereihin:
- Mid Tour
- Finnish Senior Tour - FST (scratch kisat)

Haku

Haku Team-GPi pelaajaksi on auki 2.4.2024 saakka ja hakemuksessa tulee osoittaa kilpailukiertue, jota on pelaamassa sekä alustava kausisuunnitelma kauden 2024 kilpailuihin. Edustuspelaajapaikkoja on rajallinen määrä.

Täytä hakemus

Team-GPi toimikunta


Puheenjohtaja
Konsta Mäkinen
0400 519 643

Jäsenet
Olli Järvi
Markus Junni
​​​​​​​Kati Kokko