Suomen Suurin Juniorigolfseura - Golf Pirkkala


Golf Pirkkalan junioritoiminta


Golf Pirkkalassa ohjattua toimintaa lapsille ja nuorille järjestää Golf Pirkkala ry:n juniori- ja kilpagolftoimikunta. Toimikunta toimii Golf Pirkkala ry:n hallituksen ohjauksessa. Golf Pirkkala on Suomen suurin junioriseura: kaikkiaan juniori-ikäisiä golfareita on seurassa jäseninä 397, joista 117 on tyttöjä. Ohjattuun toimintaan osallistuu vuosittain noin 170 lasta ja nuorta. Tulethan sinäkin mukaan tulevana kesänä!

Lue lisää toiminnastamme Golflehden (1/2023) artikkelista:

Golflehti 1/2023


Golf har​​​​​​​rastuksena

Ikä on vain numero, kuten myös tasoitus


Golf on usein koko perheen yhteinen harrastus, mutta enenevässä määrin lapset ja nuoret innostuvat lajista myös ilman vanhempiaan. Golfin voi aloittaa missä iässä tahansa.

Alle kouluikäiset viihtyvät harjoitusalueilla parhaiten tutun aikuisen seurassa. Pienimmille golfareille meillä on tarjolla oma Aikuinen-Lapsi -ryhmä. Ohjattuun harjoitteluun siirtyminen yksinään on ajankohtaista, kun lapsi itse on siihen valmis. Sopivaa ikää ei lasten yksilöllisten kehityserojen vuoksi voi suositella.

Junioripolkumme rakentuu Alkeispolusta, Harrastepolusta ja Kilpapolusta, joten jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti mieluinen paikka toiminnastamme!


Miten valitsen oikean ryhmän juniorille?

Jo toiminnassamme mukana olleet ovat tietoisia ryhmien nimistä ja niiden merkityksestä. Mikäli juniorilla luonne vetää kilpailuiden pariin, on kohteena oikean puoleinen Kilpapolku. Mikäli taas rento pelaaminen ja harrastaminen ovat juniorin mielestä parasta golfissa, harrastepolku on hänelle oikea paikka. Juniorin kehityspolku alkaa monesti alkeispolun kautta, ja valmentajamme, ohjaajamme sekä juniorikoordinaattorimme pystyvät ohjaamaan nuoria oikeaan ryhmään taitojen ja iän karttuessa.

Ryhmäkuvauksista löydätte infoa eri ryhmistä, ja millaisesta toiminnasta kussakin ryhmässä on kyse!

Lisätietoja saatte helpoiten sähköpostitse: gpi-junnut@gpi-ry.fiVälineet & varusteet

Entäpä ne varusteet?


Golf-harrastuksen aloittaminen vastoin yleistä käsitystä ei vaadi kalliita varustehankintoja.

Tullessasi junnuharjoituksiin riittää, kun olet pukeutunut kelinmukaisiin ulkoiluvaatteisiin ja urheilujalkineisiin. Tärkeää on, että vaatteissa on mukava liikkua, sillä meillä golfharjoituksissa tehdään muutakin kuin golfin lajiharjoitteita. Suomen kesässä kannattaa varautua myös pieniin vesikuuroihin. Me harjoittelemme säällä kuin säällä, paitsi ukkosen aikana, jolloin siirrymme klubirakennuksen suojaan.

Aluksi et tarvitse omia mailoja – meiltä löytyy kaikki tarvittava lainaksi!


Golfohjaajatoiminta

Yhteistyössä on voimaa


Golf Pirkkalassa golfohjaajina toimii noin 15 ohjaajasta koostuva Team Turkoosi. Jokaista junioriryhmää vetää Golf Pirkkalassa liikunta-alan ammattilainen, joten valmennus meillä on todella hyvissä käsissä. Vapaaehtoiset golfohjaajat ovat auttamassa harjoituksissa, ja mahdollistavat näin laadukkaan ja turvallisen ryhmätoiminnan!

Haluaisitko mukaan Team Turkoosiin? Vapaaehtoisten golfohjaajien määrä ei koskaan voi olla liian suuri. Jos olet valmis liittymään mukaan meidän iloiseen porukkaan, laita sähköpostia osoitteeseen: gpi-junnut@gpi-ry.fi​​​​​​​


Viimeisimmät Juniori- ja kilpa­golfuutisetJunnujen kausi lähtenyt vauhdikaasti käyntiin

Paljon mukavia treenejä, kivoja tapahtumia ja junnujen golfkirppis tulossa heti alkukesästä

Lue lisää

Golf Pirkkalan Roope Juslin teki sen!

Lue Golf Pirkkalan ammattilaispelaajan Roope Juslinin kuulumisia kauden kynnyksellä

Lue lisää

Ilmoittautuminen kesän 2023 junioriryhmiin

Ilmoittautuminen junnuryhmiin on avattu!

Lue lisää

Junnujen tapahtumakalenteri

Juniori- ja kilpagolftoimikunta

Puheenjohtaja


Kati Kokko

0407210271

jtk@gpi-ry.fi

Jäsenet:

Teemu Kolkka
Tiina Huhtakallio
Emmi Riihimäki
Katri Ojala
Janne Koskentausta
Konsta Mäkinen

Juniorikoordinaattori

Anu Alppi

0407766795

Junioriryhmien vastuuvalmentaja

PGA Pro Kaisa Ruuttila

0400 578 022


gpi-junnut@gpi-ry.fi


Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelma


Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.

Lue lisää Tähtiseura-ohjelmasta: Suomen Olympiakomitean Tähtiseura


#gpijunnuja tukemassa
​​​​​​​