Pelioikeusilmoitus osakkeelle 2024


Pelioikeusilmoituksella kerrotaan käytetäänkö osaketta kausipelioikeutena eli ns. kausikorttina ja nimetäänkö se osakkaalle itselleen vai jollekin toiselle. Vaihtoehtoisesti osakkeen pelioikeuden voi vaihtaa pelilipuiksi. WiseGolf -järjestelmässä ajanvaraus on ns. julkinen, joka noudattaa kuitenkin Golf Pirkkalan peliohjesääntöä ajanvarausoikeuksissa. Tämän takia aikaa varattaessa pelaajalle annetaan aina kierroshinta. Hinta muuttuu osakkailla ja pelioikeudenhaltijoilla nollaan euroon vasta, kun pelioikeus on nimetty.

A- ja B-osakkaat pystyvät tekemään ilmoituksen kirjautumalla jäsen- tai käyttäjätunnuksilla sisään www.golfpirkkala.fi. Jos et ole jäsenenä Golf Pirkkalassa, saat myös toimistolta omat tunnukset, joilla voit tehdä osakkeellesi merkinnän. Omat osakkeesi löydät oikeasta yläkulmasta ''oma tili''-painikkeen takaa. Sen jälkeen valitaan vielä kyseinen osake, jolle ilmoitusta ollaan tekemässä.

Osakkeen pelioikeus voidaan merkitä kenelle tahansa pelaajalle, joka on jäsenenä jossain Suomen Golfliiton alaisessa seurassa. Ilmoitettu pelaaja saa käyttöönsä osakkeen varausoikeudet ajanvarausjärjestelmään.

Junioripelioikeuden käyttäjän voi ilmoittaa toimistoon sähköpostitse caddiemaster@golfpirkkala.fi. Teemme junioripelioukeuden merkinnät ennen pelikauden alkua huhtikuussa.

C-osakkeiden pelioikeusilmoitukset tehdään toimistolle puhelimitse, sähköpostilla tai paikanpäällä.