Pelioikeusilmoitus osakkeelle 2024


Mikä on pelioikeusilmoitus ja miksi se tehdään?

Pelioikeusilmoituksella kerrotaan käytetäänkö osaketta kausipelioikeutena eli ns. kausikorttina ja nimetäänkö se osakkaalle itselleen vai jollekin toiselle. Vaihtoehtoisesti osakkeen pelioikeuden voi vaihtaa pelilipuiksi. WiseGolf -järjestelmässä ajanvaraus on ns. julkinen, joka noudattaa kuitenkin Golf Pirkkalan peliohjesääntöä ajanvarausoikeuksien mukaan. Tämän takia aikaa varattaessa pelaajalle annetaan aina kierroshinta. Hinta muuttuu osakkailla ja pelioikeudenhaltijoilla nollaan euroon vasta, kun pelioikeus on nimetty ja se on järjestelmässä heillä käytössään.

A- ja B-osakkaat

A- ja B-osakkaat pystyvät tekemään ilmoituksen kirjautumalla jäsen- tai käyttäjätunnuksellaan sisään osoitteeseen www.golfpirkkala.fi. Jos et ole jäsenenä Golf Pirkkalassa, saat toimistolta omat tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivuillemme ja hallinnoimaan osakkeita. Golf Pirkkalan jäsenet kirjautuvat sivuille jäsennumero+salasana yhdistelmällä. Omat osakkeesi löydät oikeasta yläkulmasta ''oma tili''-painikkeen takaa. Sen jälkeen valitaan vielä kyseinen osake, jolle ilmoitusta ollaan tekemässä.

Osakkeen pelioikeus voidaan merkitä kenelle tahansa pelaajalle, joka on jäsenenä jossain Suomen Golfliiton alaisessa seurassa. Ilmoitettu pelaaja saa käyttöönsä osakkeen varausoikeudet ajanvarausjärjestelmään.

Junioripelioikeuden käyttäjän voi ilmoittaa toimistoon sähköpostitse caddiemaster@golfpirkkala.fi.
A- ja B-osakkeisiin kuuluva juniorioikeus voidaan nimetä aikuisen peliokeuden käyttäjän kanssa samassa taloudessa asuvalle alle 21-vuotiaalle juniorille (syntynyt -03 tai myöhemmin.)

C-osakkeet

C-osakkeiden pelioikeusilmoitukset tehdään toimistolle puhelimitse, sähköpostilla tai paikanpäällä. C-osakkeen voi käyttää kahtena kausipelioikeutena, jolloin klubilta saa noudettua pelioikeustunnisteet (pelioikeuskortit 2kpl). Toinen vaihtoehto on käyttää osake pelilippuina 60 kpl. Liput saa paperisina pelilippuina tai halutessaan voimme toimittaa myös sähköiset pelilippukoodit.


Tarkemmin kaikkia pelioikeiksiin littyviä asioita voi lukea peliohjesäännöstä.

Missä tahansa kysymyksissä voitte olla yhteydessä:
Konsta Mäkinen
Palvelupäällikkö
konsta.makinen@golfpirkkala.fi
0400 519 643