Kesän 2022 Junioriryhmien aikatauluJunioriryhmät ja hinnat


AlkeispolkuEnsiaskeleet golfpolulla löytyvät täältä!Ryhmiä löytyy aivan nuorista pelaajanaluista jo vähän vanhempiinkin junioreihin. Golfin aloittamiselle ei ole ikärajaa junnuissakaan!Tule mukaan!


Alkeispolku

Ensiaskeleet golfpolulla löytyvät täältä!

Ryhmiä löytyy aivan nuorista pelaajanaluista jo vähän vanhempiinkin junioreihin. Golfin aloittamiselle ei ole ikärajaa junnuissakaan!

Tule mukaan!

HarrastepolkuGolf on paras harrastus!Golfia voi jokainen harrastaa omalla tavallaan. Täältä löytyy ryhmiä eri ikäisille pelaajille ja lisäksi ryhmästä riippuen harjoituksia on joko 1 tai 2 kertaa viikossa!Tule mukaan!

Harrastepolku

Golf on paras harrastus!

Golfia voi jokainen harrastaa omalla tavallaan. Täältä löytyy ryhmiä eri ikäisille pelaajille ja lisäksi ryhmästä riippuen harjoituksia on joko 1 tai 2 kertaa viikossa!

Tule mukaan!

KilpapolkuKilpailemisesta innostuneet golfarit löytävät tiensä huipulle täältä!Golf on peli, ja pelissä on kiva kisailla! Kilpapolulla pelaajat käyvät kukin oman tasonsa mukaisissa kilpailuissa ja ennenkaikkea nauttivat lajista ja sen haasteista. Kilpapolulla askeleita otetaan kohti kilpaurheilua.Tule mukaan!

Kilpapolku

Kilpailemisesta innostuneet golfarit löytävät tiensä huipulle täältä!

Golf on peli, ja pelissä on kiva kisailla! Kilpapolulla pelaajat käyvät kukin oman tasonsa mukaisissa kilpailuissa ja ennenkaikkea nauttivat lajista ja sen haasteista. Kilpapolulla askeleita otetaan kohti kilpaurheilua.

Tule mukaan!


Miten valitsen oikean ryhmän juniorille?

Jo toiminnassamme mukana olleet ovat tietoisia ryhmien nimistä ja niiden merkityksestä. Mikäli juniorilla luonne vetää kilpailuiden pariin, on kohteena oikean puoleinen Kilpapolku. Mikäli taas rento pelaaminen ja harrastaminen ovat juniorin mielestä parasta golfissa, harrastepolku on hänelle oikea paikka. Juniorin kehityspolku alkaa monesti alkeispolun kautta, ja valmentajamme, ohjaajamme sekä juniorikoordinaattorimme pystyvät ohjaamaan nuoria oikeaan ryhmään taitojen ja iän karttuessa.

Ryhmäkuvauksista löydätte infoa eri ryhmistä, ja millaisesta toiminnasta kussakin ryhmässä on kyse!

Lisätietoja saatte helpoiten sähköpostitse: gpijunnut@gmail.com


Ajankohtaista

Viimeisimmät Juniori- ja kilpa­golfuutiset