Ilmoittautumisohjeet senioreiden kilpailuihin

Tästä artikkelista löydät kuvalliset ohjeet kilpailuihin ilmoittautumiseen.

Seniorit aloittavat kautensa ensi viikon tiistaina 17.5. klo 9:00 pelattavalla kauden avauskilpailulla. Avauskisan pelimuotona on 2h scramble yhteislähtönä.

Alta löytyvät kuvalliset ohjeet kuinka kilpailuihin tällä kaudella ilmoittaudutaan.


1. Etusivulta löytyy "Yhteisö & Palvelut" painikkeen kautta seuramme toimikunnat, joista tässä tapauksessa valitaan senioritoimikunta.


2. Toimikunnan sivujen alalaidasta löytyy "Kilpailut ja Tapahtumat". Kalenterista löydät kaikki senioritoimikunnan kilpailut ja tapahtumat koottuna samasta listasta. Kilpailuun ilmoittaudutaan painamalla haluamasi kilpailun nimestä, jonka jälkeen avautuu uusi näkymä, jossa on ilmoittaudu painike.


3. Linkki avautuu GamBookin kilpailun sivulle, jota vierittämällä alaspäin, löytyy ilmoittautumisnappi. Huom, jos ilmoittautuminen ei ole auki, nappia ei sivustolla näy.


4. Ilmoittautumisnappia painamalla avautuu sinulle ilmoittautumislomake, johon tulee kirjautua GameBook tunnuksilla. Kilpailulomakkeessa voi olla kysymyksiä tai asetuksia, joihin tulee vastata, jotta ilmoittautuminen tulee läpi. Kun tarvittavat tiedot on lisätty, voi kilpailuun ilmoittautua.


5. Jos sinulla tulee ongelmia ilmoittautumisen kanssa, olethan ensisijaisesti yhteydessä caddiemasteriin. Myös caddiemasterin kautta voi kilpailuihin ilmoittautua niin kuin ennenkin, ottamalla yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai ilmoittautumalla paikan päällä.