Team-GPi kilpapelaajahaku kaudelle 2023


Tavoitteellinen kilpailutoiminta


Team GPi on seuramme eri ikäisistä pelaajista koostuva Golf Pirkkalan kilpagolfin edustusjoukkue.Team GPi:in kuuluu juniori-, aikuis, mid- sekä seniori-ikäisiä kilpapelaajia. Pelaajat edustavat Golf Pirkkalaa kansallisen tason pääkiertueilla tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Team GPi edistää seuramme kilpapelaamista ja järjestää tavoitteellisille pelaajille mahdollisuuden entistä parempaan kehittymiseen sekä menestymiseen. Olemme ylpeitä siitä, että seuraamme edustetaan kotimaassa sekä ulkomailla kovatasoisilla kilpailukiertueilla.

Team-GPi tukee pelaajien kilpailemista ja harjoittelua sekä ryhmälle järjestetään treenipäiviä kauden aikana, joissa vierailee golfin eri osa-alueiden asiantuntijoita.


Lue lisää Team-GPi:n sivuilta



Team GPi:ssä pelaajat jaetaan kahteen kategoriaan: kilpapelaajat sekä edustuspelaajat.​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Kilpapelaajakategorian pelaajat ovat seuramme aktiivisia, tavoitteellisia sekä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun panostavia kilpagolfareita.

Heidän pääkilpailukiertueensa ovat korkeimman kansallisen tai kansainvälisen tason kiertueilla.

Edustuspelaajakategorian pelaajat ovat seuramme mid- ja senioripelaajat, jotka edustavat seuraamme kansallisen tason kilpailuissa (Mid-tour ja Senior-tour).

Edustuspelaajien haku aukeaa myöhemmin keväällä.