Kirjautuminen WiseGolf -järjestelmään

Olemme ottaneet käyttöön uuden WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmän.

 • Kirjautuminen tapahtuu omilla verkkosivuillamme: www.golfpirkkala.fi

 • Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

  • Huom! Älä valitse "rekisteröidy" mikäli olet jo jäsen!

 • Seuramme jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero.

 • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.

  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Maija Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15

  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana

  • Omista tiedoista löydät jatkossa myös omat laskusi ja tilauksesi.

  • Kun olet kirjautuneena verkkosivuille, näet omat artikkelit osakkaille ja jäsenille. Verkkosivuilla kannattaa pysyä kokoajan kirjautuneena.

 • Poikkeuksena tänä vuonna liittyneet uudet jäsenet, joille on lähetetty käyttäjäkutsu WiseGolf -järjestelmään, he ovat päässeet määrittämään heti oman salasansa.

 • Osakkeenomistajat, jotka eivät ole seuramme jäseniä, saavat tunnukset Golf Pirkkalan järjestelmään rekisteröitymällä käyttäjäksi etusivulta.​​​

 • Pelioikeudenhaltijat, jotka eivät ole seuramme jäseniä, saavat tunnukset Golf Pirkkalan järjestelmään rekisteröitymällä käyttäjäksi etusivulta.
  Jos olet jäsenenä jollain muulla Wisegolf -kentällä, riittää kun valitset ajanvaraussivulta tai WiseGolf -sovelluksesta Golf Pirkkalan. Näin profiilisi aktivoituu myös Golf Pirkkalan ajanvaraukseen.

 • C-osakkaille on lähetetty uudet osakkeiden tunnukset. Ajanvaraus osakkeen tunnuksilla tapahtuu samaan tapaan WiseGolf -sovelluksen kautta tai tietokoneen selainversiosta.

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä caddiemaster@golfpirkkala.fi​​​​​​​

Myös ajanvaraukseen liittyvissä ongelmatilanteissa ole rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme!


Ajanvarausjärjestelmä
​​​​​​​


Nimen salaaminen ajanvarauksesta

Mikäli sovelluksen käyttäjä ei halua, että hänen nimensä näkyy ajanvarauksissa, voi nimitietonsa salata.

Nimitiedon salaaminen onnistuu "omat tiedot"-välilehden kautta liikuttamalla täppää kohdassa "salaa nimeni ajanvarauksessa".

Nimen salaamisen pystyy tekemään ainoastaan applikaation kautta.Muista ladata WiseGolf -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta

​​​​​​​


Pelioikeusilmoitus osakkeelle

Pelioikeusilmoituksella kerrotaan käytetäänkö osaketta kausipelioikeutena eli ns. kausikorttina tai vaihtoehtoisesti osakkeen pelioikeuden voi vaihtaa pelilipuiksi. WiseGolf -järjestelmässä ajanvaraus on ns. julkinen, joka noudattaa kuitenkin Golf Pirkkalan peliohjesääntöä ajanvarausoikeuksissa. Tämän takia aikaa varattaessa pelaajalle annetaan aina kierroshinta. Hinta muuttuu osakkailla ja pelioikeus pelaajilla nollaan euroon vasta, kun pelioikeus on rekisteröity.

C-osakkailla ajanvaraus antaa aina kierroshinnan, joka muutetaan caddiemasterilla ilmoittautumisen yhteydessä kun näyttää pelioikeustunnisteen.

A- ja B-osakkaat pystyvät tekemään Ilmoituksen kirjautumalla www.golfpirkkala.fi. Tämän jälkeen oikeassa yläkulmassa on pelaajan nimi, jonka kautta pääsee omiin tietoihin.


Tasoituskierroksen syöttäminen

Tasoituskierroksen voi pelata Gamebookin tai mScorecardin kautta ja tasoitus päivittyy tasoitusrekisteriin.

Halutessasi voit edelleen pelata kierroksesi tuloskortille ja jättää kortin caddiemasterille. Caddiemaster syöttää tasoituskierroksen gamebookin kautta.


Digitaaliset pelilippukoodit

Digitaaliset pelilippukoodit syötetään puhelimella tai tietkoneella ajanvarauksen yhteydessä. Koodin syöttäminen kuittaa kierroksen maksetuksi. Koodi syötetään ''etukoodi/lahjakortti'' -kohtaan.


Yleistä tietoa WiseGolf -järjestelmästä on luettavissa alla olevasta aikaisemmin julkaisemastamme uutisesta.