Ohjeet C-osakkaille ajanvaraukseen

Artikkelista löytyy ohjeet peliaikojen varaamiseen C-osakkeilla

Uusi ajanvarausohje koskee jokaista C-osakasta, joka käyttää C-osakkeensa kausipelioikeuksina, eli ottaa käyttöön kaksi kappaletta pelioikeustunnisteita. Jos osake vaihdetaan pelilipuiksi, ohjeet pelilippujen lunastamisesta ja käyttämisestä löytyvät tämän artikkelin lopusta.

Muistathan, että ennen kauden aloittamista tulee tehdä valinta, käyttääkö osakkeen kausipelioikeuksina (2 kpl pelioikeustunnisteita) tai pelilippuina 60 kpl. Huom. osakkeen hoitovastike tulee olla maksettuna, ennen kuin valintaa pelioikeuden käyttämisestä voi tehdä.

Viime vuonna käytössä olleet C-osakkeiden omat varaustunnukset ovat poistuneet käytöstä, jolloin jokainen pelaaja pystyy jatkossa varaamaan peliaikoja omalla WiseGolfin jäsen- tai käyttäjätunnuksellaan.


Miten uusi ajanvaraus toimii?

Jokaiselle C-osakkeelle on luotu valmiiksi oma pin-koodi, jolla peliaikoja pystyy varaamaan. Alapuolella ohjeet, mistä saat tietää oman pin-koodisi ja miten sitä käytetään.


Mistä löydän oman pin-koodini?

C-osakkeen pin-koodi on luotu jokaisen osakkeenomistajan/yhteyshenkilön omien henkilökohtaisten tietojen taakse. Huom! Jokaisella osakkeella on yksi henkilö, kenen tietoihin Pin-koodi on luotu.

  1. Osakkeen omistaja/yhteyshenkilö kirjautuu omilla jäsen- tai käyttäjätunnuksillaan www.golfpirkkala.fi.
  2. Sisäänkirjautumisen jälkeen oman nimen alta löytyy oma tili -painike.
  3. ”Peli- ja käyttöoikeudet’’ nappia painamalla aukeaa C-osakkeen varauskoodi sivun oikeassa reunassa. Kyseistä koodia käytetään ajanvarauksessa tästä eteenpäin

Osakkeelle merkityn omistajan tai yhteyshenkilön omista tiedoista peli- ja käyttöoikeudet -laatikon takaa löytyy C-osakkeen pin-koodi ajanvaraukseen.

Lähtöajan varaaminen

  1. Kirjaudu jäsen- tai käyttäjätunnuksillasi mobiililaitteella Wisegolf-sovellukseen tai tietokoneella ajanvaraukseen.
  2. Ajanvarauksessa ’’omat tiedot’’ -osion taakse on tullut uusi painike ’’aktivoi pelioikeus koodilla’’, johon C-osakkeen oma pin-koodi tulee syöttää ja painaa ’’Lähetä’’. Tämä aktivoi pelioikeustunnisteet käyttöön yhden varauskerran ajaksi.
  3. Tämän jälkeen kyseisen osakkeen pelioikeus on käytössä ja voi mennä normaalisti varaamaan peliajan. Ajanvarauskalenteri avautuu osakkeeseen kuuluvien varausoikeuksien mukaan, eli kalenterista näkyy varattavia päiviä 14 vrk eteenpäin.


HUOM! Jos Wisegolf-sovelluksessa ei omat tiedot -osion takana ole uutta ’’aktivoi pelioikeus koodilla’’ -painiketta, tulee sovellus päivittää oman sovelluskapan kautta.

Omat tiedot -osion takaa löytyy ''aktivoi pelioikeus koodilla'' -painike.

Tähän näkymään syötetään pin-koodi, jolla osakkeen pelioikeus aktivoituu käyttöön. Sen jälkeen voi mennä normaalisti ajanvaraukseen varaamaan peliajan.

Kun C-osakkeen pelioikeus on aktivoitu, omissa tiedoissa näkyy mikä pelioikeus on aktivoutuna.
Jäsen oikeus on kaikilla jäsenillä oletuksena ja tarjoaa jäsenille kuuluvan viiden päivän varausoikeuden.

Varausvaiheessa voit määrittää jos joku muu pelaaja ryhmässä käyttää sama C-osaketta.Lisää kalenteriin toisena se pelaaja, joka käyttää samaa pelioikeutta ja lisää pelioikeus hänelle plus nappulasta. Näet samalla päiväkohtaisen tilanteen onko pelioikeuksia jäljellä. Varaus muuttuu tällä henkilöllä 0 € hintaiseksi, kun pelioikeus on lisätty.

Voit lisätä tähän perään vielä loputkin pelaajat ketkä ryhmään tulevat pelaamaan. Heidän varauksensa jää voimaan sellaisinaan joko maksullisiksi tai 0€ hintaisiksi riippuen onko heillä pelioikeutta käytössä.


Voiko koodin vaihtaa kesken pelikauden?
Koodia ei voi vaihtaa kesken pelikauden, jolloin koodin jakaminen ulkopuolisille tahoille on jokaisen osakkaan ja yhteyshenkilön omalla vastuulla.

Kuinka usein koodi tulee syöttää ajanvarauksessa?
Koodi toimii jokaisella käyttäjällä aina yhden ajanvarauksen kerrallaan, eli aina kun halutaan varata C-osakkeella peliaikaa, varausprosessi alkaa koodin syöttämisellä ja kyseisen pelioikeuden aktivoimisella käyttöön.

POIKKEUS: Osakkeiden yhteyshenkilöllä (sama henkilö kenen tiedoissa pin-koodi näkyy) pelioikeus on aktivoitu kokoaikaisesti käyttöön eikä silloin tarvitse erikseen syöttää koodia ennen ajanvarauksen tekemistä. Tämä oikeus on tällä hetkellä teknisesti mahdollista olla voimassa yhdellä henkilöllä kerrallaan. Jos tätä on mahdollista muuttaa, tiedotamme siitä erikseen kevään aikana.

Mistä tietää onko pelioikeudet jo käytössä?
Kun C-osakkeen pelioikeus on aktivoitu käyttöön, järjestelmä näyttää ajanvarauksessa päiväkohtaisesti paljonko kyseisellä osakkeella on varauksia vielä jäljellä. Kun pelioikeuksia on vielä kyseiselle päivälle ja kellonajalle varattavissa, lähtöajat ovat 0 € hintaisia. Jos varauskalenterissa näkyy maksullisia varauksia, kyseisen päivän kaikki varaukset ovat siihen ajankohtaan täynnä.

HUOM! C-osakkeen varauksia saa olla kalenterissa peliohjesäännön mukaisesti yhteensä kuusi kappaletta kerrallaan. Jos nämä kuusi varausta ovat täynnä, ei järjestelmä anna tehdä enää lisää varauksia, vaikka tyhjille päiville näkyisikin vapaana olevia 0 € varauksia (lue esim. alta). Järjestelmä näyttää aina päiväkohtaisen vapaana olevien pelioikeuksien määrän.

Esimerkki: Jos varauksia on tehty maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle yhteensä kuusi kappaletta. Järjestelmä näyttää torstain kohdalla, että päiväkohtaisia varauksia on vielä jäljellä ja lähdöt ovat 0 € hintaisia. Jos kuitenkin yrittää tehdä varausta vielä torstaille, se ei mene läpi, koska järjestelmä lukee maksimi lukua kuusi.

Voinko varata neljän hengen lähdön yhdellä kertaa?
Tehdessäsi varausta voit määrittää, kuinka monelle pelaajalle valitset osakkeen pelioikeuden käyttöön. Voit siis varata täyden lähdön pelaajia ja määrittää heistä kahdelle 0 € hintiasen lähdön (koska osakkeella on kaksi pelioikeutta kerrallaan käytettävissä). Kaksi muuta varausta jäävät voimaan sellaisinaan (esim. pelioikeudenhaltija, green fee pelaaja).

Kuinka varaukset vahvistetaan ennen kierrosta?
Tehdyt varaukset tulee vahvistaa caddiemasterin tiskillä ennen kierrosta esittämällä pelioikeustunnisteet caddiemasterille.


Osake vaihdetaan pelilipuiksi

C-osakkeen pelioikeuden voi vaihtaa pelilipuiksi 60 kpl. Pelioikeusilmoituksen voi tehdä caddiemasterilla ja samalla liput saa noutaa toimistolta.

Peliliput ovat fyysisiä pelilippuja ja jokaiseen pelilippuun on painettu pelilipun oma koodi.
Pelilipun voi toimittaa perinteiseen tapaan caddiemasterille ennen lähtöaikaa tai pelilipussa olevan koodin voi syöttää jo ajanvarauksen yhteydessä ''käytä etukoodi tai lahjakortti'' -kohtaan. Jos koodin syöttää etukäteen ajanvarauksen yhteydessä, lähtö tulee maksetuksi eikä lippua tarvitse toimittaa caddiemasterille.
​​​​​​​

Mikäli pelioikeus on vaihdettu tai vaihdetaan pelilipuiksi, et tarvitse yllä mainittua ajanvaraustoimintoa.

Missä tahansa kysymyksissä voitte olla yhteydessä:
Konsta Mäkinen
Palvelupäällikkö
konsta.makinen@golfpirkkala.fi
0400 519 643