Kilpailuihin ilmottautumisohjeet

Tästä artikkelista löydät ilmoittautumisohjeet kilpailuihin sekä ohjeet tulosten syöttöön käyttäen GameBook sovellusta.

Kaikki kilpailumme pelataan tänä vuonna käyttäen Golf GameBook sovellusta. Sovelluksen lataamiseen sekä sen käyttöön löytyy sivuiltamme omat ohjeet, joihin pääset alta olevasta painikkeesta. Tässä artikkelissa on havainnollistettu, kuinka kilpailuihin tällä kaudella ilmoittaudutaan. Alta löytyy myös erilliset ohjeet senioreiden- sekä naistoimikunnan kilpailuihin ilmoittautumiseen.


1. Kilpailukalenteriin pääset etusivulta, joko oikean puolesesta palkista painamalla "kilpailut" painiketta tai ajankohtaista -> kilpailukalenteri.


2. Kilpailukalenterista löydät kaikki kesän yleiset kilpailut sekä eri mestaruuskilpailut. Seniori- tai naistoimikunnan kisat löydät toimikuntien omien sivujen kautta. Ilmoittautuaksesi paina haluamasi kilpailun nimestä, jonka jälkeen aukeaa uusi sivu, josta löytyy virheä ilmoittaudu nappi.


3. Nappi aukaisee sinulle kyseisen kilpailun GameBook sivuston, josta löytyy kilpailun oleelliset tiedot, tulokset sekä ilmoittautuminen. Ilmoittautumisnappi löytyy kelaamalla sivua hieman alaspäin. Jos nappia ei näy, syy on lähtökohtaisesti, että ilmoittautuminen ei ole vielä auki. Huomaa, että kun haluat ilmoittautua, tulee sinun kirjautua sisälle GameBookkiin sovelluksen omilla tunnuksilla (ei siis samat kuin jäsentunnukset).


4. Ilmoittautuminen viimeistellään täyttämällä ilmoittautumislomake, jonka ulkoasu vaihtelee hieman kilpailukohtaisesti. Kun tarvittavat tiedot on syötetty lomakkeeseen, voit sen lähettää alareunan ilmoittaudu painikkeesta. Ilmoittautumisesta tulee kuittaus GameBook tunnuksiesi sähköpostiin.


5. Ilmoittautua voi kilpailuihin edelleen myös ottamalla caddiemasteriin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai ilmoittautumalla paikan päällä. Jos ongelmia ilmenee kirjautumisessa, kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä caddiemasteriin.