Golf Pirkkalan junnupolku ja kesän 2022 junnuryhmät

Junnukesä on täällä!

Tule mukaan Golf Pirkkalan junioritoimintaan kesällä 2022! Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu viikolla 13 Golf Pirkkalan nettisivujen kautta.

Tarjonnasta löytyy vanhoja tuttuja ryhmiä, sekä myös ihan uusia ryhmiä, ja lisäksi tutut harrastepolun ryhmät ovat saaneet uudet nimet. Toiminta alkaa viikolla 18 ja jatkuu aina viikon 39 loppuun saakka. Aikuinen-lapsi -ryhmät ovat poikkeus, jotka ovat 10 viikon mittaisia kursseja.

Katso alta junnupolku sekä ryhmäkuvaukset!

Ilmoittaudu mukaan!


Alkeispolku, Vastuuohjaajana Anu Alppi


AIKUINEN-LAPSI -RYHMÄ – Golfia leikinomaisesti, lajiin tutustuminen

Aikuinen-lapsi -ryhmä on tarkoitettu ensimmäiseksi askeleeksi golfin pariin. Golfin saloihin tutustutaan kannustavassa ja innostavassa ilmapiirissä leikinomaisten harjoitteiden avulla. Golf Pirkkalan mahtavat puitteet mahdollistavat, että harjoitukset ovat liikunnallisesti monipuolisia ja kehittäviä. Aikuinen-lapsi -ryhmässä aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä, joten jokaisella juniorilla on oltava aina aikuinen mukana harjoituksissa. Aikuiselta ei vaadita aiempaa osaamista golfista.

STARTTI -RYHMÄ – Golfista innostuminen

Startti-ryhmään osallistuva juniori on innostunut golfista ja halukas oppimaan sekä oivaltamaan golfin perusteita. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita. Golfharjoitteiden lisäksi tunneilla liikutaan monipuolisesti ja kehitetään liikunnallisia taitoja, unohtamatta leikinomaisia harjoitteita ja pieniä kisailuja. Ryhmään osallistuessa juniorin olisi hyvä osata perusliikuntataidot; kuten juoksu, hyppääminen, pallon heitto, pallon kiinniotto ja pallon lyöminen. Golfvälineet saa lainaan seuralta.

Suositusikä: 6-8v

VAUHTI -RYHMÄ – Golfin viehätys

Vauhti-ryhmään osallistuvalla juniorilla on hieman jo aiempaa kokemusta golfista, tietäen lyönneistä jo putin ja chipin, sekä hieman golftermistöä. Ryhmän tavoitteena on leikinomaisten harjoitteiden ja kisailujen avulla oppia golfin tekniikkaa ja liikunnan taitoja. Ryhmään osallistuessa juniorin olisi hyvä osata perusliikuntataidot; kuten juoksu, hyppääminen, pallon heitto, pallon kiinniotto ja pallon lyöminen. Golfvälineet saa tarvittaessa lainaan seuralta.

Suositusikä: 7-9v

SPURTTI -RYHMÄ – Golfista nauttiminen

Spurtti-ryhmään osallistuvalla juniorilla on jo muutama vuosi takana junioripolun aikaisemmissa ryhmissä. Hänellä on kokemusta golfista tietäen lyönnistä jo putin, chipin ja pitkän lyönnin perusteita. Ryhmän tavoitteena on innostavien harjoitteiden ja kisailuiden avulla syventää golfin tekniikkaa ja liikunnan taitoja entistä enemmän. Ryhmään osallistustuessa juniorin olisi hyvä osata perusliikuntataidot sekä olla innostunut lajista. Juniorilla tulee olla oikean mittaiset mailat, jotta harjoitukset pystytään toteuttamaan oikealla tavalla.

Suositusikä: 8-11v

LÖYDÄ GOLF -RYHMÄ – Innostu golfista ja koukutu!

Ryhmä on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat tulla mukaan golfin pariin, mutta ovat iältään jo hieman vanhempia, jolloin STARTTI – ja VAUHTI -ryhmät eivät tunnu oikeilta. Tässä ryhmässä opetellaan golfin perustaitoja innostavasti! Ryhmään tullessasi juniorilla ei tarvitse olla kokemusta golfista. Ryhmän tavoitteena on oppia lajin perusteita ja innostua jatkamaan harrastusta mahtavassa seurassa.

Suositusikä: 9-15v


Harrastepolku, Vastuuohjaajina Anu Alppi ja Antti Särösalo


HURAHDA HARRASTUKSEEN – Kerran viikossa lajia letkeästi

Tähän ryhmään osallistuva juniori on innostunut golfista ja haluaa oppia lajia enemmän. Suosittelemme, että juniorilla olisi jo Greencard ja hän hallitsisi golfin perusteet. Harrasteryhmän tavoitteena on syventää golfin oppimista sekä tutustua sääntöihin ja etikettiin ja innostaa junioria omatoimiseen pelaamiseen.

Suositusikä: 9-12v

ELINIKÄINEN HARRASTUS – Mukava peli, Golf harrastuksena

Tähän ryhmään osallistuva juniori on innostunut golfista ja haluaa oppia lajia enemmän. Juniorilla on Greencard ja hän tuntee lajitekniikan perusteet. Ryhmän tavoitteena on pitää hauskaa golfin parissa ja saada nuoret liikkumaan lajin parissa myös omalla ajallaan.

Suositusikä: yli 14v

HARRASTUKSEN ILO – Golfin pauloissa

Tähän ryhmään osallistuva juniori on innostunut golfista ja haluaa oppia lajia enemmän. Juniorilla on Greencard ja hän hallitsee golfin perusteet. Harrasteryhmän tavoitteena on syventää golfin oppimista sekä tutustua sääntöihin ja etikettiin ja innostaa junioria omatoimiseen pelaamiseen.

Suositeltava ikäraja 12-15v


Kilpapolku, Vastuuohjaajana Kaisa Ruuttila

​​​​​​​

TSEMPPI 2 – Rakastuminen Golfiin

Golfin peruselementit hallitseva juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet, sääntöjä ja etikettiä. Juniorilla on jo green card ja halu kehittyä pelaajapolulla eteenpäin. Juniori osaa ottaa mailasta oikeanlaisen otteen, hyvän alkuasennon, ymmärtää mailalla tähtäämisen ja kehon linjojen tähtäämisen oikein kohteeseen. Juniorilla tulee olla oikean mittaisen mailat, jotta harjoitukset pystytään toteuttamaan oikealla tavalla. Juniori pystyy pelaamaan jo sujuvasti aikuisen kanssa ja on innostunut omalla ajallaan kehittämään golftaitojaan. Juniorilla on halu kilpailla Pirkanmaan Junnutourilla sekä kasvattaa kilpailukokemustaan myös Golfliiton Future Tourilla.

TSEMPPI 1 – In love

Golfin peruselementit hallitseva juniori, joka tuntee lajitekniikan perusteet, sääntöjä ja etikettiä. Juniorilla on jo green card ja halu kehittyä pelaajapolulla eteenpäin. Juniori osaa ottaa mailasta oikeanlaisen otteen, hyvän alkuasennon, ymmärtää mailalla tähtäämisen ja kehon linjojen tähtäämisen oikein kohteeseen. Juniorilla tulee olla oikean mittaiset mailat, jotta harjoitukset pystytään toteuttamaan oikealla tavalla. Juniori pystyy pelaamaan jo itsekseen, sekä harjoittelee ja pelaa myös omalla ajallaan. Juniori osallistuu Golfliiton Future Tourille sekä Pirkanmaan junnutourille.

MINITALENTTI – Kohti kilpaurheilua

Minitalentti -ryhmässä harjoittelevilla junioreilla on jo useamman vuoden kokemus lajista ja aito innostus kehittyä kilpapelaajaksi. Juniori osallistuu aktiivisesti harjoituksiin, sekä sitoutuu harjoittelemaan myös omalla ajallaan aktiivisesti. Juniori kiertää kesän aikana Golfliiton Future Tour -kiertuetta ja osallistuu lisäksi Pirkanmaan junnutourin kisoihin. Mikäli mahdollista, juniori edustaa Golf Pirkkalaa myös junioreiden SM-kisoissa omassa ikäluokassaan.

TALENTTI – Kilpaurheilijana kasvaminen

Talentti -ryhmän juniorit ovat sitoutuneita kilpaurheilijoita, joiden katse on tulevaisuuden viheriöillä. He haluavat olla seuraavia Matilda Carstreneja ja Sami Välimäkiä. Sitoutuminen lajiin ja treenaamiseen löytyy, ja nämä junnut näkyvätkin Golf Pirkkalan harjoittelualueilla usein vapaa-ajallaan. Ryhmän juniorit kilpailevat Golfliiton sarjoissa (Future tour, FJT Challenge, FJT) ja edustavat Golf Pirkkalaa myös junioreiden SM-kisoissa.


Mikäli haluat lisäinfoa ryhmistä tai olet epävarma mihin ryhmään juniorisi sopii parhaiten, ota yhteyttä: gpijunnut@gmail.com


Kaikkien ryhmien aikataulut:


Hinnasto:

Ryhmä

Hinta kesä 2022

Aikuinen - Lapsi65 €
Startti105 €
Vauhti145 €
Spurtti145 €
Löydä golf145 €
Hurahda harrastukseen145 €
Elinikäinen harrastus170 €
Harrastuksen ilo230 €
Tsemppi 2270 €
Tsemppi 1310 €
Minitalentti360 €
Talentti400 €