Oskkaiden uutiskirje 1/2023

Osakkaiden uutiskirje sisältää ajankohtaisia ja tulevaa pelikautta 2023 koskevia asioita.

Pelioikeusilmoitukset

A- ja B-osakkaat

Osakkeen pelioikeudelle nimetään pelaaja sekä mahdollinen samassa taloudessa asuva alle 21-vuotias junioripelaaja. A-osakkeissa on 2 pelioikeutta ja 2 junioripelioikeutta. B-osakkeissa 1 pelioikeus sekä 1 junioripelioikeus. Pelioikeudet ovat vaihdettavissa myös pelilipuiksi.

Pelioikeusilmoituksen voit tehdä Golf Pirkkalan kotisivuilla kirjautumalla sisään omilla jäsentunnuksillasi. Jos et ole jäsenenä Golf Pirkkalassa, saat myös omat tunnukset, joilla voit tehdä osakkeelle merkinnän. Omat osakkeesi löydät oikeasta yläkulmasta ''oma tili''-painikkeen takaa.

Osakkeen pelioikeus voidaan merkitä kenelle tahansa pelaajalle, joka on jäsenenä jossain Suomen Golfliiton alaisessa seurassa. Ilmoitettu pelaaja saa käyttöönsä osakkeen varausoikeudet ajanvarausjärjestelmään.

Junioripelioikeuden käyttäjän voi ilmoittaa toimistoon sähköpostitse caddiemaster@golfpirkkala.fi. Teemme junioripelioukeuden merkinnät ennen pelikauden alkua huhtikuussa.

Osakkeen antamat mahdollisuudet:

  • Jos osakkeelle nimetään henkilökohtainen käyttäjä kaudelle 2022, on tällöin mahdollisuus nimetä junioripelioikeus käyttäjän kanssa samassa taloudessa asuvalle alle 21-vuotiaalle juniorille.

  • Pelioikeuden voi vaihtaa fyysisiksi pelilipuiksi (20kpl). Peliliput eivät ole henkilökohtaisia, joten niitä saa osakkeen omistajan luvalla hyödyntää kuka tahansa.

C-osakkaat:

Kaksi vapaata pelioikeutta. Pelioikeustunnistekorteilla 2 kpl (ns. kausikorttia), pelaajia ei tarvitse nimetä erikseen, vaan korteilla voivat pelata ketkä tahansa osakkeenomistajan luvalla.

Osakkeen antamat mahdollisuudet:

  • Osakas voi ottaa käyttöönsä 2kpl pelioikeustunnistekortteja / osake.

  • Pelioikeuden voi vaihtaa fyysisiksi pelilipuiksi (60kpl). Peliliput eivät ole henkilökohtaisia, joten niitä saa osakkeen omistajan luvalla hyödyntää kuka tahansa.


Peliliput

Mikäli osakkeen pelioikeus käytetään pelilippuina, annamme kaikille osakkaille liput fyysisinä pelilippuina. Pelilippuihin on lisätty sähköinen varauskoodi, jolla voi ajanvarauksen yhteydessä kuitata kierroksen maksetuksi. Lipun voi myös tuoda caddiemasterille, joka merkitsee lipun käytetyksi ja vahvistaa lähtöajan.

Luovumme aikaisemmasta sarjakorttivaihtoehdosta kokonaan.


Pelilippujen takaisinmyynti

Osakkeen oikeuttamat peliliput voi myydä takaisin yhtiölle hintaan á 25€, joko 50% tai 100%. Mikäli myyt takaisin 50% osakkeen pelilipuista, toiset 50% saat käyttöösi fyysisinä pelilippuina.

HUOM. Mikäli myyt osakkeesi peliliput takaisin Golf Pirkkala Oy:lle, ilmoitathan siitä kirjallisesti 31.3.2023 mennessä konsta.makinen@golfpirkkala.fi. Ilmoituksessa tulee olla osakkeen omistaja, tilinumero sekä kuinka paljon lippuja haluat myydä (50% vai 100%). Rahat tilitetään osakkeenomistajille 15.5.2023mennessä. Osakkeeseen kohdistuva hoitovastike tulee olla maksettuna, jotta rahat pystytään tilittämään takaisin.


Hoitovastikelaskutus

Hoitovastikelaskut ovat lähetetty osakkaille tammikuun alussa, jolloin eräpäivä oli 24.1.2023. Mikäli laskusi on vielä avoimena, hoidathan sen välittömästi. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti, osakkeen pelioikeudet/peliliput pystyy ottamaan käyttöön vasta kun hoitovastike on maksettu. Jos et ole jostain syystä laskua saanut, otathan yhteyttä toimistoon konsta.makinen@golfpirkkala.fi

Verkkolaskutus:

Jos yrityksellänne on käytössä verkkolaskutus, toivomme verkkolaskutietojen päivitättämistä Golf Pirkkalan osakerekisteriin.
Verkkolaskutustietoja voi toimittaa konsta.makinen@golfpirkkala.fi.

Yksityishenkilöt pystyvät tilaamaan kaikki Golf Pirkkala Oy:n laskut verkkolaskuina omasta verkkopankistaan. Verkkolaskua tilattaessa asiakasnumerona toimii jäsennumero.


Säilytyslokerikot ja bägikaapit

Säilytyslokeroiden varaaminen

Klubitalolle on hankittu uusia säilytyslokeroita osakkaiden pelioikeustunnisteita varten. Voit varata oman lokeron tekemällä varauksen sähköpostitse konsta.makinen@golfpirkkala.fi

Lokeroita on yhteensä 30 kpl ja yhden lokerikon hinta on 50€/kausi. Lokerot sijaitsevat klubitalon aulassa, pukuhuoneiden ovien vieressä. Tulemme laskuttamaan lokerot massalaskutuksena huhtikuussa.

Lokeroiden ensisijainen tarkoitus on helpottaa osakkaiden pelioikeustunnisteiden säilyttämistä. Lokeron lukitus toimii samalla tavalla kuin bägikaapeissa, eli käyttäjät kiinnittävät niihin itse haluamansa lukot.

Bägikaapit

Bägikaappien käyttöoikeus jatkuu automaattisesti vanhoilla käyttäjillä. Jos haluat jatkaa kaapin käyttöä myös tulevalla kaudella, asia ei vaadi toimenpiteitä. Jos tiedät, että et aio kaappia enää käyttää ilmoitathan siitä mahdollisimman pian toimistolle, jotta osaamme huomioida asian laskutuksessa sekä saamme jaettua kaapin eteenpäin uusille käyttäjille.


Yritysosakkaiden yhteystiedot

Yritys- ja kimppaosakkeiden omistajat voivat ilmoittaa toimistolle osakkeen tietoihin lisättäviä yhteyshenkilöitä. Tämä hyödyttää erityisesti viestinnässä, jolloin tavoitamme osakkaita ja osakkeiden käyttäjiä paremmin. Osakkeen yhteyshenkilöitä voi olla enemmän kuin yksi, eivätkä ne liity osakkeen omistamiseen. Ilmoituksen yhteyshenkilöistä voi tehdä vain osakkeenomistaja sähköpostitse konsta.makinen@golfpirkkala.fi.


Ystävällisin terveisin:
Golf Pirkkala Oy