Osakkaiden uutiskirje

Uutiskirje ajankohtaisista asioista ja uudistuksista osakkaille

Syysyhtiökokous

Osakeyhtiön syysyhtiökokous pidettiin klubitalolla keskiviikkona 23.11.2022.
​​​​​​​Kokouksessa vahvistettiin talousarvio sekä hyväksyttiin peliohjesääntö vuodelle 2023. Yhtiövastikkeeksi vahvistettiin 660€. A- ja B- osakkeista kerätään yksinkertainen vastike ja C-osakkeista kerätään kolminkertainen vastike.

Varsinaisen kokouksen jälkeen pidettiin osakasinfo kentän laajentamisen suunnitteluun liittyen. Talven 2022 - 2023 tulemme selvittämään tarkemmin kentän laajentamisen mahdollisuuksia yhdessä TurnKey Golfin kanssa. Lisäksi Pirkkalan Kunta tekee kevättalvella tarvittavia viranomaisselvityksiä. Tarkoituksena saada kaikki selvitykset valmiiksi ennen kevään varsinaista yhtiökokousta.

Materiaalit:

Kokousmateriaali

Peliohjesääntö 2023

Laajennussuunnitelma​​​​​​​​​​​​​​

Yhtiövastikelaskutus 2023

Yhtiövastikkeiden laskut lähetetään 1.1.2023. Laskut lähetetään osakkeenomistajan tiedoissa löytyvään laskutusosoitteeseen.

Verkkolaskutusosoitteet

Jos yrityksellänne on käytössä verkkolaskutus, toivomme, että verkkolaskutiedot päivitettäisiin myös Golf Pirkkalan tietoihin. Näin saisimme laskut toimitettua selkeämmin perille.

Verkkolaskutustietoja voi päivittää konsta.makinen@golfpirkkala.fi.

C-osakkeella varaaminen

C-osakkeilla varaaminen yksinkertaistuu ensi kaudelle niin, että myös C-oskkeen käyttäjät varaavat lähtöaikoja omilla jäsentunnuksillaan. C-osakkeiden omat varaustunnukset poistuvat kokonaan käytöstä.

Jokaiselle C-osakkeelle tulee oma varauskoodi, jonka aktivoimalla pääsee käyttämään kyseistä osaketta. Pelaaja syöttää koodin ajanvarauksen yhteydessä ja tämän jälkeen kalenteri avautuu kyseiselle pelioikeudelle asetettujen varausoikeuksien mukaisena ja hän pääsee varaamaan lähtöaikoja. Varauskalenteriin tulee näkyviin painike, johon koodi syötetään.

Koodit tullaan jakamaan osakkeen omistajille ennen kauden alkua.

Yhteystietojen päivitys osakerekisteriin

Toivomme, että minkä tahansa yhteystietojen tai laskutustietojen muuttuessa tiedot ilmoitettaisiin myös meille, jotta saamme aina pidettyä päivitetyt tiedot osakerekisterissämme.

C-osakkeiden pelioikeustunnisteille omat kaapit

Klubille tulee ensi kaudelle korttilokerikko, josta voi vuokrata lokeron C-osakkeen pelioikeustunnisteiden säilytykseen. Lokeron ensisijainen tarkoitus on helpottaa C-osakkaiden toimintaa pelioikeustunnisteiden kanssa. Infoamme osakkaita lähempänä lokerikkopaikan varaamisesta.

Yritysosakkaiden yhteystiedot

Yritys- ja kimppaosakkeiden omistajat voivat ilmoittaa meille toimistolle osakkeen tietoihin lisättäviä yhteyshenkilöitä. Tällä on hyötyä viestinnässä, jotta tavoitamme osakkaita ja osakkeen käyttäjiä paremmin. Osakkeen yhteyshenkilöitä voi olla enemmän kuin yksi.