Kohti JunnuSM:iä -ryhmän ensimmäinen treenipäivä

Alle 16-vuotiaiden SM-lyöntipeleihin valmistautuminen aloitettiin 26.5. pidetyllä treenipäivällä.

Golfliitto on myöntänyt seurallemme Kilpaurheilun tehostamistuen, jonka avulla kokosimme yhteen pelaajat, jotka voivat lähteä edustamaan seuraamme alle 16v juniori SM-lyöntipelikilpailuihin. Ryhmään osallistuvien pelaajien oletetaan ilmoittautuvan alle 16v SM-kilpailuihin, jotka järjestetään Vierumäellä 29.6 - 1.7 ja pelaamaan kilpailuissa, mikäli he pääsevät mukaan kilpailuun. Kilpailuun otetaan pelaajat tasoitusjärjestyksessä, ylärajojen ollessa tytöillä 18 ja pojilla 14.

Tämä ryhmän ensimmäinen treenipäivä pidettiin Helatorstaina 26.5. menneellä viikolla. Sää ei kauheasti aurinkoa tarjonnut, mutta se ei innokkaita junioreitamme häirinnyt, kuten SM-kilpailuihin tähtääviä pelaajia ei kuulukaan. Treenipäivään kuului mm. innovatiivinen alkuverkka, maittava Bufferin lounas sekä pelitaktiikan kuntoon hiomista lippukarttojen avulla. Loppupäivästä suoritettiin oman pelitaktiikan mukainen kierros kentällä hieman kosteissa tunnelmissa.

Kenttähenkilökuntaa oli isosti kiittäminen, että juniorit saivat haastavat sekä samalla opettavaiset lipunpaikat kierrokselle ja lisäksi näihin tehdyt lippukartat, jotta pelitaktinen harjoittelu pystyttiin suorittamaan onnistuneesti. Junioreita menossa mukana oli 11 ja koutseista paikalla olivat Kaisa, Alma ja Anu. Tästä on ryhmän hyvä jatkaa kohti seuraavaa treenipäivää, joka järjestetään 22.6. Golf Pirkkalassa.