Yrityksille

Tule viettämään ikimuistoinen päivä golf pirkkalaan sidosryhäsi kanssa. Me olemme täällä teitä varten.

Golf Pirkkala on oiva valinta yrityksen tapahtumapaikaksi


Yrityksille

​​​​​​​

Kesäkaudella järjestämme golftapahtumat ammttitaidolla ja laadukkasti. Talvella ympärivuoden auki oleva klutbitalo ja ravintola mahdollistavat myös tapahtumien järjestämisen talvipakkasella.


Yritystapahtumat

Yritystapahtumat Golf Pirkkalassa

Me Golf Pirkkalassa järjestämme ikimuistoisen päivän golfin merkeissä aina muutaman hengen kaveriporukoista suuremmillekin yrityksille. Intohimo luoda palvella ja toteuttaa luoda muistamisen arvoisia golfpäiviä.


Ota yhteyttäKumppaniksi

Aito ja vilipitön yhteistyö

Meillä kumppanit ovat olleet pitkäaikaisesti matkassa mukana. Kumppaneidemme kanssa jaamme samat visiot ja arvot.

Matkaan mukaan

Me räätälöimme kumppanuudet yrityksen tarpeiden mukaan niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyöhön. Melleja on monia ja yritystapahtuman järjestämisestä aina suurempaan kokonaisuuteen. Olemme jäsenmäärältään Pirkanmaan suurin golfyhteisö ja yhteisömme on oiva paikka verkostoitua muiden yritysten kanssa. Meidän tehtävä on tuottaa yritykselle elämyksiä ja kehittää heidän verkostojaan sekä mahdollistaa tätä kautta liiketoiminnan kasvua

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää mahdollisesta kumppanuudesta!

Markus Junni
040 567 3316
markus.junni@golfpirkkala.fi


Ota yhteyttäKokoukset

Etsitkö monipuolista tapahtumapaikkaa?

Oli kyseessä sitten palaveri, kokous, cocktailtilaisuus, saunailta tai juhlat, sinä päätät, sillä Golf Pirkkalan tilat taipuvat moneen. Meille mahtuu mukavasti jopa 80 henkeä ja tarvittava AV-tekniikka on käytössäsi. Meiltä löytyy myös 8 hengen neuvotteluhuone.

Laadukkaat tarjoilut meillä hoitaa, Ravintola Bufferi.

“Tapahtuman määrittelee yleensä ruoka ja sen me taidamme – sormin syötävistä pikkupurtavista aina viiden ruokalajin illallisiin. Mitä sinä toivoisit vieraittesi nauttivan? Tule tutustumaan tai ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä onnistunut ja mieleenpainuva tilaisuus.”

Miikka Lindqvist / Ravintola Bufferi
03 383 0300
050 347 7286
myynti@bufferi.com


Ravintola Bufferi