Viestinnän ja tiedottamisen käytännöt

Artikkelista pääset lukemaan käytännön ohjeita nettisivujen lukemiseen ja meidän seuraamiseemme sosiaalisessa mediassa.

Laadukas viestintä ja tiedottaminen antavat mahdollisuudet tehokkaammalle ja asiakasystävällisemmälle toiminnalle. WiseGolfin tarjoamien työkalujen myötä saamme uusia viestinnän ja tiedottamisen muotoja.

Esimerkiksi: huomasimme tällä viikolla, että aktiivisen uutisoinnin myötä nettisivuilla oli liian vähän paikkoja artikkeleille. Olemmekin lisänneet etusivulle kolmen artikkelin sijaan kuusi artikkelia, jolloin uusimmat uutiset jäävät etusivulle pidemmäksi ajaksi luettavaksi.

WiseGolfin kautta saamme lähetettyä kohdennettuja viestejä sekä tehtyä kotisivuillemme artikkeleita eri käyttäjäryhmille esim. osakkaat, seniorit, naiset, juniorit jne. Kaikkien toimikuntien omat sivut löytyvät Yhteisö ja palvelut -valikon alta.

Esimerkiksi: senioritoimikunnan uutiset lisätään näkyviin etusivulle kaikille Golf Pirkkalan senioreille. Tämän lisäksi kaikki senioreiden uutiset ja tapahtumat löytyvät toimikunnan omalta sivulta.​​​​​​​

Näin ollen kotisivut pysyvät siistimpänä ja jäsenen on helpompi löytää juuri hänelle kiinnostavaa ja tärkeää sisältöä. Kohdennetun sisällön seuraamiseksi on tärkeää olla sisäänkirjautuneena nettisivuille omilla jäsentunnuksilla. Kotisivuille tehdyistä artikkeleista koostetaan myös uutiskirje, joka lähetetään kuukausittain kaikille jäsenillemme. Nettisivujen artikkelit jaetaan myös Golf Pirkkalan Facebook-sivulle.

WiseGolf -app tulee korvaamaan nykyisen GPi -sovelluksen tänä kesänä kokonaan. WiseGolf -sovelluksessa näkyy kaikki ajankohtaiset artikkelit, ja niitä on helppo lukea ajanvarauksen yhteydessä.
Tapahtumiin saamme lähetettyä henkilökohtaiset tapahtumakutsut ja ilmoittautumislinkit. Tällä tavoin saamme tavoitettua enemmän ihmisitä, joita tapahtuma koskettaa. Olemme saaneet tästä jo hyviä kokemuksia naisten ja senioreiden kauden avajaistapahtumien yhteydessä. Molemmissa oli ennätysmäärät osallistujia ja kumpaakin toimintaa kohtaan on paljon kiinnostusta.

WiseGolf:in lähiaikoina tulevat uudet ominaisuudet

Ajanvarausnäkymän värikoodit

"Auto"-kuvake näkyviin ajanvarauskalenteriin

Sähköpostivahvistus varauksista sekä varaajalle että muille pelaajille.

Instagram

Kotisivuillemme tulee kaikille mahdollisuus seurata Golf Pirkkalan toimijoiden Instagram tilejä, vaikka itse ei kyseistä sovellusta käyttäisi. Sivut ovat julkisia nettisivujemme alaisuudessa ja päivittyvät automaattisesti. Kotisivuilta löytyy jo valmiiksi suosituksi tullut Kenttämestarin Instagram -tili, johon Jarkko päivittää paljon mielenkiintoista sisältöä kentältä. Omat Instagram -tilit tulevat myös sivuille Naistoimikunnalta, Junioritoimikunnalta sekä Golf Pirkkala Oy:lta.
@golfpirkkala_ladyt, @gpijunnut sekä @golfpirkkala.

Sisäinen viestintä

Golf Pirkkala Oy pitää sisäistä viestintää aktiivisena, jotta työskentely kaikilla osa-alueilla on tehokasta. Kenttämestari, toimitusjohtaja, head caddiemaster sekä ravintola kokoontuvat viikoittain tarkoituksenaan pitää hyvänä toimiston, kentän ja ravintolan välistä tiedonkulkua. Samalla päivitetään tapahtumakalenteria aina seuraaviksi viikoiksi eteenpäin.

Palaute

Jotta pystymme kehittämään toimintaamme ympärivuotisesti, palautteen saaminen pelaajilta on ensiarvoisen tärkeää. Palautetta voi antaa caddiemasterille, kaikki caddiemasterit ovat ohjeistettu välittämään palautteet toimitusjohtajalle. Kaikki jäsenet tulevat saamaan pelaaja ensin -palautekyselyn kesä-, elo- tai syyskuussa. Palvelu tulee ulkopuoliselta palveluntuottajalta emmekä voi määritellä kuka kyselyn, milloinkin saa. Toivoisimmekin mahdollisimman paljon vastauksia pelaaja ensin -kyselyyn. Kotisivuiltamme löytyy myös vapaa palautelomake Yhteystieto-osiosta.