Uusi juttusarja Golf Pirkkalasta alkaa

Mirka Markkula kirjoittaa kauden kuluessa mielenkiintoisia artikkeleja, joissa pääset sukeltamaan syvemmälle kotiseuraan.

Miksi Golf Pirkkala ja mitä kaikkea siellä tapahtuukaan?

Tällä kaudella avaamme seuraa, sen yhteisöä ja kenttää uusin silmin.

Uudempiin jäseniin kuuluva Mirka Markkula kirjoittaa kauden kuluessa eri aiheista, joissa pääset sukeltamaan syvemmälle kotikentän ihmisiin ja toimintaan. Seuraavaksi lisää kirjoittajasta sekä tulevista artikkeleista.

Heinäkuu 2021, Turun LET osakilpailu.

Kuuluttaja kertoi, että Ursula Wikströmin caddiena kilpailussa on Golf Pirkkalassa Prona toimiva Kaisa Ruuttila, pistän nimen ylös koska takaisinmuutto kotikaupunkiin Tampereelle on varmistunut mielessä viikkoa aiemmin. Tiesin että haluan löytää valmentajan uudesta vanhasta kotikaupungista, mieluiten naisen, uudestaan startanneen golfuran avuksi.

Huhtikuu 2023, ruokapöytä Raholassa.


Hei vaan kaikille, olen Markkulan Mirka, 39 vuotta ja tosiaan paluumuuton takaisin kotiseudulle tehnyt innokas golfari ja viestinnän ammattilainen. Golf Pirkkala valikoitui uudeksi kotiseuraksi puhtaasti Kaisan myötä, eli kiitos hänelle! Ja kuka nyt ei pitäisi takaysin haasteista, itselle se on ainakin yksi lemppareista.


Golf Pirkkalasta rakentui nopeasti “golfkoti”, kun viime vuonna aloitin pelaamisen kentällä, mahtavat seniori rouvat ja herrat ottivat minut lämpimästi vastaan ja löysin heistä uusia ystäviä sekä vakkari pelikavereita. Mukava nähdä kaikkia alkavalla kaudella!


Itselle golf on monen lempiasian yhdistelmä; se haastaa mieltä ja muistuttaa joka kierroksella ettei kannata lähteä keulimaan, sen avulla voi liikkua mukavassa seurassa ja tutustua uusiin ihmisiin. Pelaamisen myötä saa olla ulkona useita tunteja tylsistymättä, ja golf on auttanut minua pahan burnoutin jälkimainingeissa sekä sieltä nousemisessa.


Tulevissa artikkeleissa avaan seuran jäsenille erilaisia osa-alueita Golf Pirkkalasta. Käymme läpi mm. mitä eroa on Oy:llä ja Ry:llä, mitä junioritoimikunta pitää sisällään, mitä golf pron arki oikein on, mitä kaikkea kentänhoito tekee vuoden aikana ja miksi kaikkia eri toimenpiteitä tehdään sekä esitellään seuran jäseniä henkilökuvina. Artikkeleissa pääset tutustumaan kenttään ja väyliin uusin silmin, kun Jarmo Alapirtin kanssa käymme läpi kuinka jokainen väylä kannattaisi pelata parhaan tuloksen saamiseksi!

Toivottavasti voin tuoda jokaiselle jotain uutta omasta kotiseurasta ja -kentästä sekä sitä
kautta tehdä Golf Pirkkalaa entistä houkuttelevammaksi vierailukohteeksi! Nähdään
kentällä :).