Toimitusjohtajan kevätterveiset

Rangen avaaminen on aina varma kevään merkki ja kertoo sen, että kentän avaaminen lähenee

Vaikka tällä hetkellä kentällä on vielä lunta useissa varjopaikoissa, uskallamme unelmoida kentän avaamisesta vappuna. Mitä talvena aikana on tehty, kun tulevaan pelikauteen on valmistauduttu? Osasta kirjoituksen aiheista on tiedotettu jo syksyllä 2022, mutta niin kuin kaikki tiedämme kertaaminen ei ole ikinä pahasta ja toki paljon uuttakin on tullut.

Harjoitusalueet ja varsinkin range tulee samaa ilmeenkohennuksen kevään aikana mm. uusien rangemattojen, pallojen, penkkien ja roskakorien muodossa. Lisäksi rangen palloautomaatti- sekä kenkienputsauskatokset tullaan kunnostamaan sekä huoltomaalaamaan yleisilmeen parantamiseksi. Lopullisen silauksen alue tulee saamaan uusien kesäkukka istutuksien muodossa arviolta kesäkuun alussa.

Kumppaneita olemme talven aikana saaneet hienosti lisää Golf Pirkkalan yhteisöön. Kumppaneita tuleekin näkymään mm. kentällä kupeissa, puttiviheriöillä, golfautoissa, rangella sekä tietenkin muutaman uuden väyläkumppanin muodossa. Kumppaneista teemme tarkempia esittelyitä toukokuussa, kun saamme kentän avattua.

Kentällä haluamme tuoda vahvemmin brändiämme esille ja tulemmekin uusimaan toukokuun lopussa kaikki tiimerkit sekä viheriöliput vastaamaan omaa brändiämme. Suurempia muutoksia kenttää ei tällä kaudella tule, vaan keskitymme entisestään nostamaan laatutasoa, jota varten hankimme uuden viheriöleikkurin sekä raffileikkurin. Näiden lisäksi vuokrattavien golfautojen määrä nousee tulevalle kesälle 20 autoon.

Caddiemasteriden palvelusta ja sekä uusista cädäreista kerromme vielä lisää ennen kauden alkua. Toimisto on kuitenkin ensi viikon maanantaista eteenpäin avoinna joka arkipäivä kentän avaamiseen saakka. Tarkemmat aukioloajat erillisessä artikkelissä.

Osakkaat eli omistajat ovat merkittävässä asemassa pitkäjänteisessä golfyhteisön kehittämisessä. Vasten nykyisiä trendejä, osakkaiden rangepallokorttien sekä golfautojen vuokrakerta hintoja on laskettu. Lisäksi sähköautojen latauspaikat muuttuvat maksullisiksi, paitsi osakkailla lataus pysyy edelleen ilmaisena sekä viime kesänä saatu positiivinen palaute pelimahdollisuuden tarjoamisesta toisella kentällä saa jatkoa. Ensi kesänä osakkaille tarjotaan mahdollisuutta pelata tiettyinä päivinä kolmella eri kentällä. Tarkemmin päivämääristä ja hinnoista voimme tiedottaa vasta lähempänä, mutta ne ajoittuvat touko-elokuu välille.

Kentän laajentamisen alustava suunnittelu on edennyt syysyhtiökokouksen jälkeisessä osakasillassa kerrotulla tavalla ja olemme edelleen aikataulussa, jolloin valmista pitäisi olla toukokuun alussa. Näin ollen yhtiökokous tullaan pitämään vasta toukokuun puolella, jotta pääsemme kertomaan tarkemmin suunnitelmista.

Kiitos on pieni, mutta todella merkittävä sana minkä sanominen (kirjoittaminen) ei maksa mitään. Tässä vaiheessa kiitos henkilökunnalle sekä Golf Pirkkala ry:n vapaaehtoisille seuratyöntekijöille kautta valmistelevista töistä.


Keväisin terveisin,
Markus Junni
Toimitusjohtaja
Golf Pirkkala Oy