Senioreiden talviharjoittelu

Aurinkoinen ja tapahtumarikas golfkausi on vääjäämättä päättymässä. Kenttä suljetaan reilun viikon päästä ja marraskuun alusta onkin syytä siirtyä treenaamaan sisätiloihin.

Liikuntakeskus Polte ja Golf Pirkkala ovat sopineet yhteistyöstä golfareiden fysiikkavalmennuksessa (lue Ajankohtaista -uutinen tästä). Fyysisen kunnon ylläpitämiseen on tarjolla sekä ohjattuja tunteja että mahdollisuus omaehtoiseen kuntosaliharjoitteluun. Erityisesti senioreille suunnatun päiväjäsenyyden hinta on 32,90 €/kk. Senioritoimikunta haluaa aktivoida jäseniään monipuoliseen liikuntaan ja tukee päiväjäsenyyden lunastavia 9 €/hlö/kk. Tuen saa hyväkseen kortin lunastamisen yhteydessä esittämällä seuran jäsenyytenä jäsen- ja tasoituskortin eBirdie-sovelluksesta. Päiväjäsenyys on voimassa myös viikonloppuisin klo 5–15.

EazyGOLF tarjoaa Messukylän golfhallilla mahdollisuuden lajiharjoitteluun alkaen torstaina 10.11. klo 10–11. Kaikki lyöntipaikat (sis. SkyTrak -lyöntipaikat) ja lähipelialue ovat tuolloin käytössämme. Anssi Kankkonen on mukana opastamassa alkuun. Harjoittelukerran hinta on 6 € ja ensimmäinen kerta maksetaan Anssille paikan päällä. Hintaan sisältyy pallot. Tuolloin sovitaan myös jatkosta (esim. joka toinen torstai), joten toivotaan mahdollisimman monen tulevan paikalle sopimaan itselle mieluisasta aikataulusta.

Myös Gogolf Lounge Tampere tarjoaa GPi:n senioreille lajiharjoitteluun vakiovuoron tiistaiaamuisin. Mattopaikat 1–9 ja lähipelialue on varattu käyttöömme klo 9–12. Lyöntipaikkavarausta ei tarvitse tehdä enää erikseen. Harjoituskerran hinta on 5 €/hlö/tunti, joka maksetaan kassalla paikan päällä. Mattopaikkaa voi siis käyttää tunnin ja sen jälkeen siirtyä lähipelialueelle, jonka käyttö sisältyy hintaan. Sekä lyönti- että lähipeliharjoittelu päättyy klo 12. GoGolf Loungessa voi aloittaa harjoittelun tiistaina 1.11. ja jatkaa kevääseen 4. huhtikuuta asti.