Kumppanuus Golf Pirkkalassa kannattaa

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tai yritystapahtuman järjestämisestä?

Kumppaniksi

Golf Pirkkalalla on paljon pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Kaikki uudet kumppanit tulevat myös osaksi kestävää yhteistyötä. Jaamme kumppaneidemme kanssa samat visiot ja arvot, jonka pohjalta räätälöimme yhteistyön yrityksen tarpeiden mukaan. Malleja on monia ja olemme avoimia keskustelemaan uusista mielenkiintoisista ratkaisuista.

Olemme jäsenmäärältään Pirkanmaan suurin golfyhteisö ja yhteisömme on oiva paikka verkostoitua muiden yritysten kanssa. Tavoitteenamme on tuottaa yritykselle elämyksiä, kehittää verkostoja sekä mahdollistaa liiketoiminnan kasvua.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää sinun yrityksellesi sopivasta kumppanuudesta!


Yritystapahtuman järjestäminen

Golf Pirkkala on oiva valinta yrityksen tapahtumapaikaksi

Kesäkaudella järjestämme yrityksesi golftapahtumat ammattitaidolla ja laadukkasti. Takaamme ikimuistoisen päivän golfin merkeissä aina muutaman hengen porukoista suuremmillekin yrityksille. Yhdessä yrityksen kanssa tapahtumasta luodaan juuri teidän näköisenne, pieniä yksityiskohtia myöden. Intohimo luoda, palvella ja toteuttaa luo muistamisen arvoisia golfpäiviä.

Takaamme osakkaille peliaikoja kesältä, joten järjestämme vain rajallisen määrän yritystapahtumia kauden aikana. Yritystapahtumakalenteri on useiden viikkoja osalta täynnä, joten kannattaa olla pian yhteydessä, jos haluat järjestää yrityksellesi hienon ja viihtyisän päivän Golf Pirkkalassa.


Yhteydenotot kumppanuuksissa ja yritystapahtumissa:

Markus Junni
Toimistusjohtaja
Golf Pirkkala Oy
markus.junni@golfpirkkala.fi
Puh. 040 567 3316