Kesätöihin Golf Pirkkalaan kaudelle 2023

Golf Pirkkala hakee palveluhenkisiä ja reippaita asiakaspalvelijoita caddiemaster-tiimiin tulevalle kaudelle.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu tiskin takana, puhelimessa ja sähköpostilla, peliaikojen varaus, jäsenasioiden hoitaminen, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, erilainen myyntityö, kassan hoito, siivoaminen, laskutus ja tilitykset sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät.

Oletko kunnianhimoinen, ahkera, oma-aloitteinen, omaat lajituntemusta golfista, sinulla on hyvät vuorovaikutus taidot sekä koet olevasi joukkuepelaaja? saatat olla etsimämme henkilö. Golf Pirkkalassa haluamme tarjota asiakkaille vain parasta, niin golfkentän olosuhteiden kuin palvelunkin osalta.

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen. Tarvitsemme kausityöntekijöitä kaudelle 2023 touko-lokakuun ajalle. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, jolloin työvuoroja kertyy 4-6/vko ja päivittäinen työaika on noin 5-8 tuntia.

Työtehtävässä saat varmasti riittävästi vastuuta ja pääset haastamaan sekä kehittämään samalla itseäsi. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä sekä golfohjelmien tunteminen katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Nyt on huippumahdollisuus päästä työskentelemään hyvässä porukassa mielenkiintoisen ja vilkkaan pelikesän merkeissä.
​​​​​​​


Lue lisää ja jätä hakemuksesi!Lisätietoja voit kysyä

Markus Junni
Toimitusjohtaja

markus.junni@golfpirkkala.fi
040 567 3316

Konsta Mäkinen
Palvelupäällikkö

konsta.makinen@golfpirkkala.fi
0400 519 643