Kenttä

Golf Pirkkala on huippukuntoinen 18 reiän kenttä lyhyen ajomatkan päässä Tampereen ytimestä. Meillä yhdistyvät loistavat pelipinnat ja mahtavat harjoitusmahdollisuudet.

Hyvin hoidettu kenttä

Golf Pirkkalan kenttä jakautuu kahteen toisistaan poikkeavaan 9 reiän osuuteen. Väylillä 1-9 vaaditaan tarkkuutta tasaisesta maastosta huolimatta. Greenien muodot sekä esteet tuovat omat haasteensa myös kokeneelle pelaajalle. Väylät 10-18 ovat maastoltaan ja korkeuseroiltaan vaihtelevammat. Tarkkuuden lisäksi myös lyönnin pituus vaikuttaa enemmän tulokseen. Pirkanmaalainen puusto ympäröi kenttää molemmilla osuuksilla. Väylät 9 ja 18 saapuvat modernin klubitalon lähettyville, josta löydät myös ravintopalvelujen lisäksi muut oheispalvelut.

Harjoitusalueet

Meiltä löydät monipuoliset harjoitusalueet niin puttaamiseen kuin chippaamiseenkin. Terassimme läheisyydessä on myös tekonurminen puttigreeni, jossa esimerkiksi perheen pienimpien on helppo kokeilla lajin alkeita. Rangella on katettu lyöntipaikka kahdessa tasossa, josta löytyy myös valot ja lämmittimet. Rangemme pallokone toimii lähimaksulla, poleteilla tai ladattavalla älykortilla. Kortteja ja poletteja saa ostettua caddiemasterilta. Yhden pallokorin hinta on 3 €.

Pysäköintipaikat - auto ruutuun

Parkkialueemme on avara ja tilava. Ensimmäset – ja taatusti vapaat – parkkiruudut, löydät heti pihaamme saavuttuasi vasemmalta. Jätä siihen tai kurvaa lähemmäs klubitaloa, kaukana klubilta et ole milloinkaan. Pikaiseen pysäköintiin löydät tilaa “liikenneympyrän” kupeesta, klubitalolta johtavan kävelytien päästä.