Kentän tiedote

Kausi alkaa väistämättä lähenemään loppua syksyn ja syystöiden saapuessa.

Kuten jokainen talousalueen golffari tietää, niin haasteitakin oli varsinkin keväällä riittävästi. Pinnat saatiin hyvään kuntoon heinäkuun alkupuoliskolla, niin en raaskinut tehdä kovin rajuja kentänhoitotöitä (ainoastaan ihan pakolliset), vaan halusin antaa pelaajien nauttia kentästä hankalan kevään jälkeen.

Nyt ovat syystyöt edessä ja osittain aloitettukin väylien viiltoilmastuksella viime viikolla. Ensi viikolla teemme viheriöille ilmastuksen pienellä tapilla. Tarkkaa päivää ei valitettavasti syksyllä pysty vielä kertomaan, koska kelit määräävät sen. Kun suljemme kentän, niin teemme vastaavan työn marraskuussa hieman rohkeammalla versiolla.

Viheriöiden holkki-ilmastus tulee todennäköisesti siirtymään ensi kevääseen. Lyöntipaikat, väylät ja lähestymisalueet tulemme holkittamaan syksyn mittaan. Ilmastuspapanat luonnollisesti siivoomme pois alueilta, joten siitäkään ei tule olemaan haittaa pelaajille.

Lehtien puhallukset ja torjunta-aine ruiskutukset ovat osa syyshommia ja lisäksi muutama lyöntipaikka saa vielä syksyllä uudet siirtonurmet päälle. Leikkuita teemme enää tarpeen mukaan, nyt niitä tehty noin 2krt/vko, mutta varmuudella tahti tulee siitäkin vielä hiipumaan.

Päivän polttava aihe, kentän sulkeminen….
Viimeinen pelipäivä kentällämme 2022 tulee olemaan su 30.10.


Mukavaa syksyn aikaa!

Kaikkien teidän Jarkko

Kaunis syysilta 1 väylällä 3.10.2022

Verti-Quaken viiltoilmastin, jolla autetaan väyliä talvehtimisessa, jotta ne olisivat ensi vuonna entistäkin paremmat.

Muistetaan erityisesti syksyllä korjata kaikki pallojen lyönti- ja alastulojäljet, jotta pääsemme myös ensi vuonna pelaamaan masjesteettisille pelipinnoille.

Hyvää syksyn jatkoa T. Jarkko