Hook Open 2024

Tästä artikkelista löydät mm. Hook Openin lähtölistat, livescoring, ohjeita katsojille ja tunnelmia kisapäiviltä.

Hook Open on lähteyt käyntiin lähes 160 pelaajan voimin. Finnish Tourin kuudennessa osakilpailussa nähdään huikea joukko Suomen kärkigolfareita, mukana mm. Alex Hietala, Roope Kakko ja Kim Koivu. Palkintopotti on tänäkin vuonna uskomattomat 40 000€.

Täältä löydät kaikkien pelaajien torstain lähtöajat

Hook Open live scoring​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Finaalipäivä 11.7.

Kilpailun päätöspäivänä ei lopulta voittajista ollut epäselvyyttä. Niin yleisen sarjan voittaja Juuso Kahlos kuin naisten sarjan voittaja June Weckman lähtivät päätöspäivään kärjestä ja onnistuivat pitämään ykköspaikan itsellään loppuun saakka.

Golf Pirkkalan pelaajista Lenni Perälä sijoittui kärkikymmenikköön ollen jaetulla sijalla 10. Muista Pirkkalan pelaajista Vertti Perälä sijoittui jaetulle 12. sijalle, Roope Juslin jaetulle 20. sijalle, Vihtori Eskola jaetulle 24. sijalle ja Kristian Kulokorpi jaetulle 27. sijalle.

Toinen kisapäivä 10.7.

Toisena kisapäivänä peli jatkui jännittävänä kun Lenni Perälä, Roope Juslin ja Vertti Perälä pelasivat itsensä kymmenen parhaan joukkoon. Cutista pääsivät läpi edellisten lisäksi Vihtori Eskola ja Kristian Kulokorpi. Viimeiseen päivään lähdetään erittäin hyvissä asemissa ja pelaajamme taistelevat kilpailun pääpalkinnosta.

Ensimmäinen kisapäivä 9.7.

Tämä päivä oli maaginen Golf Pirkkalan pelaajien suhteen, sillä kilpailuun lähti yhteensä 14 seuraamme edustavaa pelaajaa. Pelaajamme ylsivät heti ensimmäisen päivän jälkeen ennennäkemättömille sijoille. Jaetun ensimmäisen sijan (yhteensä seitsemän), kärjessä komeilee tuloksilla 67 (-5), Roope Juslin (GPi) ja Vertti Perälä (GPi). Jaetulle seitsemännelle sijalle tämän päivän kisan jälkeen ylsi Lenni Perälä (GPi), tuloksella 68 (-4). Jääkiekkokaukalosta golfkenttien viheriöille löytänyt ja nykyään kovassa tasossa pelaava Sami Vatanen (GPi) ylsi hienoon par -tulokseen 72.

Tämän päivän asetelmilla on erittäin hyvä lähteä liikkeelle toiseen kilpailupäivään.

Tänäkin vuonna kisaan toivotaan suuri joukko katsojia. Alta löydät Golf Pirkkalaan edustavien pelaajien torstain lähtöajat ja aivan sivun alta ohjeita kilpailua seuraaville.

Golf Pirkkalan pelaajien lähtöajat:

Tervetuloa seuraamaan kilpailua!

Tänäkin vuonna kisaan toivotaan suuri joukko katsojia. Tule yksin, yhdessä puolison kanssa tai ota vaikka mukaan koko perhe!