Golf Pirkkala ottaa käyttöön uuden WiseGolf -järjestelmän

Golf Pirkkalassa siirrytään uuteen aikaan Wise Network Oy:n tarjoaman WiseGolf toiminnanohjaus- ja ajanvarausjärjestelmän käyttöönoton myötä. Haluamme Golf Pirkkalassa entisestään parantaa viestintää jäsenten- ja osakkaiden suuntaan. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän myötä pystymme paremmin toimistossa hoitamaan sisäistä- ja ulkoista viestintää. Tavoitteena on suoraviivaistaa ja helpottaa toimintaa kaikilla osa-alueilla.

Jäsenille ja osakkaille WiseGolf tarjoaa helpotusta ja selkeyttä ajanvarausjärjestelmän käyttöön sekä kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittautumisessa. Golf Pirkkalan kotisivut siirtyvät myös WiseGolf-järjestelmän alaisuuteen. Näkyvin muutos jäsenille tulee olemaan etusivulle tuleva pikakirjautumislinkki järjestelmään. Sivujen siirtämisen yhteydessä pyrimme selkeyttämään niitä entisestään, jotta ne palvelevat pelaajiamme paremmin. Avaamme kotisivuillemme verkkokaupan, jonka kautta jäsenet pystyvät ilmoittautumaan mm. seuramatkoille ja junioriryhmiin.

Tulevaisuudessa WiseGolfin kautta ohjataan kaikki jokapäiväinen asiointi: jäsen- ja osakasasiat, ajanvaraus, kilpailujen järjestäminen, uutiskirjeet sekä myynti- ja taloushallinto.
WiseGolf tarjoaa ohjelmiston, jonka kautta pystymme hallinnoimaan kaikkea tapahtumaliikennettä yhden ja saman järjestelmän alta. Aikaisempina vuosina käytössä on ollut lukuisia järjestelmiä, joista kokonaisuus on muodostunut. Kaikki järjestelmät ovat lähes päivittäisessä käytössä, jolloin WiseGolfin myötä järjestelmien lukumäärä tippuu yhteen, tämän avulla saamme myös kustannussäästöjä.

Golf Gamebook Tournament Manager osana WiseGolfia

WiseGolf tarjoaa selkeän kilpailu- ja tapahtumakalenterin, jolloin ilmoittautuminen tulee tapahtumaan järjestelmän kautta. Kilpailujen ja tapahtumien maksaminen onnistuu myös ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä helpottaa varsinkin yhteislähtökilpailujen järjestämistä.

Golf Gamebook on kehittänyt heidän Tournament Manageriaan erityisesti hallinnon puolelta, jolloin kilpailujen tekeminen ja ylläpitäminen on parantunut huomattavasti. Kilpailuissa pelaajat tulevat käyttämään Gamebookin sovellusta.

Uutta kohti

On selvää, että uuden järjestelmän käyttöönotto vaatii opettelua niin pelaajien kuin toimistonkin puolella. Tulemme kevään aikana opastamaan jäsenemme uuden järjestelmän käyttöön, jotta kauden aloitus olisi mahdollisimman sujuva. Koko Golf Pirkkala Oy:n henkilökunta ja Golf Pirkkala ry:n toimikunnat tullaan kouluttamaan WiseGolf sekä Gamebook järjestelmien käytöstä. Tulemme varmistamaan, että henkilökunnallamme on riittävä osaaminen järjestelmien käyttöön, jolloin pystymme varmasti auttamaan jäseniämme mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Jäsen- ja osakerekisteri on jo siirretty NexGolfista WiseGolfiin. Vuoden 2022 jäsenmaksut lähetetään uudesta järjestelmästä jäsenistölle tiistaina 15. helmikuuta jäsenrekisteristä löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Maksaessasi jäsenmaksua verkkopankissa, pystyt tilaamaan Golf Pirkkala ry:n laskut tulevaisuudessa verkkolaskuina omaan verkkopankkiisi. Golf Pirkkala Oy:n laskut pystyy myös tilaamaan tulevaisuudessa verkkolaskuina.

NexGolf on Golf Pirkkalan jäsenten käytössä vuoden 2022 loppuun asti, jos haluat saada sieltä esimerkiksi vanhoja kilpailutuloksia tai muita tärkeitä tietoja niin voit hakea niitä vuoden loppuun asti.

Mukavaa talven jatkoa ja uuden kauden odotusta!