Konsta Mäkinen Golf Pirkkala Oy:n uusi head caddiemaster

Golf Pirkkalan uudeksi Head Caddiemasteriksi on valittu Konsta Mäkinen. Konsta toimi viime kaudella Pirkkalassa caddiemasterina ja osoitti haluavansa jatkaa työtä yhteisömme hyväksi.

Yhtiön puolella on tapahtunut viime kaudesta paljon muutoksia uuden toimitusjohtajan ja nyt myös uuden head caddiemasterin nimityksen myötä. Edelliset kaksi kautta yhtiömme palvelupäällikkönä ja seuran toiminnanjohtajana toiminut Sami Övermark irtisanoutui tehtävistään marraskuussa. Uuden head caddiemasterin myötä haluamme panostaa erityisesti asiakaspalvelun ja viestinnän kehittämiseen jäsenistön ja osakkaiden suuntaan. Viime kesänä Konsta panosti tähän asiaan vahvasti ja nyt tiimin vetäjänä tulee jatkamaan palvelun kehittämistä kokonaisvaltaisesti. Konstan vastuulle siirtyy myös paljon entisen palvelupäällikön vastuualueita, kuten jäsenasioiden ja laskutuksen hoitaminen.

Viimeiset yksitoista vuotta Konsta on ollut jääkiekkoammattilaisena niin kotimaassa, kuin neljä vuotta ulkomaillakin. Tutuksi ovat tulleet Slovakia, Tanska sekä Norja, jossa hän asuu ja kiekkoilee tällä hetkellä.

  • Konsta tuo Golf Pirkkalaan ammattiurheilijan taustallaan vahvaa osaamista yhteisöllisyyden kehittämiseen, tiimityöskentelyyn sekä kokemusta tavoitteellisesta toiminnasta. Head caddiemasterin tehtävään tuli erittäin hyviä hakijoita myös golfalalta, joka kertoo osaltaan Golf Pirkkalan vetovoimasta. Konstasta huokuu halu ja intohimo päästä kehittämään Golf Pirkkalaa ja varsinkin asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hän on osoittanut olevansa valmis sitoutumaan Golf Pirkkalaan ja sen kehittämiseen, mikä on koko yhteisön kannalta merkittävä asia. Henkilökohtaisesti olen erittäin tyytyväinen saadessamme Konstan osaksi henkilökuntaamme, kertoo toimitusjohtaja Markus Junni.

  • Pystymmekin tekemään Konstan kanssa lupauksen, että asiakaspalvelun kehittäminen ei tule jäämään talven sanahelinäksi, vaan se tulee näkymään asiakkaille konkreettisesti kesällä 2022, jatkaa Junni.

Konsta on erittäin innoissaan uudesta haasteesta:

  • Olen pelannut ja ollut jäsenenä Golf Pirkkalassa viidentoista vuoden ajan ja oli mahtavaa viime kesänä päästä työskentelemään klubilla. Olen todella innoissani, että pääsen aloittamaan vakituisen työskentelyn GPi:ssä. Kenttä ja klubimme tunnelma ovat jotakin erityistä ja on upeaa saada olla siinä päivittäin läsnä, Konsta sanoo.

Ravintolan puolella uutinen otettiin myös positiivisesti vastaan:

  • Tämä on hieno uutinen meille päivittäin klubilla työskenteleville, että saamme Konstan jälleen osaksi tiimiä!
    Olen myös erittäin iloinen meidän jäsenistön ja asiakkaiden puolesta, että näin hyvällä fiiliksellä varustettu ihminen on juuri Golf Pirkkalassa!
    Bufferin Miikan kommentit lieden reunalta, kun sai kuulla aiheesta.

Konsta aloittaa työt välittömästi, jäsen- ja pelioikeus asioiden hoitamisella etänä. Hänet tavoittaa parhaiten päivittäin konsta.makinen@golfpirkkala.fi sekä caddiemaster@golfpirkkala.fi. Jääkiekkokauden päätyttyä Norjassa, Konsta tulee aloittamaan työt fyysisesti Golf Pirkkalassa.


Lisätietoja:

Markus Junni
Golf Pirkkala Oy
Toimitusjohtaja
Puh. 040 567 3316
markus.junni@golfpirkkala.fi

Muista ladata GPi Club -sovellus omasta sovelluskaupastasi, niin saat ajantasaisimmat tiedot Golf Pirkkalan toiminnasta!