Golf Pirkkala on Suomen yhdeksänneksi suurin golfseura

Golf Pirkkala nousi Suomen kymmenen suurimman golfseuran joukkoon ja juniorimäärältään Suomen suurimmaksi.

Suomen Golfliiton 134 jäsenseuran kokonaisjäsenmäärä oli elokuun lopussa tehdyn vuositarkastuksen mukaan 154 338. Seuratasolla jäsenmäärä nousi tai pysyi samana 53 seurassa ja laski 81 seurassa.


Golf Pirkkala on elokuussa tehdyn listauksen mukaan jäsenmäärältään Suomen yhdeksänneksi suurin golfseura. Jäsenmäärä Golf Pirkkalassa kasvoi viime vuoteen nähden 83 pelaajalla. Vuonna 2022 jäsenmäärämme on 2438.


Golf Pirkkalan junioritoiminta

Golf Pirkkalan junioritoiminnan laadusta kertoo se, että juniorimäärä on kasvanut Suomen suurimmaksi.


Juniori- ja kilpagolftoimikunnan puheenjohtaja Kati Kokon kommentit:

"Golf Pirkkalan junioritoiminnan laadusta kertoo se, että juniorimäärä on kasvanut Suomen suurimmaksi. Golf Pirkkala vastaa myös Suomen laajimmasta junioriryhmätoiminnasta, kesäkaudella 14 eri harjoitusryhmässä harjoitteli yhteensä 171 junioria. Jokaista harjoitusryhmää vetää liikunta-alan ammattilainen, ja junioritoiminnallamme on Suomen Olympiakomitean Tähtimerkki. Nämä asiat antavat hyvän mahdollisuuden Golf Pirkkalalle tulevaisuudessakin tarjota laadukasta ja ammattimaista ryhmätoimintaa junioreille."
​​​​​​​

Golf Pirkkala kuuluu myös Tähtiseura-ohjelmaan

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti.


Alla listaus Suomen suurimmista golfseuroista: