Anu Alppi Golf Pirkkala ry:n uusi juniorikoordinaattori

Golf Pirkkalan junioritoiminnan koordinaattoriksi on valittu Anu Alppi.

Uusi juniorikoordinaattori on seuramme, ja koko golfyhteisömme kannalta mahtava asia, sillä äitiysvapaille siirtyvän pienimpien junioreiden ryhmiä luotsanneen Taru Väisäsen jalanjäljissä jatkaa nyt täysipainoinen liikunta-alan ammattilainen, sanoo Junioritoimikunnan puheenjohtaja Kati Kokko. Juniorikoordinaattorinroolissa Anu tulee tekemään myös kehitys- ja suunnittelutyötä junioreidemme hyväksi, joten vahva osaaminen lasten ja nuorten liikunnasta yhdistettynä golftaustalla on juuri se, mitä yhteisömme tällä rekrytoinnilla lähti hakemaan.

Junioritoimintamme on Suomen suurimpien seurojen joukossa, eikä sitä pysty mitenkään hoitamaan ammattimaisesti ja laadullisesti hyvin pelkästään vapaaehtoisten voimin. Haluamme tulevaisuudessa kehittää koko yhteisömme toimintaa entisestään kaikilla osa-alueilla, enkä voisi tähän tehtävään nähdä parempaa vaihtoehtoa kuin Anu. Hänen positiivisuutensa ja intohimonsa junioritoimintaa kohtaan loisti kaikissa haastatteluissa lävitse, jonka lisäksi saimme hänestä todella hyviä suosituksia. Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja Markus Junni kertoo.

Anu Alppi on liikunnanalan monitoiminainen ja paljasjalkainen tamperelainen. Ammatteja Anu on haalinut useamman, joista voi mainita mm. ammatillinen opettaja, PGA pro sekä liikunnanohjaaja AMK. Myös insinööriopintoja tällä liikuntaintoilijalla on takataskussaan.

Anu on työuransa aikana suurimman osan ajasta ohjannut ja opettanut liikuntaa monipuolisesti erilaisille ryhmille sekä yksilöille. Asiakkaita Anulla on ollut taaperoista senioreihin, yhdestä ihmisestä yli sadan henkilön ryhmiin, niin golfin – kuin muunkin liikunnan parissa. Anun pisin työsuhde on ollut käynnissä vuodesta 2002 lähtien, Varalan urheiluopistolla, jossa hän tulee jatkamaan edelleen. Varalassa Anu toimii tuntiopettajana/-ohjaajana erilaisissa liikunnanalan tehtävissä. Tällä hetkellä Anu toimii Varalassa pääasiassa Liikunnan ammattitutkinnolla opetus- sekä mentorointitehtävissä. Muina toiminaan Anu on ehtinyt työskennellä useita vuosia opettavana PGA prona, matkanjohtajana Golfpassi Oy:n palveluksessa sekä kouluttajana Suomen Golfliitolla.

Laaja-alaisen opiskelu- sekä työkokemuksensa pohjalta vahvuuksina Anu tuo esiin positiivisen elämänasenteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Näitä edellä mainittuja hän tulee innolla hyödyntämään myös uudessa pestissään juniorikoordinaattorina – niin nuorempien kuin vanhempienkin golfareiden kanssa.

Tämä ilopilleri ottaakin ensitöikseen päävastuun Golf Pirkkala ry:n nuorimmista juniorigolfareista, koska lasten parissa tämä pitkänhuiskea blondi on kuin kotonaan. Päämottona Anulla onkin, että harjoituksissa pitää olla laadukasta sekä monipuolista toimintaa, mutta ennen kaikkea KIVAA!

Lisätietoja:

Anu Alppi
Juniorikoordinaattori (1.3.2022 alkaen)
Puh. 040 776 6795

Kati Kokko
Juniori- ja kilpagolftoimikunta PJ
Puh. 040 721 0271


Kaikkea junnutoimintaan liittyvää sähköpostia voi laittaa osoitteeseen gpijunnut@gmail.com