Bägikaapit 1

Bägikaappien kysyntä on kasvanut huimasti muutaman vuoden aikana ja niihin kertynyt jono on ollut melkoisen pitkä. Nyt voimme kuitenkin iloksemme kertoa, että bägikaappeja on jälleen vapaana vuokrattavaksi.

Viime kaudella valmistuneeseen lyöntikatokseen saimme oivat varastot bägikaapeille. Kaikki kaapit tulevat siis jatkossa olemaan uusissa tiloissa vanhan bägikaappivaraston sijaan. Näihin kahteen bägivarastoon mahtuneet lisäkaapit mahdollistivat sen, että niin viime kauden vuokraajille kuin kaikille jonossa olleillekin saimme riittävästi kaappitilaa. Lisäksi nyt olisi vielä vapaita kaappeja nopeimmille! Mikäli olet halukas vuokraamaan bägikaapin kaudelle 2018, ota yhteyttä caddiemaster@golfpirkkala.fi tai puh. 010 292 6900.

Bägikaappien hinnat kaudelle 2018
Alakaappi 70e (toistaiseksi ei vapaana)
Yläkaappi 60e

Muutoksen myötä kaikkien bägikaappien numerot tulevat muuttumaan. Kaapin numerosta sekä varastosta tulee tieto laskun yhteydessä myöhemmin maaliskuussa.

HUOM. Mikäli olet ollut kaapin vuokraaja viime vuonna, olet saanut sähköpostia kaapin jatkosta. Vastaathan siihen viimeistään 14.3. Tämän jälkeen vuokraamme eteenpäin ne kaapit, joiden jatkosta emme ole saaneet ilmoitusta.