20170731 075941

Moi!

Moni varmaan onkin huomannut viheriöiden hieman hidastuneen (normaalisti stimp 270 nyt 250). Tämä johtuu siitä, että olemme nostaneet hieman leikkuukorkeutta sekä lannoittaneet viheriöt.

Miksi niin? Tällä viikolla kylvämme kaikki viheriöt läpi. Nyt ennusteiden mukaan väittäisin, että se tapahtuu ti 1.8 klo 04.30–>

Miksi näin elokuun alussa? Olemme sitä nyt varovasti kokeilleet tässä muutamina vuosina ja olemme saaneet varsin hyviä kokemuksia kylvön onnistumisesta sekä kentän muutenkin kohentuneesta syyskunnosta. Juuret kerkeävät myös kasvaa hyvin ennen talvea. Ensimmäisenä vuonna vedimme joitakin viheriöitä, viimevuonna vedimme koko etulenkin ja tänävuonna käymme kaikki viheriöt läpi.
Tällä kylvöllä koitamme myös saada eri-ikäistä heinää viheriöille, mikä taasen parantaa talvehtimisennustetta. Kylvöksen päälle laitamme hiekan, joten pelattavuus tulee säilymään, tosin aluksi palloon tarttunee kosteina päivinä hieman hiekkaa.

Tulemme myös jyräämään pintoja, jos tarve vaatii. Kuitenkin pyrimme, että pelattavuus säilyy meille ominaiseen tapaan korkealuokkaisena. Kun kylvös on itänyt, palaamme viheriöillä meidän normaaliin nopeuteen.

Tulemme hoitamaan myös muita alueita tehostetusti tällä viikolla. Lähipelialueet ja teepaikat tulevat saamaan extrahuomion, sekä väylien ”filepaikkaukset” tulevat jatkumaan pitkin viikkoa.

Pyrimme tekemään töitä niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa pelaamiselle. Tällä viikolla kannattaa kuitenkin varautua pienen pieniin odotuksiin, sillä työmme niin saattaa vaatia.

Kiitos

Jarkko, kenttämestari