IMG 1115

Toinen erä Golf Pirkkalan jäsenkyselyistä lähetettiin eilen. Vastaamalla kyselyyn annat arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat toimivat hyvin ja missä asioissa pitää toimintaa pystyä parantamaan.

Golf Pirkkala käyttää jäsenkyselyihin Pelaaja Ensin kyselyä, jota käyttää lähes sata golfyhteisöä Suomessa. Jäsenkyselyt lähtevät kolmessa erässä satunnaisesti valituille pelaajille eli ensimmäisessä kyselysssä toukokokuussa kyselyn sai kolmannes jäsenistä ja nyt heinäkuun lopussa kysely tuli toiselle kolmannekselle. Syyskuussa kyselyn saa viimeinen kolmannes. Näin tuloksia saadaan pitkin kautta ja niitä voidaan hyödyntää paremmin.

Toukokuun kyselyssä jäsenten tyytyväisyys oli noussut selvästi viime vuoden vastaavasta ajasta. Tyytyväisyys oli kasvanut erityisesti tunnelmaan golfyhteisössä ja koettiin, että kentälle on mukava tulla. Tämä oli viime kauden jälkeen yksi tärkeä kehityskohde jäsenten tyytyväisyyden osalta. Jäsenet kokivat myös, että yhteisön pelituotteiden hinnat ovat kohtuulliset ja saavansa rahoilleen hyvää vastinetta.Pro shop sai myös selvästi korkeammat arviot.

Alhaisia arviota tuli bunkkereista, joiden lopullinen viimeistely oli kesken ja osa oli vielä ilman hiekkaa. Nyt bunkkerit ovat saatettu valmiiksi ja toivottavasti ne vastaavat paremmin kentän muuta tasoa.

Pelaaja Ensin kyselyjä lähtee myös vieraspelaajille ja heiltä vastauksia saadaan jatkuvasti. Myös vieraspelaajat ovat olleet viime kautta tyytäväisempiä. Sielläkin positiivisinta kehitystä on tullut griinien kunnosta, hyvästä ilmapiiristä sekä vieraspelaajat kokevat saavansa parempaa vastinetta rahoilleen.