2017 08 15 PHOTO 00000002
kuvassa FST:llä kauden aikana pelanneet Markus Heikkilä (vas.) ja Timo Laine (oik.)
Tapahtuman järjestelyihin tarvitsemme noin 20 talkoolaista starttereiksi, forecadeiksi ja tulospalveluun. Tule mukaan ilmoittautumalla joko caddiemasterille tai NexGolf:in kautta.
Seurajoukkueiden M50 SM-kilpailut pelataan Golf Pirkkalassa 16.-17.9. Seurajoukkueiden mukaan pääsy pohjautuu M50 Finnish Senior Tourin (FST) ranking menestykseen ja mukaan otetaan 18 parasta seurajoukkuetta. Tänä kautena Golf Pirkkalasta kiertuetta on pelannut 10 pelaajaa ja tällä hetkellä seurarankingissa sijoituksemme on seitsemäs. Viime kaudella seurajoukkueiden kilpailusta joukkueemme toi hopeaa, jota lähdemme kotikentällä puolustamaan ja kirkastamaan.
Hieman Ryder cup tyylisesti ensimmäisenä kilpailupäivänä lauantaina ryhmä kustakin joukkueesta pelaa Four ball kierroksen 1. tiiltä ja toinen ryhmä 10. tiiltä Greensome kierroksen. Toisena kilpailupäivänä sunnuntaina 4 kilpailijaa kustakin joukkueesta yksilö kierroksen. Kilpailut pelataan tasoituksettomina lyöntipeleinä ja joukkueen tulos on yhteenlaskettu lyöntimäärä.