GPi Tour 3

Koko kesän kestävä viikkokilpailu GPi Tour alkaa viikolla 19!

GPi Tour -viikkokilpailua pelataan tänä vuonna ensimmäistä kertaa kolmessa sarjassa; Kilpasarja tasoituksille 0-9,9, Klubisarja tasoituksille 10-35,9 ja uutena Starttisarja tasoituksille 36-54. Pelimuotoina Kilpasarjassa ovat vuoroviikoin LP SCR & LP HCP, Klubisarjassa PB HCP ja LP HCP ja Starttisarjassa joka viikko PB HCP.

Jokainen osallistuja voi pelata yhden kisan/viikko haluamanaan ajankohtana. Pelaajan tulee ilmoittaa caddiemasterille ennen kierrosta pelaavansa GPi Tour -kierroksen, jolloin hän saa kierrokselleen leimatun kisakortin.

Koko kauden kattava kisamaksu on 50 € ja se sisältää osallistumisoikeuden lisäksi myös Bufferin kahvipassin ja 20 euron lahjakortin Golf Skyn liikkeisiin. Kisoihin voi osallistua myös kertamaksulla 5 €/viikko.

Joka viikko sekä Kilpa- että Klubisarjasta voittaja palkitaan viikoittain vaihtuvien sponsoreiden palkinnoilla. Starttisarjassa palkitaan joka viikko jopa kolme parasta Bufferin lahjakorteilla. Lisäksi kesän kokonaiskilpailun voittajat palkitaan kauden lopussa ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan huikeita palkintoja!

Lisätietoja saat caddiemasterilta ja kilpailukalenterista.

GPI TOUR SÄÄNNÖT 2019