IMG 5936

Golf Pirkkalan laaja ja kasvava junioritoiminta tarvitse lisää innokkaita ohjaajia ryhmän vetäjäksi tai apuohjaajaksi. Suureksi avuksi on jo olemalla junioriryhmän mukana auttamassa harjoitusten organisoinnissa. Jos olet kiinnostunut junioreiden ohajaamisesta tai kuljetat omaa lastasi harjoituksiin, liity mukaan innokkaaseen ohjaajatiimiimme .

Golf Pirkkala tarjoaa ohjaajille Suomen Golfliiton järjestämän golfohjaajan peruskurssin, joka tarjoaa laaja-alaista tietoa golfista ja mahdollisuuden harjoittaa ja kehittää omia ohjaamis- ja johtamistaitojaan. GOPK eli Golfohjaajan peruskurssi järjestetään 7.-8.4.2018. Tämä järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan alueen seurojen kanssa ja on tarkoitettu junioriryhmien ohjaajien koulutukseen.  Peruskurssi soveltuu hyvin myös juniorin vanhemmille. Lisätietoa golfohjaajan peruskurssista löytyy linkistä lGolfohjaajan peruskurssi

Golf Pirkkalan tarjoaa lisäksi ohjaajille Anssi Kankkosen ja Kaisan Ruutilan koulutusta ja tukea lajitekniikan ohjaamisen tueksi sekä mukavan ohjaajayhteisön.

Mikäli haluat auttaa junioreiden ohjaamisessa, ota yhteyttä Kaisa Ruuttilaan, puh.0400578022 tai gpijunnut@golfpirkkala.fi. Tervetuloa mukaan!