TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JA RENTOON JOUKKOOMME!

Ota myös ystäväsi mukaan – aina mahtuu porukkaan lisää. Tapahtumakalenterista löydät itsellesi kivat tapahtumat, voit merkata ne jo heti kalenteriisi.

Nähdään klubilla ja kentällä!

LUE UUSIMMAT TYPYUUTISET tästä!

 

Vuoden 2019 tapahtumat

Täällä voit tutustua kauden tapahtumiin, joista voit valita mieleisesi – Tule rohkeasti mukaan!

Typykisat
GPi:n naisille on omat rennot Typykisat eli Typy-9 -iltakisat sekä kauden päätöskisa SyysTypy18 (kts. Typykisat).

Kohderyhmä: kaikki GPi:n naiset
Ilmoittautuminen: caddiemasterille tai itse NexGolfissa
___________________________________________________

Pirkanmaan Lady Cup
GPi:n naiset pelaavat yhdessä Pirkanmaan muiden seurojen kanssa Pirkanmaan Lady Cup-kisaa, jossa on neljä itsenäistä osakilpailua neljällä eri kentällä. Nämä ovat 18 reiän kisoja, mutta silti rentoja luonteeltaan. Kisoissa lounas kuuluu hintaan ja palkintoja (myös arvontaa!) on runsaasti. Tänä vuonna on lisäksi loistava arvontapalkinto aktiivisille (kts Pirkanmaan Lady Cup).

Kohderyhmä: kaikki GPi:n ja Pirkanmaan naiset (eri tasoitusryhmille omat sarjat)
Ilmoittautuminen: suoraan järjestävään seuraan
___________________________________________________

Reikäpeliottelu
Pirkanmaan seurat pelaavat myös vuotuisen Reikäpeliottelun. Tänä vuonna järjestämisvuoro on NRG:llä ja kisa on 17.7. klo 14. Joukkueeseen valitaan 6 pelaajaa pelitaidon ja -menestyksen perusteella. Halukkaat voivat ilmoittautua NexGolfiin, jossa myös lisää tietoa säännöistä.

Kohderyhmä: hcp 0-18
Ilmoittautuminen: caddiemasterille tai itse Nexgolfissa
___________________________________________________

Gloria Cup
Gloria Cup on valtakunnallinen naisten golfkisa, jossa on lukuisia osakilpailuja ympäri Suomen. Näiden kilpailujen parhaat valitaan kisapaikan mukaan joko lännen (24 naista) tai idän joukkueeseen (24 naista). Loppukilpailu on Ryder Cup-tyyppinen joukkuekilpailu, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet. Tänä vuonna kisapaikkana on LGV 20.-21.7.

Gloria Lady Cupin kisat ovat itsenäisiä osakilpailuja ja niihin voi osallistua ilman, että tavoittelee mukaan joukkueeseen. Kisoissa myös kivat palkinnot ja arvontapalkinnot! (Tänä vuonna sekä NRG:n että LGV:n Pirkanmaan Lady Cup-kisat ovat samalla myös Gloria Lady Cup-kisoja.)

Kohderyhmä: kaikki Suomen golfaavat naiset (ei juniorit)
Gloria Cup 2018

Typy-9 iltakisoissa pelaamme yhdeksän väylää rennosti naisten kesken. Tutustumme toisiimme ja samalla erilaisiin pelimuotoihin. Ryhmiä sekoitetaan sopiviksi, ja kokeneemmat pelaajat auttavat pistelaskussa sekä säännöissä. Klubilla on pelin jälkeen kahvitarjoilu sekä palkintojen jako ja arvonta.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme!

23.5. Typy-9 Narukisa
Joukkuekisa, 5m narua / ryhmä

20.6. Typy-9 Miss Mulligan
Henkilökohtainen kisa, tasoituksellinen pistebogey

18.7. Typy-9 Korttikisa
Joukkuekisa, tasoituksellinen pistebogey

15.8. Typy-9 Lippukisa
Henkilökohtainen lyöntipeli

15.9. SyysTypy-18
Kolme mailaa ja putteri
Kolme sarjaa (0-18, 18,1-35.9, 36-54),  erikoiskilpailuja ja arvontapalkintoja. Lounas sisältyy kilpailumaksuun.
Tilaisuudessa palkitaan kauden menestyjät.

Kaikista kisailloista löydät lisätietoa kilpailukalenterista.
Ilmoittautua voit itse suoraan Nexgolfissa tai caddiemasterille.

PIRKANMAAN LADY CUP

Pirkanmaan Lady Cup on Pirkanmaan golfseurojen välinen tasoituksellinen Cup-kisa.

Nämä ovat kivoja tapahtumia, vaikka kisoja ovatkin. Sarjoja löytyy eritasoisille pelaajille ja arvontapalkintoja riittää! Lounas kuuluu myös pelimaksuun. GPi:n naiset saavat muilla kentilla 10 euroa alennusta kisamaksusta. Ota kaverikin mukaan ja lähde kiertämään lähikenttiä rennolla mielellä! Jos osallistut vähintään kolmeen Lady Cupin kisaan, sinulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa 2 x 4kpl pelilippupaketti eli 2:lle henkilölle neljän kentän (GPi, LGV, NRG TG) greenfeet.  Lippupaketti arvotaan viimeisen kisan yhteydessä 14.8. (voimassa myös 2019).

Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin osakilpailuihin. Kaikilla tasoituksilla voi osallistua seurojen väliseen pistekilpailuun! (Kilpailuissa voidaan palkita ainoastaan aktiivisilla tasoituksilla pelaavat.)

OSAKILPAILUT 2018

9.6. Lakeside Golf Ladies Open / LGV
Ilmoittautuminen
Lakeside Golfiin
p. 03 5129500

5.7. River Rose / NRG
Ilmoittautuminen
Nokia River Golfiin,
p. 03 3400 234

29.7. Ladies Open / GPi
Ilmoittautuminen NexGolfissa tai Caddiemasterille

12.8. Mansen Likat / TG
Ilmoittautuminen
Tammer Golfiin
p. 050 441 9420

Ilmoittautuminen ja kisamaksu hoidetaan suoraan järjestävään seuraan. Lisätietoja naistoimikunnan jäseniltä tai ladykapteenilta.

PUHEENJOHTAJA:
Sofia Johansson
p. 0400 581 253
sofia.johansson@elisanet.fi

JÄSENET:
Mari Männistö, Terhi Ulonen,
Eeva-Maria Paavola, Johanna Niro,
Tiina Nykänen, Jenni Pyrrö,
Katri Ojala ja Noora Haapanen

faceVailla pelikaveria? Tsekkaa Facebook-ryhmämme pirkkalannaistenpelikaverit!

NAISTOIMIKUNTAA TUKEMASSA:

bufferi

Calderys

DErmosil

fressi

golfdaddy

Golfpassi

Gronlund

halftime

Harmoniassa

masu

pertti

Titleist

Valmet

instagramLadyt myös Instagramissa:
GolfPirkkala_Ladyt

Ladyuutisia

Ladykapteeni Sofia Johanssonin esittely

Uusi kausi ja uudet kapteenit. Golf Pirkkalan uusi ladykapteeni on Sofia Johansson. Tässä hieman Sofian golftaustasta ja tulevan kauden ajatuksista. Olen aloittanut golfin vuonna 2007.  GPi:n jäsenenä olen ollut lajin aloittamisesta asti. Aika nopeasti kiinnostuin kilpailemisesta. Pelasinkin kilpaa ja harjoittelin&hellip

SyysTypy-18 -kisassa oli tunnelma katossa

Eilen 15.9. pelattiin naisten kauden päätöskisa, SyysTypy-18, yhdistettynä Pelaa 100! -kilpailuun. Hauskana erikoisuutena pelaajilla sai olla matkassaan vain kolme mailaa ja putteri. Sinnikkäät naiset lähtivät uhmaamaan vesisadetta yhteislähdöllä klo 10. Kierroksen ja hetken kuivattelun jälkeen naiset herkuttelivat Bufferin maittavalla vegelounaalla. Kilpailussa&hellip

SyysTypy18 -kisa lauantaina 15.9.

Naisten päätöskisa SyysTypy18 pelataan lauantaina 15.9. klo 10:00 yhteislähtönä. Kisassa saa bägiin valikoida ainoastaan kolme mailaa sekä putterin, ja pelimuotona on pistebogey. Kolmesta eri sarjasta (hcp 0-18, 18,1-35,9, 36-54) löytyy kaikentasoisille sopiva ryhmä, joten rohkeasti vasta-alkajatkin mukaan! Lisäksi kisassa on&hellip

Vapaaehtoisia mestiksiin kaivataan!

Perinteiset Golf Pirkkalan Mestaruuskisat pelataan viikon päästä perjantaista sunnuntaihin (17.8.-19.8.) Nyt olisi mahdollisuus päästä tunnelmaan mukaan ja toimia vapaaehtoisena eri tehtävissä. Koko viikonlopun ajaksi pe-su tarvittaisiin starttereita sekä la-su scoring arealle tulospalvelupisteelle ottamaan puolen välin tuloksia vastaan. Ilmoittautuminen tehtäviin tapahtuu suoraan caddiemasterille&hellip