TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JA RENTOON JOUKKOOMME!

Ota myös ystäväsi mukaan – aina mahtuu porukkaan lisää. Tapahtumakalenterista löydät itsellesi kivat tapahtumat, voit merkata ne jo heti kalenteriisi.

Nähdään klubilla ja kentällä!

 

Vuoden 2019 tapahtumat

Täällä voit tutustua kauden tapahtumiin, joista voit valita mieleisesi – Tule rohkeasti mukaan!

Typykisat
GPi:n naisille on omat rennot Typykisat eli Typy-9 -iltakisat sekä kauden päätöskisa SyysTypy18 (kts. Typykisat).

Kohderyhmä: kaikki GPi:n naiset
Ilmoittautuminen: caddiemasterille tai itse NexGolfissa
___________________________________________________

Pirkanmaan Lady Cup
GPi:n naiset pelaavat yhdessä Pirkanmaan muiden seurojen kanssa Pirkanmaan Lady Cup-kisaa, jossa on neljä itsenäistä osakilpailua neljällä eri kentällä. Nämä ovat 18 reiän kisoja, mutta silti rentoja luonteeltaan. Kisoissa lounas kuuluu hintaan ja palkintoja (myös arvontaa!) on runsaasti.

Kohderyhmä: kaikki GPi:n ja Pirkanmaan naiset (eri tasoitusryhmille omat sarjat)
Ilmoittautuminen: suoraan järjestävään seuraan
___________________________________________________

Reikäpeliottelu
Pirkanmaan seurat pelaavat myös vuotuisen Reikäpeliottelun. Joukkueeseen valitaan 6 pelaajaa pelitaidon ja -menestyksen perusteella. Halukkaat voivat ilmoittautua NexGolfiin, jossa myös lisää tietoa säännöistä.

Kohderyhmä: hcp 0-18
Ilmoittautuminen: caddiemasterille tai itse NexGolfissa
___________________________________________________

Gloria Cup
Gloria Cup on valtakunnallinen naisten golfkisa, jossa on lukuisia osakilpailuja ympäri Suomen. Näiden kilpailujen parhaat valitaan kisapaikan mukaan joko lännen (24 naista) tai idän joukkueeseen (24 naista). Loppukilpailu on Ryder Cup-tyyppinen joukkuekilpailu, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet.

Gloria Lady Cupin kisat ovat itsenäisiä osakilpailuja ja niihin voi osallistua ilman, että tavoittelee mukaan joukkueeseen. Kisoissa myös kivat palkinnot ja arvontapalkinnot! Jos osallistut vähintään kolmeen osakilpailuun, pääset mukaan arvontaan, jossa arvotaan kaksi lippupakettia (yksi jokaiselle neljästä kentälle GPi, NRG, LGV, TG)

Osakilpailut 2019:

la 15.6. Golf Pirkkala
to 4.7. Nokia River Golf
su 21.7. Lakeside Golf
su 11.8. Mansen likat – TG

Kohderyhmä: kaikki Suomen golfaavat naiset (ei juniorit)
Gloria Cup 2019

Typy-9 iltakisoissa pelaamme yhdeksän väylää rennosti naisten kesken. Tapahtumat ovat leikkimielisiä, matalankynnyksen ”kilpailuja”. Mukaan voi tulla millä tahansa tasoituksella ja toivommekin, että mukaan lähtee myös aloittelevia pelaajia! Tapahtumissa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa hyvässä hengessä! Ryhmiä sekoitetaan sopiviksi, ja kokeneemmat pelaajat auttavat pistelaskussa sekä säännöissä.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme!

15.5. Typy-9 Texasscramble
Kaikki joukkueen pelaajat lyövät tiiltä, ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää lyönnin väliin. Sen jälkeen joukkueen muut jäsenet pudottavat pallonsa, kuitenkin enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta. Viheriöllä pallot asetetaan. Kukin joukkueensa jäsen pelaa omaa palloaan.

12.6. Typy-9 Lippukisa
Lippukilpailua pelataan lyöntipelinä eli jokainen reikä pelataan loppuun saakka. Lippukilpailussa pelaaja käyttää slopensa verran yli kentän par’in lyöntejä (esim. par 34 + slope 16 = 50 lyöntiä. Lopputulos on se paikka, johon pelaajan viimeinen lyönti päätyy. Jokaisen pelaajan loppupaikka merkitään pienellä ”lipulla”, jossa on pelaajan nimi.

10.7. Typy-9 Korttikisa
Kisa pelataan neljän hengen joukkueissa, jotka kootaan ilmoittautuneiden perusteella. Jokainen pelaaja saa ensimmäisellä tiillä pelikortin. Jokainen pelaaja edustaa yhtä maata. Kaikki pelaavat peliään. Väylän jälkeen seuraavalla tiillä on kortti, jonka maa kertoo sen, kenen tulos edelliseltä väylältä merkataan ylös. Eli jos kakkostiillä on hertta, herttakortin omaavan pelaajan ensimmäisen väylän tulos merkataan yhteiseen tuloskorttiin. Mikäli tiiltä löytyvä kortti on jokeri, joukkue saa valita kenen tuloksen korttiin merkitsee edelliseltä väylältä.

14.8. Typy-9 Mulligaani
Yksilökisa, jossa jokainen pelaaja saa jokaisella väylällä uusia yhden lyönnin ilman rangaistusta.

22.9. SyysTypy-18

Naisille suunnattu kauden päätöskisa. Hauska kolme mailaa ja putteri -kilpailu pistebogeyna. Kolme sarjaa (hcp 0-18, 18,1-35,9, 36-54) sekä erikoiskilpailuja – loistavilla palkinnoilla! HUOM. Mikäli et halua kisaamaan, voit ilmoittautua myös pelkälle lounaalle! 🙂

Kaikista kisailloista löydät lisätietoa kilpailukalenterista. Ilmoittautua voit itse suoraan NexGolfissa tai caddiemasterille.

PIRKANMAAN LADY CUP

Pirkanmaan Lady Cup on Pirkanmaan golfseurojen välinen tasoituksellinen Cup-kisa.

Nämä ovat kivoja tapahtumia, vaikka kisoja ovatkin. Sarjoja löytyy eritasoisille pelaajille ja arvontapalkintoja riittää! Lounas kuuluu myös pelimaksuun. GPi:n naiset saavat muilla kentillä 10 euroa alennusta kisamaksusta. Ota kaverikin mukaan ja lähde kiertämään lähikenttiä rennolla mielellä! Jos osallistut vähintään kolmeen Lady Cupin kisaan, sinulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa 2 x 4 kpl pelilippupaketti eli 2:lle henkilölle neljän kentän (GPi, LGV, NRG TG) greenfeet.  Lippupaketti arvotaan viimeisen kisan yhteydessä 14.8. (voimassa myös 2019).

Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin osakilpailuihin. Kaikilla tasoituksilla voi osallistua seurojen väliseen pistekilpailuun! (Kilpailuissa voidaan palkita ainoastaan aktiivisilla tasoituksilla pelaavat.)

OSAKILPAILUT 2019

Lakeside Golf Ladies Open / LGV
Ilmoittautuminen
Lakeside Golfiin
p. 03 5129500

River Rose / NRG
Ilmoittautuminen
Nokia River Golfiin,
p. 03 3400 234

Ladies Open / GPi
Ilmoittautuminen NexGolfissa tai Caddiemasterille

Mansen Likat / TG
Ilmoittautuminen
Tammer Golfiin
p. 050 441 9420

Ilmoittautuminen ja kisamaksu hoidetaan suoraan järjestävään seuraan. Lisätietoja naistoimikunnan jäseniltä tai ladykapteenilta.

PUHEENJOHTAJA:
Sofia Johansson
p. 0400 581 253
sofia.johansson@elisanet.fi

JÄSENET:
Eeva-Maria Paavola, Johanna Niro,
Tiina Nykänen, Jenni Mansukoski,
Katri Ojala, Noora Haapanen
ja Karoliina Valli

faceVailla pelikaveria? Tsekkaa Facebook-ryhmämme pirkkalannaistenpelikaverit!

NAISTOIMIKUNTAA TUKEMASSA:

instagramLadyt myös Instagramissa:
GolfPirkkala_Ladyt

Ladyuutisia

Naisille toinen treeniryhmä keväälle 2020

GPi:n naisten kevään fysiikkatreenit starttaavat 13.1. Nyt on mahdollista päästä treenaamaan kevätkaudella kahdesti viikossa! Naisten toinen TPI (Titleist Performance Institute) kuntovalmennusryhmä starttaa Kissat-hallin urheilukeskuksessa maanantaina 13.1.2020. Treenit järjestetään maanantaisin klo 19:30. Jumppia pidetään keväällä viikoilla 3-15. Hinta on 55 euroa&hellip

Pirkkalan Mestaruuksista mittelöitiin 14.9.

Pirkkalan kunnan Mestaruuskisat pelattiin 14.9. Pirkkalassa asuvien golfareiden Mestaruuskisat järjestettiin tänä vuonna 14.9. klo 10 alkaen. Kisaajia oli tänä vuonna hienosti 59. Kilpailijat jaettiin useisiin eri sarjoihin; Miehet, Naiset, Miehet50+, Naiset 50+ sekä Juniorit. Jokaisessa sarjassa pelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey.&hellip

Naisten fysiikkatreenit 25.9. alkaen

GPi:n naisten talven fysiikkatreenit starttaavat keskiviikkona 25.9. Naisten oma TPI (Titleist Performance Institute) kuntovalmennusryhmä starttaa Kissat-hallin urheilukeskuksessa keskiviikkona 25.9. Treenit järjestetään keskiviikkoisin klo 19:30-20:25. Jumppia pidetään syksyllä viikoilla 39-51 ja keväällä viikoilla 3-16. Hinta on 99 euroa (27 kertaa), mikäli&hellip

Seuran Mestarit 2019 ovat selvillä

Golf Pirkkalan Seuran Mestaruuksista käytiin kovaa taistoa 16.-18.8. Miehet avasivat kisaviikonlopun perjantaina puolilta päivin auringonpaisteessa. Ilmoittautuneita oli kyseiseen sarjaan yhteensä 59. Tänä vuonna kaikki halukkaat miehet pääsivät mukaan, sillä osasta sarjoista jäi paikkoja vapaaksi. Lauantaina kisaan liittyivät myös Seniori-sarjojen pelaajat.&hellip