Klubitoimikunnan tehtävät

Klubitoimikunnan perustehtävä on järjestää jäsenistölle tapahtumia, jotka tukevat yhteisöllisyyttä ja hyvää klubihenkeä. Toimikunta ottaa myös avoimin silmin ja korvin vastaan kehittämisehdotuksia kentän ja toiminnan suhteen. Klubitoimikunta pyrkii rakentavassa hengessä kehittämään yhteistyötä golfyhteisön eri jäsenten kesken.

Klubitoimikunnan viimeisimmät uutiset

Shadeshares aurinkolasit pian myynnissä Golf Pirkkalassa!

Kohta ne ovat täällä! Meille on tulossa Golf Pirkkalan logolla hienoja puusta valmistettuja aurinkolaseja. Laseissa on neljä eri mallia, joista voitte valita oman mallinne. Aurinkolasit tulevat myyntiin lähiaikoina! Lasit ostamalla tuet seuramme junioreita. Puu, jota laseissa käytetään, on suomalaista puuta.&hellip

JUHANNUS SCRAMBLE

Lämmin keli ja auringonpaiste saivat mukavan määrän iloisia pareja perinteiseen juhannus scrambleen. Sami toivotti  kaikki tervetulleeksi juhannusmaljaa kohottaen, minkä jälkeen yhteensä 48 paria siirtyivät tee boxeihin ja löivät palloa ilmaan klo 13.15. Kilpailu eteni rennosti ja riemukkaassa seurassa musiikin soidessa&hellip

Tuubihuiveja myynnissä!

Golf Pirkkalan logolla varustettuja valkoisia tuubihuiveja on tullut myyntiin klubitalolle. Hinta on 5€/kpl. Huivi on monikäyttöinen sekä erinomainen lämmike viileille ilmoille. Erilaisia käyttötapoja löytyy huivin pakkauksesta. Tule hakemaan omasi!

Kenkäreppuja myynnissä!

Pieni erä (5 kpl) GPi-logolla varustettuja harmaa-mustia kenkäreppuja on tullut myyntiin klubitalolle. Hinta repuille on 20€/kpl. Tule hakemaan omasi!

Lue lisää tapahtumistamme Uutis- ja tomintablogista
sekä Klubin imoitustaululta! 

PUHEENJOHTAJA
Kirsti Virtanen
p. 040 540 4689
kirsti.virtanen@httk.fi

JÄSENET:
Miikka Lindqvist, Satu Koskinen, Esa Koljonen,
Terhi Ulonen, J-P Salo ja Päivi Korpinen