Klubitoimikunnan tehtävät

Klubitoimikunnan perustehtävä on järjestää jäsenistölle tapahtumia, jotka tukevat yhteisöllisyyttä ja hyvää klubihenkeä. Toimikunta ottaa myös avoimin silmin ja korvin vastaan kehittämisehdotuksia kentän ja toiminnan suhteen. Klubitoimikunta pyrkii rakentavassa hengessä kehittämään yhteistyötä golfyhteisön eri jäsenten kesken.

Klubitoimikunnan viimeisimmät uutiset

Tuubihuiveja myynnissä!

Golf Pirkkalan logolla varustettuja valkoisia tuubihuiveja on tullut myyntiin klubitalolle. Hinta on 5€/kpl. Huivi on monikäyttöinen sekä erinomainen lämmike viileille ilmoille. Erilaisia käyttötapoja löytyy huivin pakkauksesta. Tule hakemaan omasi!

Kenkäreppuja myynnissä!

Pieni erä (5 kpl) GPi-logolla varustettuja harmaa-mustia kenkäreppuja on tullut myyntiin klubitalolle. Hinta repuille on 20€/kpl. Tule hakemaan omasi!

GPi Tour 1 – tulokset

Tämän vuoden GPi Tour -viikkokilpailut käynnistyivät 4.5. Ensimmäinen viikko toimi hyvänä starttina koko kaudelle ja osallistujiakin oli jo mukana runsaslukuisesti. Uudistuneessa GPi-tourissa on mukana muutamia isompia uudistuksia, joista suurin lienee Gamebookin käyttäminen kilpailussa. Tällä kaudella koko kauden kestäviä maksuja ei&hellip

Klubimatka oli täynnä iloa ja aurinkoa!

Klubitoimikunta järjesti yhdessä Golfreseptin kanssa klubimatkan Golf Pirkkalan jäsenille 26.10-2.11. ”Rennonletkeä klubimatkamme suuntasi tänä vuonna Costa Dauradalle pieneen merenrantakaupunkiin Cambrillsiin, noin tunnin ajomatkan päähän Barcelonasta. Hotellimme Sol Port Cambrils oli mukavankokoinen ja aamiaiset sekä palvelu toimivat oikein hyvin. Lisäksi se oli&hellip

Lue lisää tapahtumistamme Uutis- ja tomintablogista
sekä Klubin imoitustaululta! 

PUHEENJOHTAJA
Kirsti Virtanen
p. 040 540 4689
kirsti.virtanen@httk.fi

JÄSENET:
Miikka Lindqvist, Satu Koskinen, Esa Koljonen,
Terhi Ulonen, J-P Salo ja Päivi Korpinen