VUOSITTAISEN KILPAILUKALENTERIN LAATIMINEN
yhdessä osakeyhtiön ja eri toimikuntien kanssa. Tietoa kilpailuista saat kotisivuiltamme ja toimistosta. Kilpailuja on kaiken tasoisille pelaajille. Kisoissa pääsee mukaan kisatunnelmaan ja mikä tärkeintä, oppii myös pelaamaan sääntöjen ja etiketin puitteissa.

KILPAILUTUOMAROINNIN JÄRJESTÄMINEN
Tuomari vastaa kisan läpiviennistä alusta loppuun.  Tämä tarkoittaa sitä, että hän ottaa kokonaisvastuun eri osa-alueista.  Kisan tuomari tarkastaa ja merkitsee kentän ennen kisaa ja tekee yhteistyötä kenttämestarin kanssa.

SÄÄNTÖASIOISTA VASTAAMINEN JA ETIKETIN NOUDATTAMINEN

UUSIEN TUOMAREIDEN KOULUTTAMINEN
Seuramme on varsin nuori ja panostamme voimakkaasti tähän toimintaan.  Sääntötietämys on valttia ja säännöt on tehty auttamaan pelaamista, ei vaikeuttamaan.

KENTTÄ JA SEN SÄÄNNÖNMUKAISUUDESTA VASTAAMINEN
Kenttä tarkastetaan kauden alussa ja tehdään vaadittavat muutokset.  Kauden aikana joudutaan olosuhteiden takia päivittämään kenttää.

Osa sääntöjenmukaisuutta on pelaajien tasoitusten seuraaminen.  Toimikunta tekee tätä jatkuvasti seuraamalla kilpailujen tuloksia.  Sinulla on oikeus pyytää toimikunnalta itsellesi uutta tasoitusta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

ETIKETIN NOUDATTAMISEN VALVOMINEN
Green card kokeissa on jokainen pelaaja tutustunut etikettiin ja mm. ottamaan huomioon kanssapelaajat ja pukeutumisen kentällä.  Hitaan pelin välttäminen kuuluu myös osana etikettiin kuten myös kännyköiden pistäminen äänettömälle kierroksen ajaksi.

VALVOJATOIMINTA
Valvojatoimintaa vetää Mikko Saarinen.

HALUATKO SEURATUOMARIKSI?

Kiinnostaisiko seuratuomarina tai vaikkapa forecaddiena kisoissa toimiminen? Ota yhteyttä toimikunnan jäseniin.

PUHEENJOHTAJA
Tapio Korpiharju
p. 040 515 2214
tapio.korpiharju
@elisanet.fi

 

JÄSENET:
Mikko Saarinen
Jyrki Majakulma
Pasi Kristiansson
Tero Lampinen
Tiiti Saarinen

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan viimeisimmät uutiset

Tällä kaudella suuri vaikutus tulevaan tasoitukseesi

Vuonna 2020 otetaan käyttöön uusi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS (World Handicap System). Nykyisestä EGA-tasoitusjärjestelmästä luovutaan samassa yhteydessä kokonaan.  Vaikka varsinainen muutos tapahtuukin vasta vuoden päästä, kannattaa se ottaa huomioon jo alkavalla kaudella 2019. WHS pähkinänkuoressa: Vuoden 2020 alusta alkaen tasoitus lasketaan&hellip

Sääntökoulutus 24.4. klo 18

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta järjestää sääntöillan jäsenistölle keskiviikkona 24.4. kello 18 alkaen. Sääntöillassa keskitytään ja käydään läpi uudistuneiden sääntöjen keskeisimpiä muutoksia samalla kerraten yleisimpiä pelissä kohdattavia sääntötilanteita. Sääntöillan aikana kahvitarjoilu, joten toivomme ilmoittautumisia NexGolfiin tai caddiemasterille caddiemaster@golfpirkkala.fi 22.4. mennessä. Tervetuloa!

Klubilla myynnissä sääntökirjoja

Golfliiton järjestämälle seuratuomarikurssille ja seuran tuomaritoimintaan osallistumiseen sitoutuville jäsenille tarkoitetut suomenkieliset sääntökirjat ovat saapuneet ja ovat saatavilla Golf Pirkkalasta toimiston aukioloaikoina. Hankkimastamme kirjaerästä on muutamia sääntökirjoja myös muiden kiinnostuneiden  ostettavissa 10 euron hintaan.

Seuratuomarikurssi Golf Pirkkalassa 10.3.

Golfliitto järjestää seuratuomarikurssin ja -kokeen 10.3. 9:45-18:30 Golf Pirkkalassa. Jos olet kiinnostunut ja halukas osallistumaan tuomaritoimintaan, niin ilmoittaudu ja lähde mukaan toimintaamme. Tuomaritoimintaan osallistumiseen sitoutuville Golf Pirkkalan jäsenille seura maksaa kurssimaksun (65€). Golfliiton verkkosivuilta linkin https://golf.fi/seuroille/koulutukset/tuomarikoulutus/ kautta pääset ilmoittautumaan siirtymällä koulutuskalenterissa maaliskuulle&hellip