VUOSITTAISEN KILPAILUKALENTERIN LAATIMINEN
yhdessä osakeyhtiön ja eri toimikuntien kanssa. Tietoa kilpailuista saat kotisivuiltamme ja toimistosta. Kilpailuja on kaiken tasoisille pelaajille. Kisoissa pääsee mukaan kisatunnelmaan ja mikä tärkeintä, oppii myös pelaamaan sääntöjen ja etiketin puitteissa.

KILPAILUTUOMAROINNIN JÄRJESTÄMINEN
Tuomari vastaa kisan läpiviennistä alusta loppuun.  Tämä tarkoittaa sitä, että hän ottaa kokonaisvastuun eri osa-alueista.  Kisan tuomari tarkastaa ja merkitsee kentän ennen kisaa ja tekee yhteistyötä kenttämestarin kanssa.

SÄÄNTÖASIOISTA VASTAAMINEN JA ETIKETIN NOUDATTAMINEN

UUSIEN TUOMAREIDEN KOULUTTAMINEN
Seuramme on varsin nuori ja panostamme voimakkaasti tähän toimintaan.  Sääntötietämys on valttia ja säännöt on tehty auttamaan pelaamista, ei vaikeuttamaan.

KENTTÄ JA SEN SÄÄNNÖNMUKAISUUDESTA VASTAAMINEN
Kenttä tarkastetaan kauden alussa ja tehdään vaadittavat muutokset.  Kauden aikana joudutaan olosuhteiden takia päivittämään kenttää.

Osa sääntöjenmukaisuutta on pelaajien tasoitusten seuraaminen.  Toimikunta tekee tätä jatkuvasti seuraamalla kilpailujen tuloksia.  Sinulla on oikeus pyytää toimikunnalta itsellesi uutta tasoitusta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

ETIKETIN NOUDATTAMISEN VALVOMINEN
Green card kokeissa on jokainen pelaaja tutustunut etikettiin ja mm. ottamaan huomioon kanssapelaajat ja pukeutumisen kentällä.  Hitaan pelin välttäminen kuuluu myös osana etikettiin kuten myös kännyköiden pistäminen äänettömälle kierroksen ajaksi.

VALVOJATOIMINTA
Valvojatoimintaa vetää Mikko Saarinen.

HALUATKO SEURATUOMARIKSI?

Kiinnostaisiko seuratuomarina tai vaikkapa forecaddiena kisoissa toimiminen? Ota yhteyttä toimikunnan jäseniin.

PUHEENJOHTAJA
Tapio Korpiharju
p. 040 515 2214
tapio.korpiharju
@elisanet.fi

 

JÄSENET:
Mikko Saarinen
Jyrki Majakulma
Pasi Kristiansson
Tero Lampinen
Tiiti Saarinen

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan viimeisimmät uutiset

WHS:n käyttöönotto 19.2.2020

Uuden tasoitusjärjestelmän käyttöönottoa on päätetty siirtää Suomen Golfliitto on päättänyt siirtää maailmanlaajuiseen tasoitusjärjestelmän (WHS) käyttöönottoa vuodenvaihteesta helmikuun 19. päivään. Asiasta päätti Golfliiton hallitus kokouksessaan 5.11. WHS yhdistää kuusi tasoitusjärjestelmää ympäri maailmaa yhdeksi. Uudessa järjestelmässä tasoituksen laskenta siirtyy seurajärjestelmistä Golfliitolle. Seurajärjestelmät&hellip

LGV Neliseuraottelun voittoon!

Neliseuraottelun mestarit vuosimallia 2019 ovat selvillä! Tänä vuonna perinteisen Neliseuraottelun järjestämisvastuu oli Golf Pirkkalalla. Kisaamaan lähti 17-henkiset joukkueet GPi:stä, NRG:stä, TG:stä & LGV:stä. Kisassa suurin osa pelaa omaa henkilökohtaista lyöntipeliä, mutta jokaiselta joukkueelta on myös kaksi greensome-joukkuetta. Keliolosuhteet toivat tällä&hellip

Pirkkalan kunnan golfmestaruus 14.9.

Lauantaina 14.9. kilpaillaan Pirkkalan kunnan golfmestaruudesta. Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki Pirkkalassa asuvat golfarit. Riittää siis, että asuinpaikka on Pirkkala, seura saa olla mikä tahansa. Kisa pelataan väliaikalähdöillä klo 10 alkaen. Pelaajat jaetaan viiteen sarjaan: Miehet, Naiset, Miehet 50+, Naiset 50+ ja&hellip

Seuran Mestarit 2019 ovat selvillä

Golf Pirkkalan Seuran Mestaruuksista käytiin kovaa taistoa 16.-18.8. Miehet avasivat kisaviikonlopun perjantaina puolilta päivin auringonpaisteessa. Ilmoittautuneita oli kyseiseen sarjaan yhteensä 59. Tänä vuonna kaikki halukkaat miehet pääsivät mukaan, sillä osasta sarjoista jäi paikkoja vapaaksi. Lauantaina kisaan liittyivät myös Seniori-sarjojen pelaajat.&hellip