VUOSITTAISEN KILPAILUKALENTERIN LAATIMINEN
yhdessä osakeyhtiön ja eri toimikuntien kanssa. Tietoa kilpailuista saat kotisivuiltamme ja toimistosta. Kilpailuja on kaiken tasoisille pelaajille. Kisoissa pääsee mukaan kisatunnelmaan ja mikä tärkeintä, oppii myös pelaamaan sääntöjen ja etiketin puitteissa.

KILPAILUTUOMAROINNIN JÄRJESTÄMINEN
Tuomari vastaa kisan läpiviennistä alusta loppuun.  Tämä tarkoittaa sitä, että hän ottaa kokonaisvastuun eri osa-alueista.  Kisan tuomari tarkastaa ja merkitsee kentän ennen kisaa ja tekee yhteistyötä kenttämestarin kanssa.

SÄÄNTÖASIOISTA VASTAAMINEN JA ETIKETIN NOUDATTAMINEN

UUSIEN TUOMAREIDEN KOULUTTAMINEN
Seuramme on varsin nuori ja panostamme voimakkaasti tähän toimintaan.  Sääntötietämys on valttia ja säännöt on tehty auttamaan pelaamista, ei vaikeuttamaan.

KENTTÄ JA SEN SÄÄNNÖNMUKAISUUDESTA VASTAAMINEN
Kenttä tarkastetaan kauden alussa ja tehdään vaadittavat muutokset.  Kauden aikana joudutaan olosuhteiden takia päivittämään kenttää.

Osa sääntöjenmukaisuutta on pelaajien tasoitusten seuraaminen.  Toimikunta tekee tätä jatkuvasti seuraamalla kilpailujen tuloksia.  Sinulla on oikeus pyytää toimikunnalta itsellesi uutta tasoitusta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

ETIKETIN NOUDATTAMISEN VALVOMINEN
Green card kokeissa on jokainen pelaaja tutustunut etikettiin ja mm. ottamaan huomioon kanssapelaajat ja pukeutumisen kentällä.  Hitaan pelin välttäminen kuuluu myös osana etikettiin kuten myös kännyköiden pistäminen äänettömälle kierroksen ajaksi.

VALVOJATOIMINTA
Valvojatoimintaa vetää Mikko Saarinen.

HALUATKO SEURATUOMARIKSI?

Kiinnostaisiko seuratuomarina tai vaikkapa forecaddiena kisoissa toimiminen? Ota yhteyttä toimikunnan jäseniin.

PUHEENJOHTAJA
Tapio Korpiharju
p. 040 515 2214
tapio.korpiharju
@elisanet.fi

 

JÄSENET:
Mikko Saarinen
Jyrki Majakulma
Pasi Kristiansson
Tero Lampinen
Tiiti Saarinen

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan viimeisimmät uutiset

Seuran Mestarit 2019 ovat selvillä

Golf Pirkkalan Seuran Mestaruuksista käytiin kovaa taistoa 16.-18.8. Miehet avasivat kisaviikonlopun perjantaina puolilta päivin auringonpaisteessa. Ilmoittautuneita oli kyseiseen sarjaan yhteensä 59. Tänä vuonna kaikki halukkaat miehet pääsivät mukaan, sillä osasta sarjoista jäi paikkoja vapaaksi. Lauantaina kisaan liittyivät myös Seniori-sarjojen pelaajat.&hellip

GPi Mestikset 2019

Tänä viikonloppuna 16.-18.8. pelataan GPi Seuran Mestaruuskilpailut Perjantaina 16. päivä kisaamisen aloittavat Miehet (yleinen) klo 11:48. Naiset sekä Seniorit liittyvät mukaan lauantaina ja Juniorit pelaavat yksipäiväisen kisansa sunnuntaina. Viikonlopun aikana voit seurata tuloksia GameBookissa alla olevien koodien avulla taikka NexGolfissa.&hellip

Lähde startteriksi Mestiksiin!

Mestisviikonlopulle (16.-18.8.) kaivataan apuvoimia vapaaehtoisiksi startterin tehtäviin. Lähde mukaan ja ilmoittaudu Caddiemasterille lauantaille ja/tai sunnuntaille. Jaamme talkoovuorot sopivan mittaisiin osiin. Ilmoittautumiset caddiemaster@golfpirkkala.fi Talkoovuoron kestosta riippuen tarjoamme vapaaehtoisille pullakahvit/lounaan. Tervetuloa!

Seuran Mestaruuskilpailut 16.-18.8.

Vuoden 2019 Golf Pirkkalan Mestaruuskilpailut pelataan 16.-18. elokuuta Seuramme Mestaruuskisat lähestyvät hurjaa vauhtia ja kisat pelataan kuukauden kuluttua. Ilmoittautuminen on nyt avattu NexGolfiin ja tuttuun tapaan ilmoittautumisen voi hoitaa myös caddiemasterin kautta. Jokaiseen sarjaan otetaan tietty määrä osallistujia tasoitusjärjestyksessä. Siitä&hellip