VUOSITTAISEN KILPAILUKALENTERIN LAATIMINEN
yhdessä osakeyhtiön ja eri toimikuntien kanssa. Tietoa kilpailuista saat kotisivuiltamme ja toimistosta. Kilpailuja on kaiken tasoisille pelaajille. Kisoissa pääsee mukaan kisatunnelmaan ja mikä tärkeintä, oppii myös pelaamaan sääntöjen ja etiketin puitteissa.

KILPAILUTUOMAROINNIN JÄRJESTÄMINEN
Tuomari vastaa kisan läpiviennistä alusta loppuun.  Tämä tarkoittaa sitä, että hän ottaa kokonaisvastuun eri osa-alueista.  Kisan tuomari tarkastaa ja merkitsee kentän ennen kisaa ja tekee yhteistyötä kenttämestarin kanssa.

SÄÄNTÖASIOISTA VASTAAMINEN JA ETIKETIN NOUDATTAMINEN

UUSIEN TUOMAREIDEN KOULUTTAMINEN
Seuramme on varsin nuori ja panostamme voimakkaasti tähän toimintaan.  Sääntötietämys on valttia ja säännöt on tehty auttamaan pelaamista, ei vaikeuttamaan.

KENTTÄ JA SEN SÄÄNNÖNMUKAISUUDESTA VASTAAMINEN
Kenttä tarkastetaan kauden alussa ja tehdään vaadittavat muutokset.  Kauden aikana joudutaan olosuhteiden takia päivittämään kenttää.

Osa sääntöjenmukaisuutta on pelaajien tasoitusten seuraaminen.  Toimikunta tekee tätä jatkuvasti seuraamalla kilpailujen tuloksia.  Sinulla on oikeus pyytää toimikunnalta itsellesi uutta tasoitusta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

ETIKETIN NOUDATTAMISEN VALVOMINEN
Green card kokeissa on jokainen pelaaja tutustunut etikettiin ja mm. ottamaan huomioon kanssapelaajat ja pukeutumisen kentällä.  Hitaan pelin välttäminen kuuluu myös osana etikettiin kuten myös kännyköiden pistäminen äänettömälle kierroksen ajaksi.

VALVOJATOIMINTA
Valvojatoimintaa vetää Mikko Saarinen.

HALUATKO SEURATUOMARIKSI?

Kiinnostaisiko seuratuomarina tai vaikkapa forecaddiena kisoissa toimiminen? Ota yhteyttä toimikunnan jäseniin.

PUHEENJOHTAJA
Tapio Korpiharju
p. 040 515 2214
tapio.korpiharju
@elisanet.fi

 

JÄSENET:
Mikko Saarinen
Jyrki Majakulma
Pasi Kristiansson
Tero Lampinen
Tiiti Saarinen

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan viimeisimmät uutiset

GPi:n pelaajia mukana Finnish Tourilla Nokialla

GPi:n jäseniä mukana taistelemassa huikeasta 50 000 euron potista Ensi viikolla Nokia River Golfissa pelataan Finnish Tourin osakilpailu, NRG Open 2019 hosted by Veikko Salli. Ensimmäinen kisapäivä on torstaina 13.6. ja viivalla on tuolloin GPi:n jäsenistä ainakin Väinö Viitaharju ja&hellip

Reikäpelikaaviot arvottu 6.6.

Seuran Reikäpelimestaruus-kisat ovat valmiina alkamaan! Kunkin sarjan kaaviot on arvottu tänään 6.6. ja ne ovat nähtävillä kotisivuilla Kilpailukalenterissa (klikkaa kohdasta Sarjat > Kaavio). Pelaajat ovat saaneet tasoituksen perusteella sijoitusnumeron ja kaavioon on sijoitettu puolet kilpailijoista. Senioreiden tasoituksellisessa reikäpelissä peliparit on&hellip

Reikäpelit aloitetaan kesäkuussa

Kesäkuussa pyörähtää käyntiin GPi:n Reikäpelimestaruus-mittelöinti! Tänäkin vuonna sarjoja on neljä kappaletta; Miehet yleinen, Naiset yleinen sekä Miehet 50+ ja Naiset 50+. Kaikissa sarjoissa pelimuotona on scratch. Yleisessä sarjassa miehet pelaavat valkoiselta teeltä ja naiset siniseltä. Seniorisarjoissa miehet pelaavat keltaiselta ja&hellip

GPi:n Klubimestaruus-kilpailu 25.5.

Lauantaina 25.5. jatketaan kauden kisailuja Golf Pirkkalan Klubimestarin etsinnällä Klubimestaruus-kilpailu startataan lauantai-aamuna 25.5. väliaikalähdöillä klo 8:00. Kisoissa on oma sarja sekä miehille että naisille. Molemmissa sarjoissa pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli. Miehet pelaavat keltaiselta teeltä ja naiset punaiselta (myös juniori- ja&hellip