VUOSITTAISEN KILPAILUKALENTERIN LAATIMINEN
yhdessä osakeyhtiön ja eri toimikuntien kanssa. Tietoa kilpailuista saat kotisivuiltamme ja toimistosta. Kilpailuja on kaiken tasoisille pelaajille. Kisoissa pääsee mukaan kisatunnelmaan ja mikä tärkeintä, oppii myös pelaamaan sääntöjen ja etiketin puitteissa.

KILPAILUTUOMAROINNIN JÄRJESTÄMINEN
Tuomari vastaa kisan läpiviennistä alusta loppuun.  Tämä tarkoittaa sitä, että hän ottaa kokonaisvastuun eri osa-alueista.  Kisan tuomari tarkastaa ja merkitsee kentän ennen kisaa ja tekee yhteistyötä kenttämestarin kanssa.

SÄÄNTÖASIOISTA VASTAAMINEN JA ETIKETIN NOUDATTAMINEN

UUSIEN TUOMAREIDEN KOULUTTAMINEN
Seuramme on varsin nuori ja panostamme voimakkaasti tähän toimintaan.  Sääntötietämys on valttia ja säännöt on tehty auttamaan pelaamista, ei vaikeuttamaan.

KENTTÄ JA SEN SÄÄNNÖNMUKAISUUDESTA VASTAAMINEN
Kenttä tarkastetaan kauden alussa ja tehdään vaadittavat muutokset.  Kauden aikana joudutaan olosuhteiden takia päivittämään kenttää.

Osa sääntöjenmukaisuutta on pelaajien tasoitusten seuraaminen.  Toimikunta tekee tätä jatkuvasti seuraamalla kilpailujen tuloksia.  Sinulla on oikeus pyytää toimikunnalta itsellesi uutta tasoitusta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.

ETIKETIN NOUDATTAMISEN VALVOMINEN
Green card kokeissa on jokainen pelaaja tutustunut etikettiin ja mm. ottamaan huomioon kanssapelaajat ja pukeutumisen kentällä.  Hitaan pelin välttäminen kuuluu myös osana etikettiin kuten myös kännyköiden pistäminen äänettömälle kierroksen ajaksi.

VALVOJATOIMINTA
Valvojatoimintaa vetää Mikko Saarinen.

HALUATKO SEURATUOMARIKSI?

Kiinnostaisiko seuratuomarina tai vaikkapa forecaddiena kisoissa toimiminen? Ota yhteyttä toimikunnan jäseniin.

PUHEENJOHTAJA
Tapio Korpiharju
p. 040 515 2214
tapio.korpiharju
@elisanet.fi

 

JÄSENET:
Mikko Saarinen
Jyrki Majakulma
Pasi Kristiansson
Tero Lampinen
Tiiti Saarinen

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan viimeisimmät uutiset

Seuratuomarikurssi Golf Pirkkalassa 10.3.

Golfliitto järjestää seuratuomarikurssin ja -kokeen 10.3. 9:45-18:30 Golf Pirkkalassa. Jos olet kiinnostunut ja halukas osallistumaan tuomaritoimintaan, niin ilmoittaudu ja lähde mukaan toimintaamme. Tuomaritoimintaan osallistumiseen sitoutuville Golf Pirkkalan jäsenille seura maksaa kurssimaksun (65€). Golfliiton verkkosivuilta linkin https://golf.fi/seuroille/koulutukset/tuomarikoulutus/ kautta pääset ilmoittautumaan siirtymällä koulutuskalenterissa maaliskuulle&hellip

Uudet säännöt nyt suomeksi

Golfliitto on julkaissut uudet vuoden 2019 säännöt suomeksi. Suomenkieliset säännöt ovat nyt saatavilla alla olevasta linkistä. Oheiselta sivulta löytyy linkki Youtubessa oleviin Golfliiton julkaisemiin viedeoihin 24 tärkeimmästä sääntömuutoksesta. Mukavia hetkiä uusien sääntöjen parissa. https://golf.fi/pelaajalle/saannot/

Kokoukset ja puurotarjoilu keräsivät klubin täyteen 20.11.

Tiistaina 20.11. klubilla oli hyvin toiminnantäyteinen ilta. Ensimmäisenä pidettiin osakkaiden kesken Golf Pirkkala Oy:n syysyhtiökokous klo 17:00. Kokouksessa esitettiin mm. Peliohjesääntö ja osakkailta perittävät maksu v. 2019 sekä tulevan vuoden talousarvio. Kokouksen pöytäkirjan löydät kotisivuilta Organisaatio -osiosta kohdasta Golf Pirkkala&hellip

GPi Neliseuraottelun voittoon

Golf Pirkkala voitti sunnuntaina Nokia River Golfissa käydyn seuraottelun, missä olivat mukana GPi:n lisäksi Nokia River Golf, Lakeside Golf ja Tammer Golf. Kilpailu käytiin 15 pelaajan joukkueissa eri sarjoissa ja pelimuodoissa. Voittajajoukkueessa pelasivat: Miehet SCR: Väinö Viitaharju, Olli Järvi ja&hellip