Päivitetty 24.04.2020

Valitettavasti emme pääse starttaamaan junnutoimintaa suunnitelman mukaisesti maassamme vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen tähden. Meille tärkeintä on ihmisten terveys ja hyvinvointi, joten noudatamme saatuja ohjeistuksia erityisen tarkasti.

Koronaviruksen vaikutus tämän kesän ryhmiin tulee olemaan ilmeinen. Aloitamme toimintamme poikkeuksellisella tavalla. Olemme viimeisen kahden viikon aikana suunnitelleet ja rakentaneet täysin uudenlaisen opetusmenetelmän. Tätä uutta menetelmää tulemme käyttämään nyt seuraavissa ryhmissä: Talentit, Tsempit1-3 sekä Harraste1.

Ryhmäkoko on maksimissaan yhdeksän (9) junioria. Ryhmissä Tsempit on muutama paikka vapaana, Talentit ja Harraste1 -ryhmät ovat täynnä.

Edellä mainittujen ryhmien osalta toimintamme käynnistyy viikolla 19.

Teemme kaikkemme, jotta saamme junnut harjoittelemaan tätä ihanaa lajia, pelaamaan kentälle ja nauttimaan ihanasta ulkoilmasta.

 

Suomen suurin juniorigolfseura

Golf Pirkkalassa ohjattua toimintaa lapsille ja nuorille järjestää Golf Pirkkala ry:n juniori- ja kilpagolftoimikunta. Toimikunta toimii Golf Pirkkala ry:n hallituksen ohjauksessa. Golf Pirkkala on Suomen suurin junioriseura: kaikkiaan juniori-ikäisiä golfareita on seurassa jäseninä 343, joista 82 tyttöä. Ohjattuun toimintaan osallistuu vuosittain noin 150 lasta ja nuorta.

Kansallisesti tunnustettua laatua – Pirkanmaan ensimmäinen Tähtiseura

Golf Pirkkalan junioritoiminta on kansallisesti tunnustettua laadustaan: Junioritoiminnan Laatuseura jo vuodesta 2015 ja Olympiakomitean Tähtiseura vuodesta 2019! Golf Pirkkalan junioritoiminta perustuu Suomen Golfliiton kansalliseen juniorigolfohjelmaan.

Golf Pirkkalan junnuryhmistä löytyy jokaiselle lapselle ja nuorelle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä – tervetuloa kokeilemaan! Juniorikoordinaattorimme Kaisa opastaa ja auttaa sopivan harjoitusryhmän valinnassa.

Kaikkien Golf Pirkkalan junioritoimintaan osallistuvien tulee olla Golf Pirkkala ry:n jäseniä. Seuraan liittyvät Aikuinen-lapsi- ja Startti -ryhmien osallistujat saavat ensimmäisen vuoden jäsenmaksun verran alennusta ryhmän osallistumismaksusta. Muiden junioreiden maksu koostuu vuosittaisesta jäsenmaksusta ja ryhmäkohtaisesta harjoitusmaksusta. Tarkemmat ryhmäkuvaukset ja ryhmien harjoitusmaksut löytyvät GPi Junnut – Ryhmien sivustolta.

Kaikki Golf Pirkkala ry:n jäsenet ovat Suomen Golfliiton vakuutusturvan piirissä, niin ohjatuissa kuin omatoimisissakin harjoituksissa. Lisätietoa liiton jäseneduista ja vakuutusturvasta täältä

Harjoitteluun ja junioritoimintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Golf Pirkkala ry:n juniorikoordinaattori Kaisa Ruuttila, sähköposti: gpijunnut@gmail.com

Golf on usein koko perheen yhteinen harrastus, mutta enenevässä määrin lapset ja nuoret innostuvat lajista myös ilman vanhempiaan. Golfin voi aloittaa missä iässä tahansa.

Alle kouluikäiset viihtyvät harjoitusalueilla parhaiten tutun aikuisen seurassa. Pienimmille meillä on oma Aikuinen–lapsi –ryhmä. Ohjattuun harjoitteluun siirtyminen on ajankohtaista silloin kun lapsi itse on siihen valmis. Sopivaa ikää ei lasten yksilöllisten kehityserojen vuoksi voi suositella. Startti –ryhmän harjoituksiin osallistuminen on mahdollista silloin, kun lapsella on kyky ottaa ohjeita vastaan, toimia niiden mukaisesti ja hän viihtyy muiden lasten seurassa. Golfissa lapsi ja nuori kehittyy urheilijaksi samalla tavalla kuin muissakin lajeissa. Mitä nuorempana golfiin rakastuu, sitä pidempään laji pysyy lähellä sydäntä.

Golf on mainettaan edullisempi harrastus. Esimerkiksi Vauhti-ryhmän juniorin kesäkauden (touko-syyskuu) kustannukset koostuvat seuraavasti: jäsenmaksu 45 € + Vauhti-ryhmän kausimaksu 110 € + välineet noin 100 € + harjoituskierrokset Easy–kentällä pelimäärän mukaan 20 €/kierros.

Lisätietoa:
Golf harrastuksena – lisätietoa vanhemmille
Golfvanhempien opas

Golf Pirkkala Ry järjestää laadukasta golfvalmennusta ympäri vuoden kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Harjoitusryhmiin ja toimintaamme voit tutustua tarkemmin GPi junnujen omilla Ryhmätoiminnan sivuilla.

Meillä golfia voi käydä myös kokeilemassa ilman sitoumusta – tutustumiskäynnistä voit sopia juniorikoordinaattorimme Kaisa Ruuttilan kanssa gpijunnut@gmail.com – Tervetuloa kokeilemaan!

Golf Pirkkalassa golfohjaajina toimii 15 golfohjaajan Team Turkoosi. Startti- ja Vauhtiryhmien vastuuohjaajana toimii liikunnanohjaaja Taru Väisänen ja muita ryhmiä vetää golfvalmentaja Kaisa Ruuttila. Golfohjaajat toimivat harjoituksissa vastuuvetäjän apuna.

Ohjaajatoimintaan haetaan jatkuvasti mukaan lisää innokkaita toimijoita, joille järjestämme ohjaamiseen tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen. Ohjaajan ei tarvitse olla huipputason golffari , vaan perustaidot riittävät – tärkeintä on kyky tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa! Ohjaajatoimintaa kehitetään enemmän yhteisölliseen suuntaan ja ohjaajille on suunnitteilla ohjaustoiminnan lisäksi muutakin mukavaa ohjelmaa. Tuemme ohjaajia myös heidän omassa pelillisessä kehittymisessä.

Tule rohkeasti mukaan golfohjaajaksi!

Lisätietoja Team Turkoosin toiminnasta:
Juniorikoordinaattori Kaisa Ruuttila p. 0400 578 022 tai gpijunnut@gmail.com

Golf-harrastuksen aloittaminen ei, vastoin yleistä käsitystä, vaadi kalliita varustehankintoja.

Tullessasi junnuharjoituksiin riittää, kun olet pukeutunut kelinmukaisiin ulkoiluvaatteisiin ja urheilujalkineisiin. Tärkeää on, että vaatteissa on mukava liikkua, sillä golfharjoituksissa tehdään muutakin kuin golfin lajiharjoitteita. Suomen kesässä kannattaa varautua myös pieniin vesikuuroihin. Aluksi et tarvitse omia mailoja – meiltä löytyy kaikki tarvittava lainaksi!

Golfkärpäsen puraistessa on aika harkita omien mailojen hankintaa. Omat mailat innostavat junnuja harjoittelemaan ja pelaamaan, joten niiden hankinta on suositeltavaa, kun laji alkaa tuntua omalta. Tärkeää on, että välineet ovat sopivan kokoiset, jotta esimerkiksi liian pitkä ja painava maila ei jarruta lajin oppimista.

Uutena lasten golfsetti maksaa noin 100-150€, käytettyjä saa hyväkuntoisena noin 60-80€ hintaan. Ammattitaitoisia neuvoja mailojen valintaan saa golfkaupoista. Käytettyjä mailoja voi kysellä esim. Golf Pirkkalan Juniorit -Facebookryhmässä. Kun pelaaminen kentällä alkaa kiinnostaa, Golf Pirkkalasta saa kierrokselle lainaan kärryt.

Tässä Team GPi pelaajat:

Roope Kangas
Kari Tolonen
Marko Vähätalo
Markku Kelloniemi
Timo Tulisalmi
Jukka Pajunen
Markus Heikkilä
Veli-Pekka Parviainen
Airi Kärki
Tuula Kemppi
Olli Järvi
Jukka Lintula
Henri Lipsanen
Markku Parviainen
Jari Sorvali
Josefiina Anttila (juniori)
Roope Juslin (juniori)
Maria Lahdensuo (juniori)
Vertti Perälä (juniori)
Sampo Ståhl (juniori)
Roni Uusitalo (juniori)
Max Laine (juniori)
Alex Laine  (juniori)

PUHEENJOHTAJA
Jani Kankaanpää
p. 040 746 7903
jani@telttakatu.net

JÄSENET
Sami Övermark, Marjo Uusitalo
Kati Kokko, Kari Koskinen
Ari Ala-Marttila, Timo Ståhl
Katri Palmu ja Katja Roiha

JUNIORI-KOORDINAATTORI
Kaisa Ruuttila
p. 0400 578 022
gpijunnut@gmail.com

Junioripelaajan polku

 Jokaiselle löytyy kiva harjoitusryhmä taitotasoon tai ikään katsomatta! Juniorikoordinaattorimme Kaisa Ruuttila opastaa ja auttaa sopivan ryhmän valinnassa p. 0400 578 022 tai gpijunnut@gmail.com

Aloittaa voi myös kesken toimintakauden!

JUNIORITOIMINNAN TUKIJAT

Viimeisimmät Junnu- ja kilpagolfuutiset

Junnujen mitalien juhlistamista kakkukahvien merkeissä

Sunnuntaina kello 16:00 alkaen juhlistettiin junnujen upeita SM-mitaleja. Heinäkuussa 22.-24. päivinä pelattiin junioreiden reikäpeli SM-kisat. Seurastamme Pojat 21v sarjasta upeasti pronssia voitti Vihtori Eskola. Suuret onnittelut Vihtorille! Lisäksi heinäkuussa 29. päivänä starttasi SM-Joukkuekilpailu. Kisapäivät olivat täynnä jännitystä, mutta lopputuloksena oli&hellip

GPi:llä vahva johtoasema Aamulehti Junnutourilla ennen Finaalia

Torstaina 6.8. pelattiin Aamulehti Junnutourin kuudes osakilpailu. Kilpailukenttänä toimi tällä kertaa Lake Side Golf Vammala. Pelaajia oli ilmoittautunut kisaan 47, ja he pelasivat kilpailun Järvenranta -kentän etuysillä väliaikalähdöin. Pirkkalasta kisaamassa oli yhteensä 17 junnua. Saimme kivaa menestystä ja arvokkaita pisteitä Junnutourin kokonaiskilpailuun, mikä näyttää tällä&hellip

Erkko Trophy käynnissä Talissa

Finnish Amateur Championship eli Erkko Trophy starttasi eilen torstaina Helsingin Golfklubilla. Meiltä kisaan lähtivät Vertti Perälä ja Roope Juslin. Vertti pelasi tasaisen kierroksen +1 ja on cut rajan yläpuolella. Roope on myös hyökkäysasemissa ensimmäisen kierroksen mentyä +5. Kovasti tsemppiä Vertille&hellip

Pirkkalan junnuille yhä lisää menestystä Future Tourilla

Future Tourin X4-osakilpailu pelattiin 4.8. Archipelagia Golf Clubilla. Jo tutuksi tulleen tapaan kisassa nähtiin huippusuorituksia useilta Golf Pirkkalan junnuilta. Tytöt Challenge -sarjassa Peppi Uusitalo pelasi itsensä jaetulle 3. sijalle tuloksella 99 lyöntiä. Pojat Challenge -sarjassa Lenni Perälä pelasi itsensä komeasti&hellip