EBirdie

Suomen Golfliiton mobiilisovellus eBirdie on uudistettu 15.3.2019 

Jäsenkorttina toimivaa eBirdietä on päivitetty mukavilla ominaisuuksilla. Uudistettu sovellus esiteltiin viime viikonloppuna golfmessuilla.

”Jatkossa golfari voi pelata virallisen tasoituskierroksen helpommin kuin koskaan käyttämällä Golf GameBookin digitaalista tuloskorttia. Tasoitus päivittyy puhelimesta suoraan kotiseuraan ja Golfliiton tietokantaan. Ominaisuuden saa käyttöön päivittämällä tai lataamalla eBirdien (eBirdie- ja Golf GameBook -sovellukset toimivat iOS- ja Android-laitteilla ja ne löytyvät App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista).

Tasoituskierros merkitään päälle Golf GameBookin pelivalikosta, kun peli on ensin normaalisti luotu ja kenttä valittu. Tasoituskierros toimii vain hyväksytyillä pelimuodoilla. Tulosten syöttö tapahtuu entiseen tapaan. Huomaathan, että ensimmäisen syötetyn tuloksen jälkeen tasoituskierrosta ei pysty enää poistamaan.

Pelin lopettamisen jälkeen näytölle ilmestyy kierroksen digitaalinen tuloskortti, jolloin tuloksia voi vielä tarkistaa ja muokata. Lopuksi sovellus pyytää merkitsijää kuittaamaan nimellään tuloskortin aitouden. Tuloskortin lähettämisen jälkeen tulos päivittyy suoraan kotiseuraan ja Golfliiton tietokantoihin. Uusi tasoitus on nähtävissä heti eBirdiessä, ja voit kätevästi päivittää sen myös Golf GameBookiin.”

Käy katsomassa ohjevideo täältä
Lue koko Golf.fi artikkeli tästä

 

Lähde: https://golf.fi/pelaajalle/ebirdien-ja-golf-gamebookin-tasoituspaivitys-on-taalla-virallisen-tasoituskierroksen-voi-pelata-mobiilissa/?fbclid=IwAR2aldFO9alxJeX1Z1EM0Z7HSYv1TURYGWtTXa81TatOv1sbwcvlygbYSYk