Ahr

Jäseniltä tarkistetaan kauden vaihtuessa EGA-tasoitus ja lasketaan tasoituksen vuositarkastus.  EGA-tasoitus vahvistetaan kun jäsenellä on kuluneen kauden jälkeen vähintään neljä rekisteröityä tasoituskierrosta. Vuositarkastus tehdään kaikille EGA-tasoituksen täyttäville pelaajille, eli kaikille joilla tasoitus alle 36 ja ovat jättäneet vähintään neljä tasoituskierroskorttia.

OLEMME TEHNEET AHR-AJON JÄSENILLE 7.1.2016

Golf Pirkkalan 2084:sta jäsenestä 1444:lla on tasoitus alle 36. Näistä pelaajista 705:lle saatiin hyväksytty EGA-tasoitus.
Tämä tarkoittaa tähteä tasoituksen perässä. Voitte tarkastaa voimassa olevan tasoituksenne kirjautumalla gpi.nexgolf.fi -sivulle omalla jäsennumerollanne. Kirjauduttuanne sisään, valitkaa ’OMAT JÄSENTIEDOT’ ja sen jälkeen avatkaa välilehti ’TASOITUSHISTORIA’.

 

Lisätietoa AHR-tarkistuksesta:
Vuositarkistus analysoi kunkin pelaajan tasoitushistoriamerkinnät ja ottaa niistä mediaanin. Vuosianalyysiin otetaan vähintään kahdeksan viimeisintä tasoituskierrosta, joissa on pistebogipisteet. Mikäli jäsenellä ei ole riittävästi kierroksia, täydennetään tilastoa edellisen kauden tasoitushistoriamerkinnöillä. Historiamerkinnöistä saatua pistebogipisteiden mediaania verrataan tämän jälkeen tasoituskohtaisiin taulukkoarvoihin. Mediaanin ja taulukkoarvon erotuksen perusteella vuositarkistus voi joko nostaa tai laskea jäsenen tasoitusta. Mahdollinen muutos voi olla -2.0, -1.0, 0, +1.0 tai +2.0.