IMG 1007

Tämän kauden uudet golf-lupaukset saavat huikeita etuja Golf Pirkkalaan! Alkeiskursseilla jaetaan Green Cardin suorittaneille tarjousvihkosia, joiden edut saa käyttöönsä liittymällä jäseneksi Golf Pirkkalaan.  Vihkonen sisältää etuja mm. poleteista, Bufferin lounaista ja Greenfee-lipuista.

Uusille jäsenille muistuksen sananen edullisista äkkilähtömahdollisuuksista:
Golfia pääsee pelailemaan Pirkkalaan todella edullisesti äkkilähdöllä, ilman ajanvarausta. Äkkilähdöt toimivat siten, että pelaaja tulee paikan päälle ja caddiemasterin avustuksella etsitään teeaika, joka ajoittuu noin tunnin sisään. Teeaikaa ei siis ole varattu etukäteen. Etenkin arkisin ja viikonloppuisinkin ilta-aikaan yksittäisiä paikkoja löytyy hyvin, joten melko poikkeuksetta kentälle mahtuu pelailemaan myös ilman ajanvarausta. Aikuiselta greenfee äkkilähdöllä maksaa koko kierrokselta 30 euroa ja puolikkaalta (9r.) 20 euroa. Juniorilta (synt. 1996 tai myöh.) 18 reikää maksaa 15 euroa ja 9 reikää 10 euroa.

Ei muuta kuin kaikki innokkaat rohkeasti ilmoittautumaan alkeiskurssille ja tutustumaan mukaansatempaavaan golf-harrastukseen! 🙂

Lisätietoa kursseista Golf Daddyn kotisivuilta tai tästä linkistä.