Palkitut 2017

Kuvassa kaudella 2017 ansioituneet pelaajat: vasemmalta Ilkka Markkanen (M50 seuran mestari), takana Simo Siltanen (Senioreiden hcp reikäpelimestari), edessä Roni Uustalo (Klubimestari), Leena Hulkkonen (Vuoden valvoja), Asser Rissanen (M70 seuran mestari), takana Tapio Korpiharju (Kapteenin malja), edessä Josefiina Anttila (klubimestari & Kehittynein juniori), Airi Kärki (N50/60 seuran mestari & Naisten kiertopalkinto), takana Marko Vähätalo (GPi Tour kilpasarjan mestari), Olli Järvi (Seuran mestari), Lisa-Maria Vaitovaara (Anteron Malja, Vuoden juniori) sekä Jari Sorvali (Reikäpelimestari).

Golf Pirkkalan sääntömääräiset syyskokoukset pidettiin perjantaina 17.11 

Ensin aloitettiin GPi Oy:n syyskokouksella klo 17:00. Kokouksessa päätettiin sääntömääräiset asiat ja mm. tulevan vuoden  hoitovastikkeet. A-&B-osakkeiden hoitovastike tulevalle kaudelle on 590€ ja C-osakkeen 1770€. Hoitovastikkeet laskutetaan tammikuussa 2018.

Klo 18:00 aloittetiin GPi ry:n syyskokous, jossa valittiin hallituksen jäsenet ja jäsenmaksut vuodelle 2018. Erovuorossa olivat pj Marko Perälä, varapj Santtu Loimusalo sekä hallituksen jäsenet Anna Kalves ja Kirsti Virtanen. Santtu Loimusalo oli ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä, joten hänen tilalleen hallitukseen valittiin Marjo Uusitalo. Kokousväki valitsi hallituksessa jatkamaan puheenjohtajaksi Marko Perälän sekä jäseniksi Anna Kalveksen ja Kirsti Virtasen. Hallituksessa jatkaa edelleen Helena Raunio ja Markku Parviainen. Jäsenmaksuiksi määritettiin samat kuin edellisellä vuodella, eli juniorit 35€ ja aikuiset 80€.
GPI RY pöytäkirja 17.11.2017
Toimintasuunnitelma GPi ry 2018

Kokousten jälkeen oli kaikille jäsenille avoin Puurojuhla/pikkujoulut. Juhlassa palkittiin kaikki kaudella 2017 menestyneet ja ansioituneet pelaajat. Bufferi sponsoroi tapahtumaa ja tarjosi kaikille maukkaan riisipuuron, glögiä & joulutorttuja. Tapahtumassa oli tunnelmallinen ja iloinen puheensorina ja klubi oli ääriään myöten täynnä! Kiitos kaikille osallistujille!