Artikkelikuvaks

Golf Pirkkalan Seuran Mestaruuksista käytiin kovaa taistoa 14.-16.8.

Miehet 70 avasi tämän vuoden mestaruuskilpailut perjantai aamuna. Heidän peräänsä lähtivät miehet suorittamaan kolmipäiväistä urakkaansa. Ilmoittautuneita oli m70 sarjaan 20 ja miesten yleiseen sarjaan 64. Tänä vuonna kaikki halukkaat miehet pääsivät mukaan, sillä osasta sarjoista jäi paikkoja vapaaksi. Lauantaina kisaan liittyivät myös muut Seniori-sarjojen pelaajat. Seniorit pelasivat kaikki kaksi kierrosta, kun taas juniorit pelasivat ainoataan sunnuntaina. Miesten sarjassa oli kahden päivän jälkeen CUT ja kisaa jatkoi finaalipäivälle 27 pelaajaa.

Kaunis ja lämmin sää helli kisailijoita läpi viikonlopun tarjoten upean mahdollisuuden tiukalle kilpailulle. Lipun paikat olivat tänä vuonna erityisen haastavia, joka varmasti vaikutti tämän vuoden tulostasoon, mutta silti voittajat saatiin joka sarjasta selville. Miesten yleisessä sarjassa nähtiin meidän juniori pelaajiemme esiin nousu, kun miesten top 3 koostui junioreistamme. Onko valta nyt kenties vaihtunut?

Uutuutena tämän vuoden mestaruuskisoihin oli tullut sunnuntaina pidetty Shootout-kilpailu. Se kisattiin harjoitusalueella pareittain lähimmäslippua kilpailuna. Historian ensimmäisen GPin Shootoutin voitti Juho Niemi ja pokkasi itselleen matkalahjakortin. Toiseksi tuli Olli Järvi ja ansaitsi itselleen Golf Skyn lahjakortin.

Sarjojen TOP3:

Miehet:
1. Roope Juslin 2. Sampo Ståhl 3. Vertti Perälä

Naiset:
1. Kaisa Ruuttila 2. Maria Lahdensuo 3. Josefiina Anttila

Miehet 50v

1. Ilkka Markkanen 2. Jarmo Alapirtti 3. Markku Parviainen

Naiset 50v

1. Annamari Viita 2. Anna Kalves 3. Minna Kääriäinen

Miehet 60v

1. Markus Heikkilä 2. Jukka Pajunen 3. Jukka Lintula

Naiset 60v

1. Tuula Kemppi 2. Airi Kärki 3. Liisa Vihijärvi

Miehet 70v

1. Sauli Tuulimo 2. Harri Tonttila 3. Seppo Yli-Kerttula

Juniorit

1. Viljami Kokko 2. Taavi Savujärvi 3. Niilo Savujärvi

Lisää tuloksia voit katsoa kilpailukalenterista.

Iso kiitos jälleen Bufferille loistavasta ruoasta, joka antoi voimia kisaajille lauantaina ja sunnuntaina. Kiitos myös kaikille katsojille, jotka olivat seuraamassa kisan loppuhetkiä ja suuret onnittelut kaikille voittajille!