Seuran Mestareita Yhteiskuvassa

Golf Pirkkalan Seuran Mestaruuksista käytiin kovaa taistoa 16.-18.8.

Miehet avasivat kisaviikonlopun perjantaina puolilta päivin auringonpaisteessa. Ilmoittautuneita oli kyseiseen sarjaan yhteensä 59. Tänä vuonna kaikki halukkaat miehet pääsivät mukaan, sillä osasta sarjoista jäi paikkoja vapaaksi. Lauantaina kisaan liittyivät myös Seniori-sarjojen pelaajat. Seniorit pelasivat kaikki kaksi kierrosta, kun taas juniorit pelasivat ainoataan sunnuntaina. Miesten sarjassa oli kahden päivän jälkeen CUT ja kisaa jatkoi finaalipäivälle 28 pelaajaa.

Viikonlopun aikana nähtiin mahtavia tuloksia, joista yksi oli vielä ylitse muiden: sunnuntaina päästiin nimittäin todistamaan uutta kenttäennätystä, kun Roope Kangas selätti kentän valkoiselta teeltä 67 lyönnillä. Tätä huikeaa suoritusta päästiinkin kippistämään yhdessä palkintojenjaossa kisojen päättyessä täydellä tuvalla.

Sarjojen TOP3:

Miehet:
1. Roope Kangas 2. Olli Järvi 3. Ville Nykänen

Naiset:
1. Kaisa Ruuttila 2. Maria Lahdensuo 3. Miia Tanttinen

Miehet 50v

1. Kai Yli-Kerttula 2. Jukka Lintula 3. Markku Kelloniemi

Naiset 50v

1. Annamari Viita 2. Anna Kalves 3. Kirsi Löövi

Miehet 60v

1. Markus Heikkilä 2. Juha Niemelä 3. Jarmo Viita

Naiset 60v

1. Airi Kärki 2. Tuula Kemppi 3. Elise Wolanen

Miehet 70v

1. Seppo Yli-Kerttula 2. Tarmo Vuorinen 3. Kauko Pakarinen

Juniorit

1. Roni Uusitalo 2. Alex Laine 3. Elmeri Haukkamaa

Lisää tuloksia voit katsoa kilpailukalenterista.

Iso kiitos jälleen Bufferille loistavasta ruoasta, joka antoi voimia kisaajille lauantaina ja sunnuntaina. Kiitos myös kaikille katsojille, jotka olivat seuraamassa kisan loppuhetkiä ja suuret onnittelut kaikille voittajille!