IMG 1417

Tänään sunnuntaina 4.10. pelattiin senioreiden kauden päätöskilpailu. Matkaan lähdettiin klo 9:00 yhteislähdöllä. Kilpailu muotona oli tänä vuonna kahden pelaajan Best Ball. Kisassa erikoisuutena oli se, että bägiin sai valita putterin lisäksi vain kaksi mailaa. Lisäksi jokainen mies pelasi siniseltä tiiltä ja jokainen nainen punaiselta.

Kauden päätöskilpailu 2h Best Ball PB HCP tulokset:

  1. Ulla Salminen ja Jarmo Riihelä 46p
  2. Reino Aalto ja Matti Helminen 44p
  3. Lasse Saarnio ja Keijo Sainio 43p

Tulokset kokonaisuudessaan tästä

Erikoiskilpailuja oli 3. Eniten yhteenlaskettuja bunkkerilyöntejä väylillä 1 ja 5, eniten yhteenlaskettuja veteen lyötyjä palloja väylillä 4 ja 8 sekä vähiten yhteenlaskettuja putteja väylillä 9 ja 18. Bunkkerista eniten löi Helena Raunio, vesipalloja eniten oli JP Vikmanilla ja vähiten putteja löi Harri Kanto. Mukana oli myös runsaasti arvontapalkintoja. Kiitokset Ravintola Bufferille upeasta ruuasta, josta kilpailijat pääsivät nauttimaan kisan päätteeksi!

Kilpailun yhteydessä palkittiin myös Tervaskanto-rankingin kuusi parasta sekä yksi viikkokilpailuihin osallistunut nainen arvottiin, joka tänä vuonna oli Tuula Kemppi!

Top5-rankingtulokset (nimen jälkeen kesän yhteispistemäärä)

  1.  Pekka Maijala 249 
  2. Eino Kiiskinen 212
  3. Jari Tulokas 191
  4. Heikki Vilkkilä 171
  5. Asser Rissanen 165
  6. Esa Koljonen 162

Ranking kokonaisuudessaan tästä

Kuten huomata voidaan, tämän vuoden Tervaskanto-mestari on Pekka Maijala! Suuret onnittelut!

Kauden aikana mukana oli jopa 103 eri kilpailijaa! Kiitokset jokaiselle mukana olleelle pelaajalle kuluneesta kesästä, suuret onnittelut kaikille voittajille ja kiitos myös senioritoimikunnalle kesästä!

Huom! Ne, jotka eivät päässeet paikalle palkintojenjakotilaisuuteen, muutamia palkintoja on caddiemasterilla huostassa.