Sennut Ryhmäkuva

Senioreiden 20. ja kauden viimeinen viikkokisa pelattiin eilen. Kisaan starttasi yhteislähdöllä 53 pelaajaa varusteinaan ainoastaan kaksi omavalintaista mailaa ja putteri. Naiset ja miehet kisasivat molemmat omissa sarjoissaan ja miehet pelasivat poikkeuksellisesti kaikki sinisiltä lyöntipaikoilta. Pelimuotona oli molemmissa sarjoissa tasoituksellinen pistebogey.

Naisten sarjan kolme parasta olivat

  1. Airi Kärki 34 pistettä
  2. Liisa Vihijärvi 32 pistettä
  3. Ulla Luhtalampi 31 pistettä

Miesten sarjan kolmen kärkeen pelasivat

  1. Timo Käenniemi 33 pistettä
  2. Lasse Saarnio 32 pistettä
  3. Martti Kemppi 32 pistettä

Airi teki hienon tuloksen myös lyöntipelissä ollen päivän paras kentällä, 85 lyönnillä. Naisten lähimmäs lippua -kisa meni myös Airin nimiin väylällä 8 tuloksella 1,29 m. Miehistä tarkin väylällä 15 oli Olavi Laine tuloksella 3,33 m.

Kisan jälkeen pelaajat saivat nauttia Bufferin upeista antimista ja päivän kisan menestyjien lisäksi palkittiin myös kauden kokonaiskisassa menestyneet. Koko kauden Tervaskanto-kisan voittajaksi pelasi Jari Tulokas pisteillä 199. Toiseksi sijoittunut Tuula Kemppi keräsi pisteitä 188 ja Martti Kemppi sijoittui pisteillä 154 kolmanneksi. Kärkikolmikon lisäksi palkittiin myös neljänneksi ja viidenneksi  sijoittuneet Kari Palmroth ja Harri Tonttila. Kaiken kaikkiaan 112 eri pelaajaa osallistui kesän aikana senioreiden viikkokisoihin. Senioritoimikunta kiittää kaikkia osallistujia. Erikoismaininnan saavat Kaija Koljonen, Olavi Laine, Jarmo Mäkelä, Simo Siltanen ja Jari Tulokas, jotka osallistuivat jokaiseen viikkokisaan kesän aikana 🙂

HUOM. Ensi maanantaille 1.10. laitettiin vielä Senioreiden Varjokisa. Silloin siis vielä mahdollisuus päästä porukalla pelaamaan klo 10:40 alkaen, mutta tämä ei vaikuta enää kauden kokonaistuloksiin 🙂 Ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille.