Sami

Golf Pirkkala Oy:n palvelupäällikkönä kaksi kautta ollut Saara Havisto siirtyy uusien haasteiden pariin. Uudeksi Golf Pirkkala Oy:n palvelupäälliköksi on kutsuttu Sami Övermark. Sami toimii jatkossa myös Golf Pirkkala ry:n toiminnanjohtajana. Samilla on vankka tausta golfin parista ja ennen uutta pestiä Sami toimi Suomen Golfliitossa vastuualueenaan golfyhteisöjen kehittäminen, lajin aloittaminen ja lajin parissa pysyminen sekä koulutus. ”On mahtavaa tulla töihin kotikuntaani ja kotiseuraani. Uskon, että pystyn vahvalla kokemuksellani auttamaan Golf Pirkkalan vireää ja laadukasta toimintaa entistä vahvemmaksi”, sanoo Sami.

Golf Pirkkala ry uusii siis samalla organisaatiotaan vastaamaan paremmin laajan toiminnan ja suuren jäsenmäärän haasteisiin. ”Toiminnan järjestäminen, toimikuntien talouden pyörittäminen sekä hallinointi on kuormittanut paljon seuran vapaaehtoisorganisaatiota. Kun tuli mahdollisuus saada Samin kaltainen ammattilainen organisaatioomme, niin seuran hallitus päätti muuttaa toimintamalliamme vastaamaan paremmin kasvaneeseen työmäärään”, toteaa Golf Pirkkalan ry:n puheenjohtaja Marko Perälä.

Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kristiansson kommentoi henkilöstömuutoksia.”Haluan sydämellisesti kiittää Saaraa erinomaisesta työpanoksesta ja toivotan onnea sekä menestystä tuleviin haasteisiin. Toivotan samalla myös Samin tervetulleeksi yhteisöömme. Onneksi löysimme nopeasti henkilön, joka pystyy täyttämään sekä kenttäyhtiön että seuran tarpeet.”