Klubitalo

Kesäkuussa pyörähtää käyntiin GPi:n Reikäpelimestaruus-mittelöinti!

Tänäkin vuonna sarjoja on neljä kappaletta; Miehet yleinen, Naiset yleinen sekä Miehet 50+ ja Naiset 50+. Kaikissa sarjoissa pelimuotona on scratch. Yleisessä sarjassa miehet pelaavat valkoiselta teeltä ja naiset siniseltä. Seniorisarjoissa miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta teeltä.

Pelaaja saa osallistua sekä yleiseen, että seniorisarjaan, mikäli ikä riittää. Huomioithan, että kahteen sarjaan osallistuminen vaatii kaksi eri ilmoittautumista.

Kukin sarja toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Pelaajamäärän jäädessä alle kahdeksan, pelataan reikäpelit yksinkertaistetulla kaavalla. Tällöin kukin pelaa jokaista osallistujaa vastaan. Voitosta kerryttää itselleen pistepottiin 1 p, tasapelistä 0,5 p ja tappiosta 0 p.

Kilpailumaksu on pelioikeutetuilta 10 € ja ilman pelioikeutta pelaaville kilpailumaksun lisäksi kerätään 30 € kierrosmaksu jokaiselta kisakierrokselta.

Huomioithan, että peliaikaa on jokaisella kierroksella 2 viikkoa.

Sarjoihin ilmoittautuminen viim. ti 4.6.2019 klo 12 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille:  caddiemaster@golfpirkkala.fi tai 010 292 6900. Kaaviot ovat nähtävillä perjantaina 7.6. klo 16 mennessä.