Pritish Open2019 Face

Pritish Open rantautuu jälleen Pirkkalaan viikolla 29!

Viikkokilpailua pelataan maanantaista perjantaihin. Kisa on kaikille avoin seurasta riippumatta. Viikkokisaa voi pelata kerran päivässä omalla ajallaan ja jokainen jätetty kortti on yksi arpalipuke. Kannattaakin siis pelata mahdollisimman monta kierrosta, jotta mahdollisuudet paranevat. Viikon aikana jokaisen tulokset lisätään myös kokonaisrankingiin. Rankingissa otetaan huomioon jokaisen pelaajan viikon paras tulos ja lauantain päätöstapahtumassa palkitaan viikkokilpailuissa parhaiten menestynyt.  Yhden kierroksen osallistumismaksu on 5 euroa.

Viikko huipentuu lauantain päätöstapahtumaan, jossa suoritetaan mm. arvonta kaikkien viikkokilpailuun osallistuneiden kesken. Päätöstapahtumassa palkitaan sekä viikkokisassa parhaiten menestynyt että lauantain kisan kolme parasta. Itse päätöskisan ilmoittautuminen on avattu NexGolfiin ja ilmoittautua voi torstaihin 18.7. klo 14:00 saakka NexGolfissa tai caddiemasterille. Kisa pelataan la 20.7. yhteislähdöllä klo 10:00 ja sarjana on kaikille yhteinen PB HCP (max. slope 36). Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta teeltä. Kisan jälkeen luvassa ruokailua brittiteemalla sekä huikeat rangemestikset!

Kilpailumaksut la 20.7. (sis. ruokailun & rangemestikset):
25 € / pelioikeutettu GPi jäsen
35 € / pelioikeutettu vieras
70 € / ilman pelioikeutta pelaava

Tervetuloa nauttimaan pelaamisesta ja ”prittiläisestä” tunnelmasta!

HUOM. Ranking-taulukko ei tunnista pelaajien tasoituksia, vaan se laittaa tasatilanteessa viimeisimmäksi pelanneen pelaajaan korkeammalle sijoitukselle. Virallisten kilpailumääräysten mukaan järjestyksen määrää kuitenkin lopulta tasoitusjärjestys (pienemmällä tasoituksella oleva voittaa tasatuloksissa).