Image1

Hyvää tammikuista alkutalvea kaikille!

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja jo tässä kohtaa haluamme jakaa muutaman tärkeän asian kaudesta 2020.

Tulevalle kaudelle tehdään tuttuun tapaan pelioikeusilmoitukset, eli ilmoitetaan toimistoon kuka osaketta käyttää (käytätkö itse vai oletko vuokrannut osakkeesi eteenpäin), halutaanko pelioikeus vaihtaa sarjakortiksi vai myydäänkö osakkeen peliliput takaisin yhtiölle (joko 50 % tai 100 %).

A- ja B-osakkaat

  • Pelioikeusilmoituksen voi tehdä suoraan omilla jäsentunnuksilla NexGolfissa kohdassa Oma NexGolf -> Osakkeet -> Hallinnoi -> Lisää pelioikeus (lisää pelioikeus itselle tai lisää pelioikeus toiselle henkilölle). Mikäli pelaajan tietoja ei löydy NexGolfista, tulee ilmoitus tehdä kirjallisesti caddiemasterille. Ilmoituksessa tulee ilmetä pelaajan/pelaajien nimi, syntymäpäivä, seura, jäsennumero, tasoitus, osoite, puhelinnumero ja email. Ilmoitettu pelaaja saa myöhemmin keväällä käyttöönsä pelioikeustunnistekortin.
  • A- ja B-osakkeiden pelioikeudet voi vaihtaa sarjakortiksi (10 tai 20 kpl). Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, joten sitä saa osakkeen omistajan luvalla hyödyntää kuka tahansa.
  • Peliliput voi myydä yhtiölle hintaan á 24 € joko 50 % tai 100 %.

C-osakkaat

  • Pelioikeustunnistekortit 2 kpl (ns. kausikortit). HUOM. Pelaajia ei nimetä erikseen, vaan korteilla voivat pelata ketkä tahansa osakkeen omistajan luvalla.
  • C-osakkeen pelioikeudet voi vaihtaa sarjakortiksi (30 tai 60 kpl).
  • Osakkeen oikeuttamat peliliput voi myydä yhtiölle hintaan á 24 € joko 50 % tai 100 %.

Pelioikeusilmoitukset tulee tehdä 31.3.2020 mennessä. Mikäli myyt osakkeesi peliliput takaisin Golf Pirkkala Oy:lle, ilmoitathan kirjallisesti tilinumeron lisätietojen kera (myytkö 50 % vai 100 %): caddiemaster@golfpirkkala.fi tai sami.overmark@golfpirkkala.fi.

Hoitovastikelaskut on lähetetty osakkaille 8.1. ja maksun eräpäivä on 24.1.2020. Huomioithan, että avoin maksu estää peliaikojen varaamisen.


Sanojen selvityksiä:

Pelioikeustunnistekortti on kortti, joka saadaan caddiemasterilta ennen ensimmäistä pelikierrosta. Kortti tulee esittää AINA pelaamaan tullessa aikaa vahvistaessa. Pelioikeustunnistekortti on todiste pelioikeudesta Golf Pirkkalan kentälle.

Pelilippu on green fee -lippu, joka oikeuttaa pelaamaan Golf Pirkkala Oy:n kentällä kaudella 2020. Lippu on yksi 18r. kierros tai kaksi 9r. kierrosta.

Sarjakortti on ”virtuaalinen” green fee -lippu, joka ladataan NexGolfiin osakkeen tietoihin. Osakkaan tunnuksilla näkee reaaliajassa kuka korttia on käyttänyt milloinkin. Suosittelemme sarjakorttia sen helppouden vuoksi. Sarjakortille määritetään tunnus, joka ilmoitetaan sarjakortin haltijalle. Myös sarjakortilta on mahdollista kuitata vain ”puolikas” kierros.