Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää golfyhteisöämme. Siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi päättäneet tehdä yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milkin kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme. Olemme ottaneet kyselystä kahden kuukauden testi-jakson.

Haluamme parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen, eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Osa jäsenistämme tulee vastaanottamaan kyselykutsun syyskuun lopussa (jos päätämme ottaa kyseisen paketin kokeilujakson jälkeen, loput jäsenistä saavat kyselykutsun vasta ensi vuonna). Mikäli olet epävarma ja varmistaaksesi pääsyn kyselyyn, suosittelemme, että tarkistat ja tarvittaessa päivität jäsentiedoistasi sähköpostiosoitteesi.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme logopaitoja sekä greenfeelippuja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Perinteisesti teemme myös Feelback Group:n tyytyväisyyskyselyn syksyn aikana. Kysely tullaan lähettämään jokaiselle jäsenelle sekä osakkaalle sähköpostitse. Myös tähän kyselyyn toivoisimme vastaustanne, jotta voimme kehittää toimintaamme.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Golf Pirkkala Oy & ry sekä yhteistyökumppanit